velvet35 27.11.08, 09:57 Widzialyscie te buty dla malych ksiezniczek? Koszmar. Hi hi, normalnie: www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1976912.ece Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pongielka Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 10:08 tragedia...wspolczuje tym dzieciom co maja takich rodzicow ktorzy te ,,ksiezniczki,, tak ubieraja. ...ale to typowe -takie angielskie... a potem 70% tych ksiezniczek wyrasta na ,,PIP,, Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 11:51 "..ale to typowe -takie angielskie..." Pongielka - tak gwoli wyjasnienia - te buty sa projekowane i produkowane przez firme AMERYKANSKA, a sprzedawane m.in. w Wlk. Bryt. ;) Ja swojego dziecka bym w to nie ubrala (chaba, ze na balprzebieransow, ale tez niekoniecznie) - ale generalnie jest mi obojetne, co inne mamy mysla o tych 'butach' (choc pewnie zasmialabym sie pod nosem, widzac takie cuda na nogach malych dziewczynek) Odpowiedz Link
7oz Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 19:39 ...ale to typowe -takie angielskie... tak, zgadza się to typowy angielski HUMOR (trzeba by raczej powiedzieć anglosaski bo firma amerykańska)Humor angielski jak wiadomo powszechnie trudny do zrozumienia. Jak dla mnie niczym się to nie różni od przebierania swojego dziecka dla zabawy w kostium batmana, króliczka, Little pink princess, Pirata z Karaibów itd Każdy przebiera swoje dziecko w to co mu się wydaje zabawne, co tam kto woli, mi to nie przeszkadza dopóki chodzi o bobasa a nie o maszerującą do szkoły w szpilkach siedmiolatkę. To już trudno nazwać zabawnym. Mój mały łobuz próbował sobie wczoraj wcisnąć na nogi kapcie swojego misia, troszkę nie ten rozmiar ale trudno dwulatkowi wytłumaczyć ;) Sun jaki jest każdy wie ale trzeba mu pogratulować, uwagę ludzi przykuł a o to mu chodziło. Odpowiedz Link
bibba Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 10:38 haha, ale nie ma fotek celebrity babies??? ;) wobec tego, to sie nie liczy, nie jest trendy i nie jest cool ;P Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 11:08 Spoko dziewczyny! Te buty nie sluza do chodzenia,takie sobie kolejne cudenko dla mamusiek dziewczynek. Odpowiedz Link
pongielka Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 13:52 aha, no zwracam honor angielskim producentom... to takie amerykandzanskie ale w stylu angielskim ;)) i ten piekny swiecacy material :) cudeńko Odpowiedz Link
glasscraft Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 14:10 A moze sie zalozymy, ze niedlugo to bedzie tez "takie polskie" bo na pewno sie znajdzie masa kretynek - Polek w Polsce, ktore sie na to rzuca... Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 16:16 Jaleo,ale sie napociles(as). Chyba wiadomo,ze nie prawdziwe,hihihihih:-) Fajne cudo dla zwrocenia uwagi,ja tam tak lubie jak dziecko fikusnie jest ubrane:-) Nie jestem sztywniara:-) Odpowiedz Link
julia_uk Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 14:06 Okropienstwo. A mi sie zal robilo na ulicy jak widzialam 7 latke w obcasach,a teraz niemowleta, swiat wariuje:) Odpowiedz Link
jaleo Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 27.11.08, 16:01 No pewnie, jak ten "oswiaty kaganek" czyli The Sun gawiedzi cos opisze, to zaraz sie okazuje, ze te kilkumiesieczne niemowleta, ubrane w szpilki (!) i boob tubes stoja w kolejce do klubu nocnego, gdzie chlaja po kilkanascie vodka shots i potem je policja zbiera z ulicy. Firma to produkujaca nazywa sie "Heelarious", co chyba mowi samo za siebie. To sa buty IMITUJACE szpilki, sprzedawane w formie zartu, przebierania sie, w ten sam sposob, jak np przed swietami sprzedawane sa opaski z reniferowymi rogami dla niemowlat, majace imitowac Rudolfa. Obcasy w tych "szpilkach" sa z materialu wypchanego wata (co doskonale widac na zdjeciu) i nie sa to buty do chodzenia! Produkt z tego samego podworka, co sprzedawane w Disney shop kostiumy ksiezniczek i innych wrozek. A na przyszlosc - naprawde nie warto sie szokowac wszystkim, co The Sun Wam "podsunie". Odpowiedz Link
velvet35 do jaleo 28.11.08, 09:29 Dziekujemy ci jaleo za wyczerpujaca informacje. Co my glupie bysmy bez ciebie zrobily. A na przyszlosc nie zamierzam odstepowac od szokowania sie tym co The Sun przyniesie, bo mam poczucie humoru w przeciwienstwie do ciebie. Odpowiedz Link
gusia260 Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 28.11.08, 08:15 A dzieci w nich chodzą??? Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 28.11.08, 09:28 Gust dzieckau trzeba pomoc ksztaltowac od malego. Na mojej dzielnicy chodza male kilkuletnie ksieznikczki hinduskie w butach na obcasach, ani to ladne ani zdrowe. Odpowiedz Link
gusia260 Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 30.11.08, 11:01 Trzeba pozwolic dziecku być dzieckiem na dorosłoś przyjdzie jeszcze czas. Odpowiedz Link
mama5plus Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 30.11.08, 23:53 No nie, no. Dla mnie to taka sama `doroslosc` jak kupowanie dziecku lalki. :) Wszak na macierzynstwo ma jeszcze czas. ;-P Podobnie ta ktora dostanie zstaw maly lekarz czy pielegniarka ;) A co do ksztaltowania gustu... w mysl tej zasady powinno sie wysnuc wniosek ze dziewczynki przebierane za czarownice, w przyszlosci takimi zostana a chlopcy pojda w slady Boba Budowniczego ;) Co innego gdyby te gadzety w jakis sposob krzywdzily rzeczone dziecie ale skoro nie sa to buty do chodzenia... coz, o gustach i kolorach.... ;-P Jesli ktos lubi to niech tam sobie buli tych £20 i robi z dziecka cudaka :) Ja dziekuje. Nie moj kolor, nie moj styl ale i nie moja broszka;-) Odpowiedz Link
basiak36 Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 30.11.08, 20:21 Koszmarne te szpilki ale jak dla mnie nie az tak straszne jak kolczyki dla malych dziewczynek. Te buciki przynajmniej nie oznaczaja przekluwania czegos:) Odpowiedz Link
gypsi Re: Szpilki dla niemowlaka. Koszmar! 01.12.08, 00:04 Widywalam i kilkumiesieczne niemowleta (w Polsce, zeby jasnosc byla) z kolczykami. Uwazam, ze (glownie ze wzgledu na mozliwosc infekcji albo urazu, bo o gustach...) nie powinny byc zakladane dziewczynkom. Gdzies tak do ukonczenia podstawowki. Odpowiedz Link