19.08.23, 10:18
Rozwazam zakup takiego odkurzacza co bedzie zbierac futro psa sam bo odkurzam dwa razy dziennie a i tak jest futro i denerwuje mnie to okrutnie.
Czy ktos ma i moze polecic jakies?
Czy ktos ma i zdecydowanie odradza?

Bedzie uzywane na dole tylko powierzchnia <50m2. Poki co bez dywanow i byc moze zostanie w tej wersji.

Dziekuje
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Romba itp 19.08.23, 11:13
      Mam od kilku lat Dyson Eye (obsluga niewychodzacych kotow, ktore gubia futro przez caly rok plus drewniane/kamienne podlogi, wiec mozna odkurzac kilka razy dziennie codziennie, a i tak klaki sie znajda). Bez przeszkod w postaci owczych dywanikow/kabli sprawdza sie bardzo dobrze. Objezdza caly dol domu, jak sie rozladuje to wraca na ladowanie, potem wraca do ostatniego posprzatanego miejsca. Minus - cena, maly pojemnik na smieci (ale oprozniam po kazdym cyklu codziennie, wiec da sie zyc). Niestety padla mi w nim bateria i mam problemy z kupnem - na stronie Dysona nie ma w magazynie, "kompatybilne" - nie jestem pewna.
      • niyaa Re: Romba itp 19.08.23, 13:04
        Kiedys do dyson v6 bodajze kupilam na amazonie podrobke baterii ktora wystarczala na nieporownywalnie dlugo dluzej za maly procent ceny orginalnej dysona wiec szczerze mowiac bym sie nie bala jakiejs kompatybilnej
        • glasscraft Re: Romba itp 19.08.23, 13:34
          Patrzylam na amazonie, ale maja bardzo kiepskie opinie.
          • niyaa Re: Romba itp 20.08.23, 09:52
            Dziwna sprawa bo na v bezprzewodowe wiekszosc ma swietne opinie...
            • glasscraft Re: Romba itp 20.08.23, 11:35
              Az popatrzylam - dyson eye maja 1-2.cos w opiniach a pozostale - ponad 4. Plus cena eye jest prawie taka sama jak “prawdziwej” wiec tez nie rozumiem dlaczego sa takie slabe.
              • niyaa Re: Romba itp 20.08.23, 14:41
                No wlasnie! Do tych bezprzewodowych sa tez z opiniami 4,7 wiargodnymi, zreszta sama dalabym 5 tej co kupilam kiedys...

Tyle ze z dysona zmienilam na sharka a potem kupilam psa, i mimo ze pies wcale nie jakis newfoundland czy inny z futrem to shark - polegl, wogole sie nie sprawdzal, zatykal, kijek pekl - koszmar.... No i latam z niesmiertelnym henrykiem a marzy mi sie ze bede miala czysto zawsze 😂 ze samo sie odkurzy i nie zapcha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka