26.03.18, 12:16
Dziewczyny, robicie zakupy w tym sklepie? Ja mam jakies opory przed kupowaniem mrozonek (z wyjatkiem jakiejs tam niewielkiej ilosci warzyw),ale moze powinnam sie przelamac? Tanio? Oplaca sie? Dobre to jest? Co kupujecie w tym sklepie?
Obserwuj wątek
    • liwazi_mama Re: Iceland 26.03.18, 13:35
      Ja kupiłam kilka razy I dla mnie niejadalne.
    • aniaheasley Re: Iceland 26.03.18, 13:43
      Tanio? Tak.
      Oplaca sie? Nie. Szkoda zdrowia.
      Dobre? Nie
      Co kupujecie? Nic. Mojego meza bratowa kupuje i urzadza nam uczty ;)
      • kolorowadrukareczka Re: Iceland 26.03.18, 15:15
        Dlaczego niezdrowe? Byłam tam raz, może dwa, więc nie jestem na bierząco z asortymentem.
        Tam są tylko gotowe dania mrożone czy tez „zwykłe mrożonki” typu pojedyncze warzywa, mieszanki warzyw? Zastanawia mnie co jest niezdrowe skoro mrożenie nie wymaga dodatkowej konserwacji i straty witali powinny być niewielkie?
    • zurekgirl Re: Iceland 26.03.18, 15:13
      Raz kupilam piersi z kurczaka ze swiezej sekcji. Najgorsze, jakie mogly byc, smierdzialy tego samego dnia, wiecej nie zaryzykuje. Kupuje mrozona cebule, papryke, czasem taka mieszanke warzyw plus quinoa. Morozonych warzyw sie nie boje i nie widze roznicy. Lubie tez miec w rezerwie pizze (szczegolnie taka z serem w krawedzi). Czasem maja w dobrej cenie lody magnum albo ben&jerrys. Mam Iceland zaraz obok Tesco, wiec zagladam. Aha, gotowcow mrozonych jesc sie nie da, pare lat temu probowalismy i nie nie nie.
      • szczepka75 Re: Iceland 26.03.18, 15:20
        Pizze maja dobra.
        Fish fingers dla dzieci
        Warzywa mrozone sa Ok
        Gotowych dan.nie kupuje.
        Czy mrozonego miesa nie kupuje
    • ingaki Re: Iceland 27.03.18, 22:15
      Ja nigdzue gotowych dań nie kupuje, mrozonych warzyw tez nie. Jabłka mają pyszne, papryka normalna inne warzywa też są ok. Dział z nabiałem jak w każdym innym sklepie, moje masło (anchor) mają najtaniej, jakies jogurty też tańsze, smak jak wszędzie. Jajka frre range mają tańsze też kupuje. Pizze dr. Oetkera lubię i kupuje mrożoną. Kukurydza w puszce green giant zawsze jest w dwa za funta. Papier toaletowy bardzo dobrej jakości 4szt. Za 1.15, po prostu rzeczy na których mozna zaoszczędzić jezeli chcialo by się takie same kupic np. W tesco.
      • clonek13 Re: Iceland 27.03.18, 22:48
        Nie ,dla mnie to wszystkie te mrozonki bez smaku i niedobrej jakosci.A po drodze nie mam tego sklepu wiec po 1 rzecz ktora sie oplaca wstepowac nie bede i tak.
        • panixx Re: Iceland 28.03.18, 19:45
          Nigdy tam nie kupowalam, nie ma w naszej okolicy.

W innych sklepach mrozone warzywa jak najbadziej kupuje: groszek, kukurydze (nie cierpie puszkowych), bob, fasolka szpaagowa, owoce lesne (do koktali, smoothie, jogurtu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka