lianis 21.08.09, 18:18 Kupie gdzies w uk czy pozostaje mi jedynie z pl sprowadzic? chodzi za mna tak strasznie ze juz nie moge :) pozdrawiam Lia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncik32 Re: toffifi 21.08.09, 19:51 w poudland chyba widzialam kiedys, no a w Polskich sklepach nie ma? Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: toffifi 21.08.09, 20:20 jesli chodzi Ci o toffi do smarowania to sa w supermarketach w sloiczkach-pycha. A cukierki tez w kazdym,paczkowane... Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: toffifi 21.08.09, 20:21 ale gapa ze mnie :-) Toffifi widzialam w funciaku:-) Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: toffifi 21.08.09, 20:42 ja też widziałam w funciaku i chyba też w lidlu. Ale mi narobiłaś smaka... Odpowiedz Link
ukasia Re: toffifi 21.08.09, 21:20 maleczytaniecouk napisała: > (...) Ale mi narobiłaś smaka... A dla mnie to nie ma nic lepsiejszego niż czekolada Galaxy! Teraz jestem na odwyku, ale był czas, że zżerałam codziennie jedną tabliczkę. Chyba zaraz wyślę męża na róg do sklepu ;) Odpowiedz Link
lianis Re: toffifi 21.08.09, 21:45 Wiem ze kiedys gdzies je kupilam, ale ze ja z reguly nie mam takich odjazdow to nie pamietam gdzie to bylo, teraz sprawdzilam tesco, sainsbury, lidla, polskie 5 sklepow w okolicy i nie widzialam :( pomyslalam sobie ze w najgorszym przypadku po prostu poprosze mame zeby mi przyslala z pl :D ech ten orzech... karmel... czekolada... Odpowiedz Link
szymama Re: toffifi 30.08.09, 20:09 ja dzis kupilam 4 opakowania w funciaku. Sa zawsze. Odpowiedz Link
mummy6 Re: toffifi 01.09.09, 13:53 jak mieszkalam w UK to zawsze w Woolworths kupowalam... o ile masz ten sklep w okolicy (taki z zabawkami, ubrankami, bajerami do domu,sprzetem itp ;) Odpowiedz Link
galadriella Re: toffifi 01.09.09, 14:03 > jak mieszkalam w UK to zawsze w Woolworths kupowalam... Sieć zbankrutowała wiele miesięcy temu. Odpowiedz Link
lianis Re: toffifi 02.09.09, 10:42 Nie znalazlam :( no nic za kilka dni tesciowa przywiezie, moze chwilowo zabraklo :) Odpowiedz Link
liley11 Lia 02.09.09, 14:41 Lia, fajny masz wykres swojego cyklu...ehehhe Czy te plusy, to test ciazowy czy zaznaczony sexik? ja bym na Twoim miejscu nie wstawiala tego do publicznego odbioru.... no ale, kazdy swoje prawa ma lianis napisała: > Kupie gdzies w uk czy pozostaje mi jedynie z pl sprowadzic? chodzi za mna tak s > trasznie ze juz nie moge :) > pozdrawiam > Lia Odpowiedz Link