11.01.13, 15:17
Chcialabym pomoc mojej mamie w kupnie mikrofalowki. Musi miec moc minimum 800W, elektroniczne ustawianie czasu (nie pokretlo mechaniczne), program rozmrazania, grill niepotrzebny. Nie wiem, jaka marka. Mozecie cos polecic? Do tego chcialabym zamowic online a nie mam pojecia, jakie sa sprawdzone sklepy online sprzedajace AGD w Polsce. Jedyny mi znany to RTVEuroAGD.
Obserwuj wątek
    • dkozikowska Re: Mikrofala 11.01.13, 22:12
      A RTVEuroAGD Ci nie odpowiada? Ja zamawiałam tam jakiś czas temu sporo sprzętów i byłam bardzo zadowolona. Ceny w sklepie internetowym są często niższe niż w sklepach stacjonarnych i wychodzi taniej, plus nie musisz niczego sama tachać do domu :-) Jest jeszcze serwis oleole - tam też jest ok, ale to właściwie chyba nawet podlega pod Euro (choć nie wiem, czy są różnice w cenach - do sprawdzenia). Te dwa sklepy 'kupiły' mnie bardzo dobrymi wyszukiwarkami. Można wpisać wszystkie parametry, które Cię interesują i wyskakuje to, czego Ci potrzeba.
      Jeśli chodzi o konkretne modele i marki, to niewiele pomogę. Ja mam mikro na mechaniczne pokrętło Samsunga - w ogóle to bardzo ufam tej firmie, nic mi się nigdy nie zepsuło. Może poszukasz coś właśnie z tej firmy? :-)
      Powodzenia!!
    • ssabaudia Re: Mikrofala 11.01.13, 23:23
      Vanilia a na allegro? Jest tego łod choliery i ciut ciut, wszyscy Ci do domu dostarczą a ceny często niższe niż w sklepach.
      Ja miałam 4 lata amicę - bez zarzutu, na allegro kupiła, postawiłam i eksploatowałam do bólu. Jak się żarówka zepsuła w czasie gwarancji to zadzwoniłam do serwisu amiki i jak dobrze pamiętam, chłopina mi nawet do domu przyjechał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka