gypsi 09.07.07, 09:58 Macie jakies doswiadczenia, wlasne albo znajomych? Chce sie wybrac na krotki wypad (czas zaczac oklady z blota, niech sie skora do ziemi przyzwyczaja;) znam ze slyszenia tylko Eris w Krynicy. Bede wdzieczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibba Re: spa w Polsce 09.07.07, 11:01 tu jest strona ktora wymienia sporo dobrych spa w pl, moja kolezanka byla w naleczowie (bo to lokalnie dla niej), miala skore twarzy traktowana kwasem zeby usunac slady tradziku mlodzienczego i bardzo sobie chwalila atmosfere i profesjonalizm, a ja moge potwierdzic ze efekty tez byly niezle. spawpolsce.pl/ Odpowiedz Link
izabelski Re: spa w Polsce 09.07.07, 11:17 polecane przez kolezanki www.zielonapomarancza.pl/ Odpowiedz Link
karolina_zet Re: spa w Polsce 09.07.07, 12:47 Hej, ja niedawno bylam tu: www.uzdrowisko-ladek.com.pl/ POwiedzialabym ze sa srednio przygotowani na osoby bedace na tzw prytwatnym pobycie. Pachnie nadal mocno sanatorium pod wieloma wzgledami:(. Zabiegi jednak fantastyczne, okolica przepiekna i pelna spokoju. Ceny bardzo przystepne. Jakbys chciala znac jakies szczegoly to pytaj. Odpowiedz Link
gypsi Re: spa w Polsce 09.07.07, 13:14 Nie ma takiego miasta Ladek. Jest Londyn;) ze sparafrazuje. Dziekuje za info:) Odpowiedz Link
zobrien Re: spa w Polsce 09.07.07, 14:43 A w jakim rejonie Polandii szukasz? Eris w Krynicy jest rzeczywiscie w porzadku, ale w starym zaglebiu sanatoryjnym, np w okolicach Jeleniej Gory, sa podobne osrodki, a duzo tansze. Nad morzem tez Spa od groma, na Mazurach, w okolicach Warszawy (willa Park Wesola), Naleczow tez polecam, szczegolnie Willa Uciecha Magdy Gessler. Odpowiedz Link
gypsi Re: spa w Polsce 09.07.07, 15:44 Zalezy, jak bede leciec z dziecmi to wybrzeze; jak bez, to w sensownej odleglosci od lotniska. Kotline Klodzka czy Szklarska porebe znam, pieknie ale daleko;) Krynica i inne w ok. Krakowa moga byc. Wybrzeze najmniej atrakcyjne, przemieszkalam tam troche, ale jak sie nie da nic innego, to i to dobre. Grunt, zeby te oklady z blota mieli;) Odpowiedz Link
rzenia2 Re: spa w Polsce 11.07.07, 22:56 W Bielendzie tez jest chyba SPA, znajomy wrocil szczesliwy z Centrum Bielendy w Beskidach :) Odpowiedz Link
bettergo Re: spa w Polsce 31.07.07, 18:48 Okładaj się, okładaj, bo wiesz jak to jest z młodszymi utrzymankami. Odpowiedz Link
gypsi Re: spa w Polsce 31.07.07, 20:07 No nie wiem. Ale chetnie poslucham rad bardziej doswiadczonych w tej materii. Odpowiedz Link
bettergo Re: spa w Polsce 01.08.07, 11:52 Kochana, nie masz bardziej doświadczonych od ciebie. Odpowiedz Link
squid1 Re: spa w Polsce 31.07.07, 21:36 bettergo napisała: > Okładaj się, okładaj, bo wiesz jak to jest z młodszymi utrzymankami. ROTFL. Jak mi się zdawało mądre a doświadczone życiowo koleżanki twierdziły, że ten problem rozwiązuje kasa. Czyżby się któraś właśnie przejechała? Albo zbiedniała? Odpowiedz Link
druzyna-kretyna Re:squid,biedaku 01.08.07, 10:06 Za sprzątanie sie weź albo gotowanie bo ty sie właśnie możesz przejechać. A może już pracujesz?Bo dowcip chodzi po necie,że tylko jeden polak na wyspach pracy nie ma. Odpowiedz Link