Dodaj do ulubionych

Heksagram 62.4 - 15

03.07.17, 14:17
Jakiś czas temu posprzeczałam się ze swoją przyjaciółką, póki co nie mamy ze sobą żadnego kontaktu, postanowiłam więc sięgnąć porady i zadałam pytanie : jak potoczą się i ku czemu zmierzają moje sprawy z X
Odpowiedź jaką dostałam to Heksagram 62 zmienna 4 na 15

62 opisuje naszą aktualna sytuacje czyli zanik znajomości, brak kontaktu, jakieś wycofanie się
Nie rozumiem jednak znaczenia 15 heksagramu, niby optymistyczny, ale nie do końca.
Mówi o pozytywnym zakończeniu jakiś spraw, radzi, żeby robić swoje, a wszystko samo się ułoży. ?
Heksagram sumaryczny: 13 - wspólnota, jednoczenie się czyli mam rozumieć, że kontakt wróci?

Po jakimś czasie postanowiłam dopytać wyrocznię i zadałam jasne pytanie " Czy pogodzę się z X ? ''
Odpowiedz jaką uzyskałam był Heksagram 19.2.4-16
Hmmm no i trochę zgłupiałam 16 Heksagram mówi o jakimś rozczarowaniu więc może wskazywać na to, że nic z tego, ale z drugiej strony Heksagram sumaryczny to 35, który wskazuje na to, że sprawa zakończy się pomyślnie i to ja będę decydować czy chcę kontynuować tą znajomość czy nie

Dobrze myślę czy nie ? Szczerze mówiąc to trochę się zamotałam i do końca nie wiem jak mam rozumieć otrzymaną odpowiedź :)

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: Heksagram 62.4 - 15 07.07.17, 14:48
      62 mówi o rozważeniu za i przeciw a potem przebaczeniu, 15 toczy się powoli, ten heks zaleca cierpliwość.
      Heks sumaryczny nie spełnia się w sensie przyszłym, mówi raczej o motywach twojego pytania, i tu się zgadza, że chodzi o przyjaciółkę, prawda?

19 - falowanie i spadanie, wielkie nadzieje.
      16 - nieco podobnie, dość często realizuje się jako marzenie, impreza, "jaranie się" czymś, za czym fakty niekoniecznie idą.
      Heks sumaryczny jednak niekoniecznie pasuje do pytania, które zadałaś, dlatego ja podejrzewałabym Księgę o to, że zmieniła kierunek odpowiedzi. Np. powiedziała ci, że zwrócisz się z prośbą o interpretację do czytelników forum internetowego (35 to często ekran monitora, scena, prezentacja).
      Pozdrawiam, ES

• gunia2424 Re: Heksagram 62.4 - 15 07.07.17, 16:54
        Tak Ewo chodzi o moją przyjaciółkę z którą przyjaźniłam się od 13 roku życia.
        W sumie to lekko zgłupiałam.. Mam być cierpliwa bo kontakt wróci ? Bo chyba jakby to było definitywne zakończenie znajomości to raczej otrzymałabym inną odpowiedź ?

2 dni temu miałam urodziny i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałam od niej wiadomość z życzeniami... Było to dla mnie ogromne zaskoczenie bo szczerze mówiąc to nie przypuszczałam, że do mnie napisze ;)

• transwizje Re: Heksagram 62.4 - 15 09.07.17, 11:24
          Czy życzenia przyszły przez ekran? 16 pasuje do życzeń, podobnie 19, to zbiorowa fala, zbliżająca, ale i oddalająca potem.
          • gunia2424 Re: Heksagram 62.4 - 15 09.07.17, 23:09
            Tak Ewo. Napisała mi życzenia na Facebooku :)
            • gunia2424 Re: Heksagram 62.4 - 15 10.07.17, 17:37
              I w końcu nie rozumiem do końca odpowiedzi. Odzyskamy kontakt czy nie? 15 heksagram mówi również o pozytywnym zakończeniu spraw więc może są jakieś szanse na pogodzenie ? :)
              • transwizje Re: Heksagram 62.4 - 15 10.07.17, 18:12
                Są. Cierpliwości. 15 to dwa tygodnie, albo pół roku.
                • gunia2424 Re: Heksagram 62.4 - 15 10.07.17, 18:37
                  Super. Dziękuję bardzo za pomoc w interpretowacji jak zwykle Ewo jesteś niezawodna :) :)
                  • gunia2424 Re: Heksagram 62.4 - 15 26.06.19, 13:39
                    Po prawie dwóch latach spotkałam się z moją przyjaciółką i wyjaśniłyśmy całą tą niewyjaśnioną sytuację :) Wydaje mi się, że 15 heksagram może również wskazywać na dłuższy czas ( tak jak było w moim przypadku czyli dwa lata )
                    Napisałam jej życzenia urodzinowe ( 16 heksagram ) i zaproponowałam spotkanie. Czasami na realizację przepowiedni trzeba poczekać dłuższy czas :)

Pozdrawiam serdecznie :)
                    • transwizje Re: Heksagram 62.4 - 15 13.07.19, 20:10
                      Dzięki za opowieść. To jest zawsze pouczające. :) ES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka