panixx 20.05.09, 20:59 Co to moze byc? Od kilku dni czuje sie baaaardzo zmeczona, nie moge sie wyspac (tzn ile bym nie spala to i tak za malo), zimno mi, czuje dreszcze i bol miesni. Nie ma goraczki, kataru, kaszlu, kichania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liley11 Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 20.05.09, 22:13 a ja Twoje bejbe? daje Ci sie wyspac? Karmisz moze jescze piersia? Moze tarczyca? Czy bierzesz jakies suplelenty witaminowe? Moze wirus Ci sie zaczyna jakis albo przechodzisz lekko ? Odpowiedz Link
panixx Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 20.05.09, 22:32 Nie karmie, nie biore witamin, nie wiem jak zelazo - to chyba na badania krwi sie wybiore? Odpowiedz Link
paulina822only Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 20.05.09, 23:03 Mam to samo,zrobilam wszystkie badania wyszly ok.Chyba przesilenie wiosenne. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 20.05.09, 23:46 Postawilabym na zen-szen, bardzo dodaje energii. Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 21.05.09, 08:18 Ja mam to samo, do tego poleciało mi znowu ciśnienie. jakiś czas piję herbatkę z żeń szenia i tez nie pomaga.... Starość? :) Odpowiedz Link
panixx Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 21.05.09, 10:12 Dzisiaj wyszlo szydlo z worka - angina, hmmm dlugo sie zbierala Odpowiedz Link
gobisha Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 21.05.09, 10:23 a, aha, bo juz mialam poradzic zmiane diety. Zdrowia zatem zycze. Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 21.05.09, 13:16 a ja chcialam zaproponowac zrobienie sobie testu ciazowego hahaha. kuruj sie. niefajnie miec angine, a juz bycie chorym i posiadanie malego dziecka kompletnie nie idzie w parze. Odpowiedz Link
panixx Re: Medyczne pytanie - zmeczenie 22.05.09, 22:10 Update: To jednak nie byla angina, choc objawy bardzo podobne, tylko wirusowa infekcja. Podobno wiele osob obecnie to lapie..... Wbrew pozorom choroba wyszla mi na dobre: nie poszlam do pracy, spalam, spalam i odpoczywalam, a maz zaprowadzal dziecie do zlobka. O dziwo dzis juz czuje sie dobrze. W sam raz na dlugi weekend! Dzieki za wskazkowki. Takich dziwnych objawow jeszcze NIGDY nie odczuwalam i bylam troche zaniepokojona. Ciaza nie wchodzila w rachube :) Akurat teraz maluchowi wychodza zeby trzonowe i libido spadlo do zera, zarwane nocki nie sprzyjaja milosnym nastrojom :( Z checia pobiore wskazowki odnosnie diety. Wydaje mi sie, ze zdrowo sie odzywiamy, ale zawsze czegos czlowiek moze sie nauczyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link