izabelski 13.12.08, 19:52 taka, zeby robila dziurki i miala prostego overlocka i moze polecic nie potrzebuje funkcji do haftowania albo aplikacji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liley11 Re: czy kupowal tu ktos maszyne do szycia? 14.12.08, 21:17 kupilam na bay singera Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: czy kupowal tu ktos maszyne do szycia? 14.12.08, 21:37 ja tutaj nie kupowałam ale na pewno nie polecam Toyoty. Odpowiedz Link
izabelski Re: czy kupowal tu ktos maszyne do szycia? 14.12.08, 23:36 czyli rozumiem, ze miaals problem z nowa Toyota? Odpowiedz Link
izabelski Singer 14.12.08, 23:36 a jak z gwarancja etc ... bo ja nie wiem, czy jeszcze pamietam jakby taka maszyne sprawdzic jakbym ja kupowala uzywana .... Odpowiedz Link
liley11 Re: Singer 15.12.08, 13:31 kupilam bez gwarancji oczywiscie kupujac na ebay stosuje ebaowskie zasady ostroznosci ale zaplacilam za nia kilkadziestat funtow a nie kilkaset Odpowiedz Link
mama5plus Re: czy kupowal tu ktos maszyne do szycia? 15.12.08, 18:40 Kupilam lokalnie od starszego pana ktory tez maszyny naprawia i zna sie na nich od podszewki ;) Przyjechal do domu. Zaprezentowal jak szyja, nauczyl jak obslugiwac, jak dbac o nia, zorganizowal instrukcje bo ta konkretna nie miala i kazal sie kontaktowac gdyby jakis problem byl. Nie super nowy model ale tyle ile potrzebuje czyli przeszyc cos, owerlik, guziki, dziurki, suwak i ze 20 roznych sciegow. New Home czyli jedna z bardziej polecanych z tego co wyszperalam w internecie. Pan polecal Toyote ale dla mnie ta ktora wybralam byla przystepniejsza w obsludze. Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: czy kupowal tu ktos maszyne do szycia? 15.12.08, 18:51 No właśnie u nas toyota lipna strasznie. szyje nie powiem, żę nie ale na dziurkach się zacina, często coś jej się psuje przy naciągu nitki, i co i rusz coś stuka. a do tego jakieś części się tam w środku zurzywają bo są plastkiowe. ja jakbym kupowała drugą maszyne to na pewno nie toyotę. Odpowiedz Link