doma791 21.07.06, 20:08 Dziewczyny, oglądacie teraz meczyk polskiej reprezentacji w siatę?pokibicujmy chłopakom i 3-majmy kciuki.Swoją drogą zapraszam w sierpniu do Bydzi-będą mecze polskich złotek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 20:47 Ja zerkam jednym okiem + relacja męża z kanapy:) Z tym zaproszeniem to ostrożnie...bo jeszcze się zjawimy...WSZYSTKIE:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 20:58 nie ma problemu, mam duże mieszkanie,męza się wyśle na delegację, i zrobimy sabat "wysokich"czarownic.Kawo- ty masz chyba najbliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:01 Do Bydgoszczy mam 200 km. Byłam w tym roku przejazdem w drodze nad morze, był środek nocy i powiem szczerze, że Bydgoszcz by night całkiem mi się spodobała:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:11 kobieto-z Poznania do Bydgoszczy 200 km? a któredy jechałaś?chyba jest najwyżej ze 150-160km.A Bydzia by night całkiem całkiem, ale chyba stolica pyrolandii prezentuje się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:13 Kochana! ja w Poznaniu studiowałam ale mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:15 ojej przepraszam najmocniej kawko, nie doczytałam chyba newsów o tobie dokładnie.W ramach przeprosin zapraszam na zimne piwko...w moim przypadku bezalkoholowe::)) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:17 albo chociaż stawiam witrualne piwko,jeszcze dodatkowo w ramach tego wczorajszego 1000 posta:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:17 No cos Ty nie przepraszaj, ale zimne piwko może być:) A tak w ogóle to masz jakies zachcianki ciążowe? Bo ja tu mam galaretki w czekoladzie więc jakby co to częstuj się śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:20 no słodycze mogą być, choć nawet przed ciązą nie byłam ich maniaczką.Zachacianek nie mam zadnych póki co, w ogóle mało co jem jedynie owoce i trochę słodyczy,ale w tej gorączce kompletnie nie jestem głodna.Tylko mój maz się na mnie drze ze nie jem nic mięsa. No własnie galaretki...mój maz je uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:27 ja w ciązy miałam ciągotki do wszelkich kwasów typu ogórki, sledziki, kapusta kwaszona, itp. słodycze mogły nie istnieć... a te dzisiejsze galaretki tez kupił mój mąż, który jest ich maniakiem:)) tatusiowie tak mają (obecni i przyszli) :) Domciu, zerknij na wspolną skrzynkę, wkleiłam coś do pośmiania:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:49 no własnie tak się nieśmiało chciałam spytać, ale nie byłam pewna czy juz mogę poprosić o hasło i namiary na tą skrzynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 21:55 Łeee a nie masz? Zaraz Ci wysyłam na maila gazetowego...sorry byłam pewna, ze juz Ci wyslalam :P Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:03 Ale nasi chłopcy mają nogiiiii!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie_kobietki Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:08 Cześć Miraculum:) Każdy kto wysoki ten nogi ma jak sie patrzy...prawda? Buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:03 hehehe, ale niezłe te laski,czasem się zastanawiam jak mozna być tak prymitywnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie_kobietki Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:07 no to mi Doma uciekła:))) idę poczytać do poduchy...ostatnio tak 'lekko, łatwo i przyjemnie' zafundowałam sobie powrót do Joanny Chmielewskiej, dziś wieczór dokończę "Romans wszechczasów"...dobrej nocy wszystkim:) Domciu, przyjdę jutro rano na skrzynkę obejrzeć Twoje foto:)) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:08 rozumiem ze liczysz na to ze fotkę podeślę jakąś?coś tam zaraz poszperam i wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie_kobietki Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:09 Wyślij, wyślij, koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie_kobietki Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:11 Teraz widzę, że znów się nie przelogowałam i troluję:) to ja kawa_mielona:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:12 kawcio nie uciekaj jeszcze, za parę min będzie foto.a gdzie twoje????? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:15 Moje jest z synkiem na skrzynce tylko musisz przesunąć strzałeczką w górę bo pokazuje 10 ostatnich wiadomości:) Poza tym jest też foto moich 'bohaterów życia codziennego' no i w mojej wizytówce też jest moje foto:) wszędzie mnie pełno...jak mnie będzie za dużo to powiedzcie mi to wprost, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:18 No tak zapomniałam ze niecierpliwośc to kolejna z moich cech,nie zdązyłam przewinąc na nast listy, a juz się dopytuję o twoje foto. Sliczna jesteś,twój synuś również.Mi tez się marzy chłopak...zresztą wszystkie laski jestescie "the best". Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:28 i niech ktoś jeszcze powie, że faceci wolą filigranowe kobietki...:)) dzięki za komplement szczególnie ten skierowany do Michałka:) Może będziesz miała wymarzonego syna...chociaż córeczki też są super, czas pokaże:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:27 Kawo juz poszło....jak jestes ciekawa to zajrzyj jeszcze dziś,ja juz spadam po mału stąd na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:29 Pewnie, że zajrzę i to zaraz:)) specjalnie zaczekałam. Dobrej nocy i do przeczytania wkrótce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Oglądacie mecz? 21.07.06, 22:33 Łaaał Doma, kolejna fajna laska wśród wysokich! Fajnie, że poczekałam na Twoje foto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Dziś też oglądacie mecz? 22.07.06, 22:18 ...czy po wczorajszej przegranej upadł duch kibicowania naszym chłopcom? Wszystko wskazuje na to, że dziś też przegrają...:( Kto dzis chetny na pogaduchę? Wczoraj z Domą trochę poplotkowałyśmy przy okazji "ogladania' meczA:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dziś też oglądacie mecz? 24.07.06, 07:37 tak to jest z naszymi "chlopakami":( cos mi sie wydaje, ze chyba zbyt szybko uwierzyli w wygrana. Niestety Serbia i Czarnogora nie jest jakas tam druzyna, jest to naprawde dobra druzna. Pozostaje nam miec nadzieje, ze wyciagna wnioski o bardziej sie przyloza sie do nastepnego meczu - juz u nas na ktorym tak zupelnie na marginesie bede :))))))))))))))))) ale i tak ich kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Dziś też oglądacie mecz? 24.07.06, 15:53 Kawko,mysłałam ze cię nie ma, tzn nie było w sobotę na forum,oj gdybym wiedziała,to z pewnością bym cię nie zawiodła i poplotkowała.Meczyk oczywiscie oglądałam,szkoda ze przegrali,ale nie zauważyłyscie ze gra naszych to zawsze sinusoida.Smiałam się potem z męzem ze pewnie jakby istniał jeszcze 6 set,to nasi z pewnością by wygrali. No a niestety Serbia i Czarnogóra to b.dobra drużyna i jak nasi chcą coś zawojować to muszą się wziąc porządnie do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Dziś też oglądacie mecz? 24.07.06, 16:00 Ano:) Ja się przyznam szczerze, że oglądałam trochę mecz, trochę żużel, trochę siedziałam w necie... gdybyśmy się zgrały w czasie Domciu to zapewne zdecydowanie siedziałabym w necie" :)) Buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś