Dodaj do ulubionych

Karta NECTAR.

28.06.07, 13:14
Czesto robimy zakupy w Sainsburym wiec wyrobilismy sobie tam karte Nectar.
Wiem, ze mozna zbierac tam punkty. Na co moge wymienic te punkty? Czy sa to
konkretne produkty czy moge takze dostac znizke , raz w tygodniu robie tam
duze zakupy, od calosci zakupow?
Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 13:36
      Powinnas z tzw. statementem dostac kupony i ksiazeczke z info jak mozesz je
      wykozystac. Np. punktami mozna zaplacic w Argosie.

Kinga
    • gypsi Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 13:42
      Tu masz wszystko:
      www.nectar.com/NectarHome.nectar
      • basia313 Gypsi, 28.06.07, 13:42
        • basia313 Re: Gypsi, 28.06.07, 13:44
          Uprzedzilas mnie chyba o kilka sekund z tym linkiem:)
          • jacinda Nectar points 28.06.07, 13:52

Kiedys wiecej sklepow akceptowalo karte nektar (m.in bank Barclays kiedy
            splacalo sie barclaycard bill). Teraz juz jedynie Sainsburys i Debenhams
            (dodatkowo w Argosie mozna placic tymi punktami).
            Ostatnio chcielismy zaplacic punktami w Sainsburys i powiedzieli nam, ze mozna
            tylko placic w tym sklepiem, w ktorym karte sie wyrobilo ...

Nic nie przebije karty Bootsa!
            • basia313 Re: Nectar points 28.06.07, 14:29
              TEsco przebije, jesli ma sie ich karte , a jeszcze lepiej Tesco Credit Card i
              uzyje sie punktow w clubcard deals.
              www.tesco.com/clubcard/deals/
              • mama5plus Re: Nectar points 28.06.07, 22:36
                Nam z tesco ostatnio przyszly vouchers na £80 znizki. I to nie liczac tych
                wszystkich zakupow, ktorych nie robilismy online i zapominalam o karcie :->
                Mamy Nectar i Boots ale jakos cienkow ypadaja, moze dlatego, ze nie robie
                zakupow gdzie trzeba. ;)
            • eutyfrona Re: Nectar points 28.06.07, 15:03
              To bardzo dziwne... a jak sie wyrabiało przez internet?
              Ja "płaciłam" punktami w różnych sklepach sieci i nie było problemu.
    • basia313 Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 13:42
      www.nectar.com/NectarHome.nectar
    • ewag12 Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 16:44
      Ja wlasnie chcialam sie dowiedziec jak wyglada to placenie punktami, na czym to
      polega? Od ogolnej sumy odejmuje sie wartosc punktow? Jaka suma = okreslonej
      ilosci punktow? Przepraszam, ze tak dociekam ale wlasnie tego nie potrafie
      znalesc na stronie ktora podalyscie. dzieki
      • eutyfrona Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 17:41
        Je tego też szukałam kiedyś i nie znalazłam. Ale o ile pamiętam z poprzedniego płacenia punktami w Sainsbury's, każde 500 pkt. to 2,5 funta.
        • jagienkaa Re: Karta NECTAR. 28.06.07, 17:53
          no dokładnie, można zbierać punkty i je wymieniać na nagrody. Ja osobiście
          mniej więcej raz w miesiącu proszę aby mi te punkty odjęli od rachunku.
    • eutyfrona Re: Karta NECTAR. 29.06.07, 12:25
      Jeżeli dobrze liczę, to Nectar card i Tesco Club card mają taki sam przelicznik, tzn. 1 funt nagrody za każde wydane 100 funtów. Natomiast w Bootsie wyszło mi 1 funt nagrody za każde 25 funtów. Niestety, w Bootsie nie kupię np. artykułów spożywczych :(.
      • basia313 Re: Karta NECTAR. 29.06.07, 13:51
        Tak ale jesli nie wykorzystasz tych kuponow z Tesco w Tesco, tylko zamienisz je
        na clubcard deals, to maja one czterokrotna wartosc, a jesli w Tesco placisz
        Tesco credit card, to wtedy zbierasz punky jeszcze szybciej. Pamietaj, ze
        wymieniajac te punkty na clubcard deals ich wartosc wzrasta czterokrotnie.
      • witch.abroad Re: Karta NECTAR. 30.06.07, 19:56
        Nectar daje 2 punkty za kazdego wydanego funta, Tesco 1, a Boots 4. Warto
        pamietac o mozliwosci zdobywania dodatkowych punktow - ja zapisalam sie do
        wszystkich klubow tesco i co kwartal dostaje iles kuponow na dodatkowe punkty.
        Boots i Nectar tez przysylaja takie kupony. Nie probowalam jeszcze wymieniac
        nectarowych punktow na nic, ale za vouchery z tesco kupilam rodzinie
        czlonkowstwo w English Heritage, a punkty z Bootsa regularnie wymieniam na
        kosmetyki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka