izabelski 07.05.09, 09:30 kto oglada? odkrylam dopiero wczoraj ze to jest swietna komedia mozna ogladnac zalegle odcinki na tvshack.net/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: The Big Bang Theory 07.05.09, 12:18 Ja ogladam, i bardzo mi sie podoba. Moja ulobiony serial komediowy to Flight of the Conchords, ktory teraz jest akurat powtarzany na BBC4 - tylko niestety strasznie pozno w nocy :-( Ja sie przy tym zasmiewam do lez. No i oczywiscie My name is Earl (na E4). Odpowiedz Link
annika13 Re: The Big Bang Theory 07.05.09, 18:47 scrubs...ale podobno juz sie konczy... Odpowiedz Link
murasaki33 Re: The Big Bang Theory 07.05.09, 20:41 Shameless - uwielbiam, no i Zdesperowane Kury Domowe. Odpowiedz Link
gosiash Re: The Big Bang Theory 07.05.09, 22:33 IT Crowd, Father Ted, Fools and Horses, Have I Got News For You, Mock the Week, Jack Dee at the Apollo, Two and a Half Men (chociaz musialam sie do tego przekonac), Royle Family. Niektore z tych programow leca teraz, niektore jako powtorki. Odpowiedz Link
gosiash Re: The Big Bang Theory 07.05.09, 22:33 IT Crowd, Father Ted, Fools and Horses, Have I Got News For You, Mock the Week, Jack Dee at the Apollo, Two and a Half Men (chociaz musialam sie do tego przekonac), Royle Family. Niektore z tych programow leca teraz, niektore jako powtorki. Odpowiedz Link
nsc23 Re: The Big Bang Theory 08.05.09, 00:29 I have never seen Star Wars - nowy program tez super :) Moje ulubione seriale to standard - Grey's Anatomy, ER, Desperate Housewives. Odpowiedz Link
joolka4 Re: The Big Bang Theory 08.05.09, 12:36 Odkryłam już wcześniej i też pokochałam nie mogę się nadziwić, że gdzieś istnieje taki świat:)) sam miód z kaszanką londek.redblog.nto.pl Odpowiedz Link
izabelski Re: The Big Bang Theory 08.05.09, 19:34 a ja mam wrazenie,ze faceci tacy sa tylko ze nie gdaja przy kobietach w ten sposob a tylko miedzy soba :-) Odpowiedz Link
joolka4 można ogladać w necie 18.05.09, 09:59 znalazłam taką stronkę www.watchthebigbangtheory.net/ i tam można ogladać niektóre odcinki wycięli ale i tak nie mogłam się oderwać przez 2 dni miłej zabawy pozdrawiam:))) londek.redblog.nto.pl Odpowiedz Link
izabelski Re: można ogladać w necie 18.05.09, 11:53 ja ogladnelam 11 odcinkow i sobie je dozuje, zeby nie skonczyc za szybko :-) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: The Big Bang Theory 18.05.09, 20:12 tak zachwalacie to sobie dzis obejze :) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: The Big Bang Theory 06.06.09, 21:43 Nigdy tego nie widzialam, wlasnie wlaczylam TV i umarlam:)))) Gdzie takie indywidua sie rodza, o matko..... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: The Big Bang Theory 08.06.09, 19:37 ja oglądam, a potem koniecznie The Inbetweeners - wg mnie najlepszy serial komediowy w Anglii. W ogóle lubie czwartki na E4. Odpowiedz Link