a_euforia
18.05.12, 23:19
Pytanie dot. przyjazdu mojej siostry, do którego coś dziwnie dojsc nie może, zapytałam co jest na rzeczy ;-)
Wewnętrzna prawda na Związek. Zmienne 1,2 i 6.
Myślę, że cały układ obrazuje nasze relacje - 61 czyli porozumienie, nadawanie na tych samych falach, zaufanie wzajemne. W liniach zmiennych mowa o porozumiewaniu się nie dosłownie (to by się zgadzało, bo ona bardzo życzliwie pląsa między słowami i unika podania terminu przyjazdu wprost z jakichś powodów nie znanych dla mnie ;-) ), szósta - przeczytałam na forum, że to czcza paplanina - nie niosąca żadnych konkretów. No też się zgadza.
8 - związek -prawdziwośc, szczerosc, wiernosc. Mam wrażenie, że to zewnętrzny, dobry skutek heksagramu 61.
Jak ten układ rozumiec?
Dojdzie do jej przyjazdu?
Szósta heksagramu 8 mówi o braku sensu "związku" z punktu widzenia rozsądku?
Może to jest przyczyna, że ona nie widzi sensu przyjazdu, nie chce??? I pląsa, bo nie ma odwagi wprost powiedziec :-)
O jedną zmienną szóstą juz pytałam. mam jeszcze pytanie jak interpretowac heksagramy, w których są dwie, trzy zmienne - w tym ostatnia, szósta? Że dana sprawa już się kończy? Czy pokazuje po prostu bieg sprawy od początku do końca?
Pozdrawiam i Dziękuję