Dodaj do ulubionych

Cctv camera

26.04.18, 14:24
Mając przędu domem zainstalowana kamerę cctv naprawdę musze naklejac nalepke na oknie że mam coś takiego ?

Dużo osób z mojego otoczenia ma takie kamery ale bez info o tym że owa kamera jest zainstalowana przed domem.

Czy ktoś to sprawdza ?
Rozumiem powiadomić sąsiadów o tym , ale taki gość co chodzi i rysuje samochody po co ma wiedzieć? Przecież chodzi o to żeby go złapać I zgłosić. ....

Co myślicie? Pracuje dla jednych z najlepszych prawników w Londynie, ich caly dom jest okamerowany ale żadnych ani jednej nalepki nie widziałam....czyli można obejść prawo bo oni by sie napewno nie narażali z ich pozycja by i grać z prawem....
Obserwuj wątek
    • wanilia25 Re: Cctv camera 26.04.18, 14:43
      Ups... znalazłam info że się zaleca naklejanie ale prawnie nie jest to wymagane.
      Czyli proszę o usunięcie wątku jak można. ....😆
      • polkawuk Re: Cctv camera 26.04.18, 16:32
        Wanilia25 czy mogłabyś podać linka z informacjami na ten temat? Z góry dziękuję.
        • cherrie Re: Cctv camera 26.04.18, 20:15
          Ja mysle, ze taka nalepka mimo ze nie wymagana, ma jakis cel. Ci z niecnymi zamiarami szybciej zobacza nalepke niz kamerke😉
    • princesswhitewolf Re: Cctv camera 27.04.18, 09:23
      Nie, nie musisz, ale pytanie dlaczego nie chcesz? Sama nalepka tez odstrasza od zabiegow na twoim samochodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka