Dodaj do ulubionych

Royal baby

18.07.13, 00:00
Szum medialny udziela sie obywatelom, i sama zaczynam dzien takze od sprawdzania czy dziecko juz sie urodzilo :) A wy? W serwisach polskich i angielskich jest masa spekulacji na temat terminu porodu. Firmy bukmacherskie typuja zaklady. A jak reaguja Anglicy? Moi znajomi- zupelnie obojetnie. Temat ten jak widze nie dla wszystkich jest teraz numerem jeden na ustach :)
Obserwuj wątek
    • jaleo Re: Royal baby 18.07.13, 00:13
      Temat zostal poruszony dokladnie ZERO razy wsrod znajomych, rodziny i w pracy :-) Ale czesto tak jest, ze tematy, ktorymi goraczkuja sie media, zwykli ludzie maja w odwloku.
      A najbardziej to sie tym dziecieciem goraczkuje Gazeta Wyborcza. Nie mam pojecia, dlaczego.
      • turmalinka Re: Royal baby 18.07.13, 07:11
        u mnie tez cisza, urodzi to pewnie i chwila szumu sie zrobi, ale sama tez sprawdzam info bo mi jej szkoda, takie upaly, a ona juz po terminie, ciezko musi jej byc (taka kobieca solidarnosc ;))

• eutyfrona Re: Royal baby 18.07.13, 08:38
          Chyba to nie jest takie pewne, czy juz po terminie...
          • turmalinka Re: Royal baby 18.07.13, 08:53
            gdzies czytalam ze termin miala jakos w zeszlym tygodniu, zreszta, nawet jesli jeszcze jest przed terminem to koncowka przy tej pogodzie lekka nie jest
            • eutyfrona Re: Royal baby 18.07.13, 09:10
              Ja gdziesz czytalam, ze prawdopodobnie podano nieprawdziwy termin...
              • turmalinka Re: Royal baby 18.07.13, 09:19
                mozliwe, a nawet zrozumiale, dziennikarze to hieny :/

oraz gdzies mi sie obilo o oczy, ze ktorys z brukowcow opis dramatycznego porodu juz zamiescil :D
            • podkocem Re: Royal baby 18.07.13, 09:19
              eee, tam, - siedzi w klimatyzowanych apartamentach, nawet nie czuje gorąca. Wieczorami i rano jest całkiem przyjemnie. Wychodzę rano do pracy w pełnym umundurowaniu, 20 stopni - bardzo przyjemnie, dopiero wyjscie z biura o 19:00 uświadamia mi że jest upał, ale z klimą w aucie, z klimą w CH, z klimą w supermarkecie nie czuję upału. Na spacery zabieram Młodą około 20:00 kiedy jest już całkiem przyjemnie i sobie chodzimy aż do zmroku.
    • podkocem Re: Royal baby 18.07.13, 07:19
      Nikt w pracy ani wsród znajomych nawet nie wspomniał, a temat ciąży (m.in mojej) często gości na językach. Przyćmiłam Kate? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka