garnek_emocji 19.08.18, 23:09 Pytanie dotyczyło nagłego urwania przez faceta kontaktu ze mną. Pomimo dobrej (wydaje mi się) relacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garnek_emocji Re: 26.2.5 na 37 22.08.18, 22:23 "Dlaczego Piotr urwał nagle kontakt ze mną?" - tak to mniej więcej brzmiało. Odpowiedz Link
transwizje Re: 26.2.5 na 37 23.08.18, 19:46 Jest to rodzaj pytania, które stanowi trudność podstawową. I trudną albo niemożliwą do zweryfikowania. Księga lubi wtedy odpowiadać nieco inaczej, niż się spodziewamy, zmienia temat, albo mówi wprost, ale kto to zrozumie? Ja w takich wypadku zadałabym sobie inne pytania: czy odpowiedź jest mi naprawdę potrzebna? I czy ją kiedykolwiek uzyskam? Ta przemiana może być wytłumaczona np. tym, że sobie pobuszował (necie?) w czasie pracy na luzie, a potem wrócił do domu/żony/matki, co tam jeszcze i dobrze mu. Albo był to młodzieniec podający się za dorosłego, lub ogólnie na zewnątrz inny, w domu inny. A może go wyswatano? Ale czy takie jest prawidłowe zrozumienie? Jeden Pan Bóg wie. ES Odpowiedz Link
jasnygrom Re: 26.2.5 na 37 27.08.18, 11:17 :) Wszyscy się tu uczymy - czy możesz podać coś bliższego? (oczywiście jeśli nie tajne/poufne) słoneczne pozdro :) ryx Odpowiedz Link