29.10.11, 12:03
Witam ponownie :)

Zapytałam księgę, jak potoczy się sprawa z mieszkaniem, gdyż niedługo idę na rozmowę w sprawie jego przyznania i wypadł heksagram 52 linie zmienne 3 i 6 na 2. Wydaję mi się, że wszystko powinno być pomyślnie zakończone, skoro linia 6 mówi o pełnym powodzeniu a heksagram po przemianie to "biorczość" i sprzyjający los.
Z drugiej strony linia 6 mówi o "zakorzenieniu", a heksagram 2 mówi także o uległości i wytrwałości a także "najpierw jest strata, ale później zyskuje swego władcę" tak jakby to mieszkanie nie wypaliło i dopiero później przy wytrwałości i "uporze kobyły" wszystko się pomyślnie zakończyło... kolejna zagadka, ale jakoś czuję, że jednak pozytywnie będzie, co o tym sądzą znawcy tematu? ;)
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: 52 na 2 02.11.11, 09:00
      a ja mam zakonotowane w swoich zapiskach-wnioskach, że gdy 2 wypada jako heks po przemianie, sprawa się nie powiedzie, przynajmniej nie przez najbliższe 2 (dni, miesiące, lata).
      52.6 to sytuacja, która przemija, i owo stop dotyczy tego, w czym już tkwisz. Odnajdź znaczenie linii w tym co było, a nie w tym, co będzie.
      Pozdrawiam
      Ewa S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka