nikkoll 03.05.08, 16:06 Tak się dobrze składa, że możemy wybrać sobie miejsce zamieszkania. Oferty pracy dla nas są prawie w każdym miejscu w UK. Pracodawca oferuje prawie każdą lokalizację. Do nas należy wybór. Londyn raczej odpada. A co poza tym ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_i Sheffield 03.05.08, 17:22 u mnie jest super- zielono , przyjemnie , bezpiecznie, o prace latwo, o mieszkanie tez, w miare tanio... ludzie przyjazni i mili. Odpowiedz Link
yoska-iga Re: Sheffield 03.05.08, 21:32 Bath - klimaty jak w polskim Krakowie tylko miasto wiele mniejsze. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Gdzie zamieszkać - co proponujecie ? 03.05.08, 21:42 jest tutaj naprawde duzo pieknych miejsc , zalezy co kto lubi , moze gdzies nad morzem? i w poludniowej czesci tam pewnie cieplej. Odpowiedz Link
grazia.eni Newcastle 03.05.08, 21:42 Morze, rzeka, jak wolisz duże miasto, to w centrum, jak mniejsze, to jest ich dookoła pełno do wyboru, metro. Jak lubisz zakupy, to największe centrum handlowe w Europie - Metro Centre. Jak wolisz zabytki, muzea, teatry, koncerty, taniec - zapraszamy. No i czasem wspominają o nas w TV (klonowanie ;). Prom do Amsterdamu - super zabawa całą noc. Loty do Krakowa, Warszawy, a w przyszłości więcej miast. Ps: daj znać, czy się decydujesz, bo się rozpisałam, że zażyczę sobie od burmistrza za reklamę ;) Odpowiedz Link
nikkoll Re: Newcastle 05.05.08, 11:27 > daj znać, czy się decydujesz, bo się rozpisałam, że zażyczę sobie od burmistrza > za reklamę ;) Jak wybierzemy Newcastle to nie omieszkam burmistrzowi o tym wspomnieć. Na razie nie jesteśmy jeszcze zdecydowani. Odpowiedz Link
asiak21 Re: Newcastle 06.05.08, 12:27 Ja też mieszkam w Newcastle i baaardzo sobie chwalę :))) Odpowiedz Link
rene41 juz wiecie gdzie lecicie do jaiego miasta?? 08.05.08, 11:39 my lecimy do sheffield mozemy razem zawsze razniej :) Odpowiedz Link
mamahania2 Re: juz wiecie gdzie lecicie do jaiego miasta?? 09.05.08, 16:35 ja potwierdzam,ze sheffield jest super.blisko gory,zielono,miasto sie ciagle rozbudowuje,ludzie sympatyczni.Nie narzekamy.Choc pewnie gdybym mogla to wybralabym jakas wioche w gorach albo male miasteczko...No ale nie mielismy takiego komfortu wyboru jak ty:) Odpowiedz Link