Gość: Janusz IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 17:43 Witam poszukuje polskiego pensjonatu w alpach austriackich dzieki za kazde info.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: Polski pensjonat IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.10, 21:56 polecam www.zellamsee-holiday.com/index1cd.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Polski pensjonat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 22:11 jak z podanej przez Ciebie strony dojść do polskiego pensjoantu? Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Polski pensjonat 16.08.10, 22:21 Sorry, nie można. Urząd zamknął, konkurencja nie śpi, może w przyszłości z doświadczeniami znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Polski pensjonat 19.08.10, 10:23 siejest napisał: > Sorry, nie można. Urząd zamknął, konkurencja nie śpi, zamknął droge czy pensjonat? Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: Polski pensjonat 28.08.10, 14:22 www.alpenrosesport.com/hotele/hotele_opis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-mch Re: Polski pensjonat IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.10, 22:12 Polecam z całym przekonaniem: www.gasthausauwirt.pl To jest w Tyrolu. Polscy właściciele i obsługa - we wszystkim pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Polski pensjonat 05.09.10, 14:37 Ni nieźle się Pani stara reklamować. A była tam ktoś, kto może potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-mch Re: Polski pensjonat IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.10, 22:48 Chyba nie przeczytała Pani pytania: człowiek pyta o polski pensjonat w Alpach Austriackich - więc chciałam pomóc. Gdybym nie była pewna, to bym tego nie pisała. To nie żadna reklama. Proszę wbić w Internecie hasło ( może opinie?) a sama się Pani przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noshaq Re: Polski pensjonat IP: *.ghnet.pl 08.09.10, 11:51 Jak najdalej od polskich pensjonatów. Zawsze będą próbowali cię wykiwać. Porcje obiadowe i śniadania głodowe, wszystkiego żałują, o wszystko trzeba się prosić. Takich problemów nigdy nie miałem z Austriakami czy Włochami. Ci "Polacy" jako że są od kilkunastu lat na zachodzie, uważają się za jakichś lepszych i patrzą na turystów z Polski z wyższością. Zero miłej atmosfery. Wśród Austriaków mam 3 zaprzyjaźnione pensjonaty, super mili gospodarze. Podobnie zachowują się Czesi i byli Jugole. Ale wszyscy oni zmieniają się gdy widzą Niemców. A Polacy to już skaczą koło nich że aż wstyd patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-mch Re: Polski pensjonat IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.10, 23:41 Nie wiem o jakiej kategorii pensjonatów Pan pisze. Ja pisałam o obiekcie trzygwiazdkowym, gdzie śniadania są w formie stołu szwedzkiego, a obiadokolacje składają się z minimum trzech dań do wyboru, a więc problem, że czegoś jest za mało - nie istnieje. ( Prawdę mówiąc nie spotkałam się w Austrii, żeby napoje do obiadu były wliczone w cenę, a w tamtym miejscu - tak - nie trzeba było dodatkowo płacić ). Podczas samego naszego tygodniowego pobytu byliśmy świadkami - jak właściciel - "ganiał" z polskimi gośćmi, żeby im kupić Skipassy, jeździł do szpitala, gdy jedna babka złamała nogę na stokach, czy "robił" za tłumacza, gdy parę Polaków popadło w tarapaty i wylądowali na policji - a wcale tego nie musiał robić. Tak więc, my mamy same najlepsze wspomnienia, jeżeli chodzi o polskie pensjonaty za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Janusz - tak z ciekawości 11.09.10, 12:09 po co Ci polskojęzyczna obsługa? Moim zdaniem nie ma to żadnego znaczenia.. Kwestia bezpieczeństwa? Komunikacja w razie komplikacji? Odpukać - ale wypadki, awarie auta, niedziałający na bramce skipas itp zdarzają się POZA PENSJONATEM. Wyjazd za granicę wymaga choćby podstawowej znajomości języków. Do sezonu jest jeszcze kilka miesięcy - nie prościej byłoby się nauczyć podstaw? jeep Odpowiedz Link Zgłoś
w-klubie.pl Re: Polski pensjonat 11.09.10, 20:52 Nowy serwis dla Kibiców i Zawodnków. w-Klubie.pl ZAPRASZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś