skitime 14.09.11, 19:57 Witam Właśnie wróciłem z hali narciarskiej w Druskiennkikach tutaj krótka relacja z fotkami... i temat o otwarciu tutaj.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabolkn Re: Snoras Snow Arena 15.09.11, 11:30 skitime napisał: > Witam > Właśnie wróciłem z hali narciarskiej w Druskiennkikach tutaj krótka re > lacja z fotkami... i temat o otwarciu tutaj.... dzięki jesteś pierwszym użytkownikiem polskojęzycznych foruf narciarskich który odwiedził ten nowy ośrodek gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
skitime Re: Snoras Snow Arena 15.09.11, 15:37 Miło to słyszeć Janusz,szczególnie jak pisze taki doświadczony narciarz taki jak Ty:) Pewnie ktoś był,może jeszcze się nie pochwalił...a ja jestem trochę gaduła i napisałem:) Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skitime Re: Snoras Snow Arena 25.10.11, 23:32 Są już czynne kamerki on-line:)www.snowarena.lt/lt/Web_kamera Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Snoras Snow Arena 26.10.11, 08:19 Kiedyś, na tym forum mądry człowiek porównał narty w takiej hali do uprawiania sexu z gumowa lalką. Trudno mu nie przyznać racji. Dla mnie zero przyjemności. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Snoras Snow Arena 26.10.11, 11:20 ortodox napisał: > Kiedyś, na tym forum mądry człowiek porównał narty w takiej hali do uprawiania > sexu z gumowa lalką. Trudno mu nie przyznać racji. Dla mnie zero przyjem > ności. gratulacje, widzę że spróbowałeś jednego i drugiego, pochwal się proszę - byłeś w hali na Litwie, może w Niemczech albo w Dubaju? a laleczka była może ciemnosóra ? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Snoras Snow Arena 26.10.11, 20:10 Cóż, są zwolennicy empiryzmu i racjonalizmu ( tych pierwszych jakby mniej ). Jeśli należysz do tych pierwszych, spróbuj dowiedzieć się swoimi metodami ile musisz zjeść arszeniku, by przenieść się na łono Abrahama. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Snoras Snow Arena 27.10.11, 10:44 ortodox napisał: > Cóż, są zwolennicy empiryzmu i racjonalizmu ( tych pierwszych jakby mniej ). > Jeśli należysz do tych pierwszych, filozofii bym do tego nie mieszał, powiedzmy że istnieją teoretycy i praktycy narciarstwa i sexu jeśli należysz do tych pierwszych to klep sobie dalej w klawiaturę bo ja w najbliższych dniach mam zamiar pojeźdzć trochę w hali na nartach pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Snoras Snow Arena 27.10.11, 16:20 No widzisz ile wart twój ... empiryzm. Wbrew pozorom to ty właśnie mieszasz do tego filozofię. Ja tylko ci to uzmysłowiłem i pokazałem do czego twoje "myślenie" prowadzi. No to inaczej teraz. Są narciarze ( i mężczyźni ), którym wszystko jedno na czym i po czym jeżdżą. Mnie to nie przeszkadza, niech sobie jeżdżą ... ale żeby tym się przechwalać i zachęcać innych? Zrazić możecie potencjalnych narciarzy do tego pięknego, związanego z górami, świeżym powietrzem, zapachem natury, przestrzenią, pięknymi widokami, swobodą, przygodą, słońcem ... sportem. Co z tych rzeczy oferuje hala, czy lala. Jabol jak nie spróbuje, to się nie dowie, a nawet jak spróbuje to nadal wie niewiele. Żeby chociaż wiedział, że nic nie wie. ... ale gdzie tam ;)) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Jazda w hali 02.11.11, 16:01 ortodox napisał: > No to inaczej teraz. mam nadzieję że miło spędziłeś święta przy klawiaturze bo ja dla odmiany całkiem fajnie pojeździłem na nartach pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Jazda w hali 02.11.11, 17:39 Z zazdrości oniemiałem ... ;))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś