bazylea1 13.02.13, 09:43 czy gdzieś możliwie niedaleko od autostrady Bergamo-Triest można pojezdzic na nartach na początku kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylea1 Re: narty we Włoszech w kwietniu? 13.02.13, 09:43 i jeszcze - czy ktoś praktykował wypozyczenie samochodu w Bergamo, jaką wypozyczalnię polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: narty we Włoszech w kwietniu? 13.02.13, 09:48 taki lodowiec znalazłam, zna ktos? www.schnalstal.it/smartedit/documents/download/winterkarte.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: narty we Włoszech w kwietniu? IP: *.ostdsl.pl 13.02.13, 10:29 Znam, bylem,to Maso Corto, lub inaczej Kurzas. www.masocorto.com.pl/masocorto/index.php?dzial=Maso%20Corto Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: narty we Włoszech w kwietniu? 13.02.13, 13:01 bazylea1 napisała: > czy gdzieś możliwie niedaleko od autostrady Bergamo-Triest można pojezdzic na n > artach na początku kwietnia? jedziesz do Wenecji i chcialabys wyskoczyc na 1 dzien ? najblizej Bergamo masz lodowiec nad Passo Tonale Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: narty we Włoszech w kwietniu? 13.02.13, 16:57 podane wyzej lodowce sa troche daleko na poczatku kwietnia otwarte sa jeszcze prawie wszystkie Superski / do 7.04/ a niektóre jak np Passo Rolle do 14.04 rowniez Madonna/Pinzolo jest chyba do poowy kwietnia oczywiscie wsyztko bedzie zalezalo od warunków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuel Re: narty we Włoszech w kwietniu? IP: *.rev.snt.net.pl 11.03.15, 11:44 przestan wreszcie promowac to OKROPNE biuro fatalnej podrózy. To jest forum dyskusyjne a nie reklamowe Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: narty we Włoszech w kwietniu? 11.03.15, 20:12 nie wiem jakie to biuro ale ktoś na forum reklamował narty w Bukovelu i jak wszedłem na ich stronę to odkryłem bardzo ciekawe miejsce jakie maja w ofercie a mianowicie Kopaonik w Serbii .Myślę,że inaczej bym się o nim nie dowiedział i dlatego niech sie ludzie reklamują,co to właściwie komu szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: narty we Włoszech w kwietniu? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.15, 16:51 Bo to to po prostu niesmaczne jak jakieś biuro podróży na forum wystawia półdupek zza każdego krzaka! Niekoniecznie wszyscy chcą te półdupki oglądać, a muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
japanka2 Re: narty we Włoszech w kwietniu? 04.04.15, 10:30 Kwiecień jest we Włoszech wymarzoną porą na narty - już pięknie słońce świeci, ale jeszcze zima trzyma, więc przy okazji można się załapać na pyszną opaleniznę:) A co do miejsc niedaleko od wspomnianej autostrady Bergamo-Triest, to podpowiem poszukac ich na www.europe-mountains.com/pl/wlochy/ - mają świetnie opisanej miejscówki z bardzo dokładną lokalizacją i odległością do wyciągów, co tez sprawia, że można coś na szybko znaleźć, bez parogodzinnego dojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś