Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sylwester na stoku

IP: 77.236.26.* 13.12.10, 14:25
    Witam,
    Chciałabym zapytać kto z Was spędzał Sylwestra na stokach w Polsce? Jakie wrażenia? Gdzie warto pojechać?( oczywiście Zakopane i Białka odpada). Kilka lat temu spędzałam takiego Sylwestra w na stoku w Wierchomli i było super. Chętnie przeżyłabym to jeszcze raz. Może ktoś z Was się wybiera i może polecić jakieś sprawdzone miejsce. Jestem z Krakowa, więc najbardziej interesują mnie Beskidy. Ma ktoś może info gdzie taki Sylwester jest organizowany? Jak długo czynne są stoki?
    Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Pozdrawiam serdecznie. Justyna
    Obserwuj wątek
      • bruise_easily Re: Sylwester na stoku 17.12.10, 16:16
        Ja marzę o takim sylwestrze na stoku, ale też nie wiem jeszcze gdzie jechać. Tak jak Ciebie bardzo kuszą mnie Beskidy, ale jeszcze nie robiliśmy dokładniejszych planów ze znajomymi. Na razie muszę skompletować sprzęt, tzn. kupić buty narciarskie, bo te z zeszłego roku są już za małe. Zdecydowałam, że kupię używane na dobrenarty.pl, bo tam mają takie dobrych marek, jak Atomic, czy Salomon. Tak jak pisałam, co do spędzenia sylwestra na stoku to nie jestem pewna, czy w tym roku uda nam się zgromadzić grupę chętnych.
        • Gość: YaBol Słabo wyszła ta reklama ;) IP: *.internetia.net.pl 21.12.10, 19:49
          • Gość: Justi Re: Słabo wyszła ta reklama ;) IP: 77.236.26.* 22.12.10, 11:22
            Jaka?Ja niczego nie reklamowałam, inni też nie zauważyłam... Czyżby kolejna teoria spiskowa rodem z Kaczorandii? Niesamowite, jak ludzie doszukują się wszędzie teorii spiskowych, to już chore w tym kraju.
            Zwykła wymiana informacji, jak w wielu innych wątkach.
            Ludzie normalnie wymieniają informacje o miejscach , gdzie się można dobrze bawić w Sylwestra na stoku i od razu zostają posądzeni o reklamę.
            Z tego co zauważyłam, miejsca wymienione w wątku nie potrzebują żadnej reklamy i tak jest tam zatrzęsienie ludzi.
            Jeśli o mnie chodzi, to nie mam absolutnie żadnego interesu w reklamowaniu czegokolwiek.

Wesołych Świąt , Udanej Zabawy Sylwestrowej i Nowego Roku.
            Pozdrawiam wszystkich, w szczególności "ligę spiskową";)

Justyna z Krakowa
            • quusamo Re: Słabo wyszła ta reklama ;) 22.12.10, 19:03
              Droga Justyno.
              Zauważ że osoba powyżej odnosiła się do reklamy serwisu ze sprzętem narciarskim, po chamsku i perfidnie wciśniętego w Twój post :)
        • Gość: HIT! Re: Sylwester na stoku IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 19:56
          FANTASTYCZNA REKLAMA. Napisz jeszcze kochanie, dlaczego akurat ten serwis cię zauroczył i ile płacą ;)
      • zloty.strzal Re: Sylwester na stoku 21.12.10, 21:23
        Jak to się stało, że ten wątek wylądował na głównej?
      • starchaser Sylwester na stoku??? 21.12.10, 22:59
        ..chyba tylko dla tych, którzy zamiast szusowania wolą siedzenie w knajpie.
        Od ponad 10 lat omijam szerokim łukiem termin sylwestrowy spędzany na stoku.
        • Gość: Justi Re: Sylwester na stoku??? IP: 77.236.26.* 22.12.10, 11:25
          U mnie akurat jest odwrotnie, jakbym chciała siedzieć w knajpie, to nie ruszałabym się z Krakowa- u nas fajnych knajp bez liku...

• Gość: snowlove Re: Sylwester na stoku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 23:46
        Raz jeden w życiu popełniłam ten błąd i to właśnie na Wierchomli -to jakieś nieporozumienie, Jeśli ktoś chce jazdy nocnej -nie pojeździ bo łazi pełno pijanych ubiotów, którzy albo z nartami przyjechali albo przyleźli do schroniska na nogach -ostatni zjad to byla jakaś masakra! Normalnie strach w oczach, że ci zaraz wylezie taki niewiadomo z któej strony -bo to prosto już chodzić nie umiało!. Już nie wspomnę o pijanych narciarzach!!!!

Wiem, że robią z coś takiego też na Jaworzynie, ale tam do tego wszystkiego jest msza św. i naprawdę dzikie tłumy!
        • Gość: Justi Re: Sylwester na stoku IP: 77.236.26.* 22.12.10, 11:42
          Gość portalu: snowlove napisał(a):

> Wiem, że robią z coś takiego też na Jaworzynie, ale tam do tego wszystkiego jes
          > t msza św. i naprawdę dzikie tłumy!

Ja spędzałam prawie 10 lat temu Sylwestra w Zawoi na Babiej Górze w namiocie i w pobliżu schroniska Markowe Szczawiny też była taka Msza Św. w Nowy Rok, tylko że było znacznie mniej ludzi( ogromy plus), zero pijanych narciarzy i wrażenia fantastyczne.

• region_mszana Re: Sylwester na stoku 28.12.10, 10:14
        Region Mszany się poleca na Sylwestrową jazdę na stokach :))
        Sylwestra w naszych okolicach urządza np. SKI Lubomierz oraz Śnieżnica - każdy ośrodek przygotował jakieś atrakcje: w Lubomierzu ognie sztuczne i szampan, Śnieżnica oferuje kilka opcji karnetów Sylwestrowych i Noworocznych - tam też będzie zabawa z DJem oraz ciepłe dania.
        Tak więc dla każdego coś miłego, mamy nadzieję, że znajdziecie to, czego szukacie:)
        Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej gdziekolwiek będziecie :)
        • Gość: ad Re: Sylwester na stoku IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.16, 02:00
          Ja polecam w Alpach. Wybieramy się do Folgarii: sylwester we włoszech

pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka