01.09.17, 15:08
Mam pytanie do mam dzieci autystycznych ubiegalam sie o zasilek DLA niestety otrzymalam odpowiedz ,ze nie otrzymam tego zasilku oczywiscie odwolalam sie od decyzji ,czy ktoras z was rowniez miala taka sytuacje.Bylabym wdzieczna za jakies rady dziekuje.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: autyzm 02.09.17, 10:27
      Sama diagnoza nie jest podstawą do otrzymywania zasiłku. Idź do CAB, tam pewnie najlepiej doradza.
      • krolowa21 Re: autyzm 02.09.17, 10:55
        dziekuje za rade na ta chwile odwolalam sie dzwoniac na infolinie musze doslac statment ,ktory ma mi wyslac psycholog jezeli to nie pomoze pojde do CAB .Jestem w zla znalazlam kilka swietnych zajec dla dzieci autystycznych ,ale sa one kosztowne tylko moj maz pracuje poniewaz ja zajmuje sie dziecmi oboje sa autystyczni.
        • ann.38 Re: autyzm 02.09.17, 11:48
          A mogłabyś napisać mniej więcej co to za zajęcia o ile nadają się dla dziecka w wieku szkolnym,
          • krolowa21 Re: autyzm 02.09.17, 12:19
            karate ,pilka nozna oraz zajecia plastyczne czekamy w tej chwili na miejsce sa one przeznaczone tylko dla dzieci z autyzmem.
            • ann.38 Re: autyzm 02.09.17, 12:22
              A, dzięki, rozumiem, myślałam ze coś specjalistycznego.
              • krolowa21 Re: autyzm 02.09.17, 12:31
                nie niestety narazie tylko tyle udalo mi sie zalatwic .Ann .38 jezeli mozesz podaj mi swojego maila przypuszczam ,ze rowniez masz dziecko z autyzmem szukam kontaktu z mamami ,ktore tez maja dzieci autystyczne..
                • yadrall Re: autyzm 02.09.17, 12:55
                  Ja mam autystyka. W temacie dla to powiem,ze zalezy od sporo zalezy od sposobu wypelnienia druku. Piszesz tylko to w czym dziecko potrzebuje pomocy i odbiega od rowiesnikow.
                  • krolowa21 Re: autyzm 02.09.17, 14:43
                    I tak tez zrobilam milo to nie przyznali zasilku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka