Dodaj do ulubionych

Farba do włosów

14.12.16, 19:41
Czy znacie jakieś naturalne farby do nabycia w sklepach stacjonarnych (niefryzjerskich)? Nie moge uzywac takich sklepowych typu Loreal itp bo dostaje uczulenia i moge sie zadrapac. Moja fryzjerka uzywa farb weganskich, bez anoniaku i na naturalnych skladnikach ale z przyczyn losowych nie jest w stanie zrobic mi wlosow do nowego roku takze bede musiala jakos sie poratowac sama bo z innymi fryzjerkami boje sie eksperymentowac, zreszta i tak nigdzie juz nie ma miejsc do nowego roku..
Obserwuj wątek
    • marninor Re: Farba do włosów 14.12.16, 21:11
      eksperyment z inna fryzjerka jest mniej ryzykowny niz samodzielny...
    • krecik Re: Farba do włosów 14.12.16, 21:59
      Zobacz w Holland & Barrett.

Ag
    • georgia12 Re: Farba do włosów 15.12.16, 16:01
      Ja uzywam tej i bardzo polecam. Jest swietna, trzyma sie do 3 miesiecy, kolor super naturalny. Naprawde warto wydac kase ale poczekaj na promocje. sa dosc czesto na te farby.
      www.hollandandbarrett.com/shop/product/naturtint-hair-colour-4n-natural-chestnut-60081075?skuid=081075&&utm_medium=cpc&gclid=CLb_o4S79tACFei77QodydEEUQ
    • princesswhitewolf Re: Farba do włosów 16.12.16, 10:28
      a myslalas o uzywaniu henny? teraz sa wszelakie odcienie henny dostepne nie tylko rudo brazowe.

Bo w zasadzie kazda farba perm zawiera chemie i zawsze jeden srodek jest zastapiony drugim. Powinnas zrobic patch allergy ( np TROLAB) test aby dowiedziec sie na ktory konkretnie skladnik chemiczny jestes uczulona, bo jest ich caly szereg niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka