Dodaj do ulubionych

SALA WESELNA

19.03.07, 12:35
Witam wszystkich !!
Mam ogromna prośbę do wszystkich osób mieszkających w BABICACH oraz jego okolicach.
Pozszukuję sali weselnej w miejscowościach IZABELIN BABICE WOJCIESZYM TRUSKAW KOCZARGI BABICE MOSCISKA LASKI HORNÓWEK LIPKÓW ITP
Ogladałam niedawno w tych okolicach 3 sale ale chciałabym zobaczyc jeszcze wiecej. Nie wszyscy własciciele sal ogłaszaja sie w
internecie a jezdzic w ciemno nie ma sensu.
Jeśłi ktoś z Was wie gdzie i ma namiary na włascicieli sal weselnych w tym rejonie prosze o podanie bądz adres strony internetowej
Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maniaczytania Re: SALA WESELNA 20.03.07, 13:11
      Bardzo prosze:
      www.dworakant.jon.pl/
      jakbys miala pytania co do lokalizacji, to moge cos podpowiedziec, bo to w
      mojej okolicy jest.
      • monia769 Re: SALA WESELNA 22.03.07, 11:13
        witam byłam juz w tej sali ale mam wesele w kwietniu w przyszlym roku a to jest pod namiotem wiec troche moze byc zimno bo kwiecien rozne psikusy robi :-))) ale wielkie dzieki Bardo prosze o kolejne podpowiedzi wiem ze jakies sale są w Babicach i okolicach np" Błękitna sala" ale nie wiem gdzie i nie mam kontaktu do wlascicieli bo nie oglaszają sie w necie BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!
        • maniaczytania Re: SALA WESELNA 23.03.07, 11:22
          Monia, to chyba nie to, bo to jest w takim starym dworku i w zimie tez tam byly
          wesela, wiec chyba nie pod namiotem???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka