gunia2424
08.11.16, 08:09
Jestem właścicielem firmy, od 4 lat prowadzę sklep, który jest nie tylko moją pracą, ale drugim domem. Wczoraj dowiedziałam się, że obok mojego sklepu otwiera się konkurencja... Panika i nieprzespana noc...
Postanowiłam zapytać się księgi czy nowy sklep, który niedługo otworzy się przy moim miejscu pracy zmusi mnie, żebym zamknęła biznes.
Odpowiedź jaką otrzymałam heksagram 9 z linią zmienną 1,2 i 4 po przemianie heksagram nr 33
Heksagram 9 wyrzeczenie, opóźnienie, opór. Nie do końca rozumiem co ma mi do przekazania Księga. Linia zmienna 4 - '' Przezwycięża rozpacz akceptacją swojej słabości.'' Czyli mam rozumieć, że najpierw będę panikować, ale przezwyciężę to ??
Na forum nalazłam taki opis Heksagramu 33 '' gwałtowny zwrot akcji, pozytywny, choć na co innego wskazywało '' hmmmm no i właśnie. '' Odwrót oznacza Wycofywanie się, a powodzenie polega na Odwrocie. Jest to zgodne z czasem. Wielki zaprawdę jest sens czasu Odwrotu''
Nie chcę zamykać sklepu, który daje mi wiele radości, nie traktuję go jako miejsce pracy, ale również jako mój drugi dom, klienci stali się moją rodziną więc nie rozumiem o tego zdania : ''Pozostawienie realizacji celu innym przyniesie nam szacunek i uznanie, a nam spokój wewnętrzny i możliwość zajęcia się własnymi sprawami, które są zgodne z naszymi prawdziwymi zainteresowaniami. Porzucenie dalszych wysiłków. Odwrotność w każdym sensie, także fizycznym '' Nie wyobrażam sobie jakbym mogła robić coś innego, tak jak wspominałam wcześniej w pracę, którą wykonuję wkładam całe serce, codziennie chodzę tam z uśmiechem na buzi i nie wyobrażam sobie zajmować się czymś innym.
Hekagram sumaryczny : 42 - bardzo dobry heksagram zwiastuje przypływ gotówki, powiększenie .
Postanowiłam dopytać to co w końcu mam zrobić w tej sytuacji , wyszedł mi Heksagram 14 bez linii zmiennych.
Bardzo pozytywy Heksagram zapowiada spełnienie tego, czego się pragnie, wskazuje na pomyślny rozwój sytuacji. Na forum znalazłam opis, że jest to heksagram poprawy sytuacji materialnej.
Zostanę doceniona w miejscu swojej pracy ? Na stronie www.iching.republika.pl znalazłam taki opis '' Osiąga bogactwo i szacunek każdego klienta, a wszyscy cenią go za dobry smak i utrzymanie właściwej jakości towaru.''
Mam uwierzyć w siebie ? A wtedy wszystko będzie dobrze ?