Dodaj do ulubionych

macie druarke laserowa godna polecenia?

09.10.13, 19:09
i nie za droga:-)
Obserwuj wątek
    • cherrie Re: macie druarke laserowa godna polecenia? 09.10.13, 21:58
      taa, ale juz sporo czasu minelo
      • robart76 Re: macie druarke laserowa godna polecenia? 10.10.13, 09:50
        Zerknij sobie na Amazon, na HP Laserjet P1102w. Kosztuje koło £70, działa zarówno podłączona za pomocą kabla, jak i w sieci wifi.
        Przez 3 lata użytkowania zużyłem tylko 2 tonery, a dość sporo drukuję.
        • ally-t Re: macie druarke laserowa godna polecenia? 11.10.13, 12:24
          Ja mam Epson SX200. Kupilam jakies dwa lata temu za 40 funtow chyba, takze jak za darmo. Ma ksero i scanner. Bardzo sobie chwale, drukuje szybko i jakosc jest bardzo dobra. Kiedys mialam HP i byla tragedia (ale to bylo baaardzo dawno temu, teraz juz chyba takich lewych drukarek nie robia :) )
        • ally-t Robart76- off top 11.10.13, 12:30
          Swietny blog, sam robisz zdjecia? (fajny stol :) ) Skorzystam niedlugo z jakichs przepisow, nigdy nie wiem, co mam zrobic na obiad!
          • robart76 Re: Robart76- off top 11.10.13, 17:51
            A, dziękuję bardzo. Tak, zdjęcia sam robię ;)
            • cherrie Re: Robart76- off top 11.10.13, 18:10
              Kurcze, HP nie kupie. Mialam juz do czynienia z ta firma i odpada.
              Teraz mam atramentowa canon pixima (ze skanerem) i jest super, ale...atrament idzie jak woda.
              Do tego maz chce sobie ksiazki drukowac!
              Dlatego szukam laserowej, taniej w uzytkowaniu.
              A ile taki jeden toner kosztuje +/- oczywiscie, bo w ogole nie jestem w temacie?
    • cherrie Re: Robart76- off top 11.10.13, 19:53
      eee, nie umiem:-(
      nigdy tego nie robilam.
      poza tym, atramentowa uzywam do innych celow i potrzebuje wysoka jakosc wydruku, wiec tusz kupuje tylko oryginalny.

• tonia2005 Re: macie druarke laserowa godna polecenia? 14.10.13, 20:09
      Tez sie zastanawiam nad drukarka laserowa, ktos tu doradzal uzupelnianie tuszy strzykawka, jak dla mnie to porazka, moj M tak sie wlasnie meczy z drukarkami i wiecznie sa problemy.

Pracujac w Polsce, mialam do czynienia z drukarkami laserowymi HP. Nigdy nie bylo z nimi zadnych problemow, nawet jak uzywalismy nieoryginalnych, tanszych tonerow. Drukowalismy na nich bardzo duzo i byly bardzo wydajne, jakosc wydruku tez niesamowita.
    • xiv Re: macie druarke laserowa godna polecenia? 17.10.13, 13:50
      kolorową czy czarno-białą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka