gunia2424
03.07.17, 14:17
Jakiś czas temu posprzeczałam się ze swoją przyjaciółką, póki co nie mamy ze sobą żadnego kontaktu, postanowiłam więc sięgnąć porady i zadałam pytanie : jak potoczą się i ku czemu zmierzają moje sprawy z X
Odpowiedź jaką dostałam to Heksagram 62 zmienna 4 na 15
62 opisuje naszą aktualna sytuacje czyli zanik znajomości, brak kontaktu, jakieś wycofanie się
Nie rozumiem jednak znaczenia 15 heksagramu, niby optymistyczny, ale nie do końca.
Mówi o pozytywnym zakończeniu jakiś spraw, radzi, żeby robić swoje, a wszystko samo się ułoży. ?
Heksagram sumaryczny: 13 - wspólnota, jednoczenie się czyli mam rozumieć, że kontakt wróci?
Po jakimś czasie postanowiłam dopytać wyrocznię i zadałam jasne pytanie " Czy pogodzę się z X ? ''
Odpowiedz jaką uzyskałam był Heksagram 19.2.4-16
Hmmm no i trochę zgłupiałam 16 Heksagram mówi o jakimś rozczarowaniu więc może wskazywać na to, że nic z tego, ale z drugiej strony Heksagram sumaryczny to 35, który wskazuje na to, że sprawa zakończy się pomyślnie i to ja będę decydować czy chcę kontynuować tą znajomość czy nie
Dobrze myślę czy nie ? Szczerze mówiąc to trochę się zamotałam i do końca nie wiem jak mam rozumieć otrzymaną odpowiedź :)
Pozdrawiam :)