Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

narty - Dolomity?

IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 22:57
    W przyszłym roku planuję wybrać się na narty we Włoskie dolomity. Rodzina poleciła mi BFC, jako pewną firmę z którą robią wypady od lat. Podobno są tam wspaniałe widoki i dobrze przygotowane trasy. Jeździcie tam?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Biniu Re: narty - Dolomity? IP: *.cable.net-inotel.pl 23.11.14, 09:52
        gdzie są te wspaniałe widoki? w BFC?
        • jabolkn Re: narty - Dolomity? 24.11.14, 08:29
          Gość portalu: Biniu napisał(a):

> gdzie są te wspaniałe widoki? w BFC?
          ja polecam piękne miasteczko Cavalese. W tym rokubyłam tam pierwszy raz ze znajomymi na zorganizowanym wyjeżdzie z BFC i na pewno jeszcze raz tam zawitam. do niedawna jeździliśmy z przyjaciółmi sami, ale po tym wyjeździe mogę smiało przyznać że jednak zorganizowane wyjazdy to jest to! O nic nie trzeba się martwić. Pobyt zorganizowany profesjonalnie. Jest zapewniony hotel, jedzenie, oprócz tego BFC zapewnia wiele atrakcji dla zapalonych narciarzy, ale nie tylko.mąż chciał nauczyć się jazdy na snowboardzie ( bo nigdy nie miał okazji jeździć) tak więc miał świetnego instruktora z BFC, który zaszczepił w nim pasję do tego sportu.Super i polecam.

• ortodox Re: narty - Dolomity? 26.11.14, 23:40
            Spodziewałem się, że jabol jest zaangażowany w różne kampanie reklamowe, ale w nie spodziewałem się, że ma męża.
            Cóż, życie potrafi jednak zaskakiwać :)
            pozrdawiam
            • Gość: babol Re: narty - Dolomity? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.14, 22:18

ortodox napisał:
              Spodziewałem się, że jabol jest zaangażowany w różne kampanie reklamowe, ale w
              > nie spodziewałem się, że ma męża.
              > Cóż, życie potrafi jednak zaskakiwać :)
              > pozrdawiam
              No cóż, czasy takie, że dobrze, że ma tylko jednego!
            • jabolkn Re: narty - Dolomity? 04.12.14, 13:27
              ortodox napisał:

> pozrdawiam
              tez pozdrawiam :-)
              fajnie ze jeszcze tutaj zagladasz
              w tym sezonie znowu Dolomity czy cos innego ?
        • ewangelizator_carvingu Re: narty - Dolomity? 25.11.14, 17:06
          handlowiec z BFC ma wspaniałe widoki na premie co najwyżej, ale chyba nie skoro zniżają sie do takich spamerskich chwytów
      • karolciamalymis Re: narty - Dolomity? 04.01.15, 19:16
        Nie wiem nic o biurze BFC, ale smialo moge polecic we Wloszech Madonne di Campiglio. Roznorodne trasy, jak dobrze dobierze sie kwatere to nie trzeba korzystac wogole ze ski busa. A po nartach tez jest co robic.
        Ja w Madonnie bylam dwa razy raz w Hotelu Montana ( polozony tuz przy stoku blisko centrum i wyciag), za drugim razem Hotel Cristiania dobry stosunek cen do jakosci i tez super polozony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka