Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI

30.10.04, 23:16
    zdaje sie ze z tym tematem bedzie tu klopot, ale moze zawita tu ktos kto mi
    pomoze...czy byloby mozliwe spedzenie 7 dni 26XII-1I na slowacji 2 osob za
    2,5 tys? Oczywiscie chcielibysmy pojezdzic na nartach. Jesli tak to gdzie.
    Prosze o pomoc
    Obserwuj wątek
      • Gość: yanos Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 08:12
        jasne ze to mozliwe.jedz do Zuberca sa niezle stoki , jest tanio i nie czekasz
        w kolejkach. Na przeciwko koscioła jest domek w którym mieszka p.Skerda jest
        ratownikiem górskim. wynajmuje takze pokoje. jezeli u niego zajete zawsze Ci
        cos znajdzie.Zajrzyj na strone www.zuberec.sk . pozdrawiam Yanos
      • Gość: yanos Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 08:18
        W razie klopotów powolaj sie EWA u p. Skerdy na Janusza i Olę z Katowic. zawsze
        Ci znajdzie lokum i to w miare dobre. pozdrawiam
        • ewasadrak Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI 01.11.04, 15:28
          witaj yanos:))
          serdeczne dzieki za podppowiedz...wiesz jest tylko malenki problem nie moge tam
          jecghac w ciemno chcialabym zarezerwowac noclegi, zeby miec pewnosc ze nie bede
          spac pod chmurką. Nie masz jakichs blizszych namiarow??
          pozdrawiam serdecznie Ewa
          • Gość: yanos Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:10
            czesc . poszukam numeru tel. ale nawet bez rezerwacji zawsze P. Skerda Ci cos
            znajdzie. Nikogo nie zostawi bez pomocy. To fajny gosc. ale poszukam
            i dam ci namiary. Pozdrawiam yanos
      • Gość: Parszywy Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.phys.uni.torun.pl 08.11.04, 12:47
        Jak macie jeszcze jakies sprawdzone miejsca i stoki na slowacji
        Prosze pisac smialo.

Prawdopodobnie wybiore sie tam w tym sezonie .
        Szkoda ze nie test tam juz tak tanio : / .

Parszywy
        • Gość: ewasadrak Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:22
          no tak nie jet juz tak tanio:( ale ja i tak nie znalazlam nic pewnego- jade z
          synem wiec gdyby cos nie wypalilo jemu byloby przykro a mnie glupio ze nie dalam
          rady czegos zalatwic.
          Ale nie ma co sie martwic chyba jednak u nas zima bedzie wiec pojedziemy sobie
          gdzies tu:)
        • khuti Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI 17.11.04, 20:21
          Ja bylem w zeszlym roku na Wielkiej Raczy i jak dla mnie gites.

www.velkaraca.sk/
          Powodzenia

-------------------------
          khuti N 51°47', E 19°28'
          • Gość: Rubi Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:34
            www.yeti.sk
            www.donovalyski.sk
            www.zuberec.sk
            www.habovka.sk
            www.limba.sk
            www.ubytujsa.sk
        • Gość: gate24 CHOPOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:26
          bylem w zeszlym roku na chopoku. duzo polaków. i ostrzegam nie kupujcie karnetów
          od Polaków zanim sie nie upewnicie ze dziala wyciag kszełkowy.
          Ludzie z Poznania sprzedali mi i mojej dziewczynie karnet całodziennyi okazało
          się ze jest zamknieta kolejka. Bo odbyło się to na parkingu przed Chopokiem
          wiec zanim doszedłem to mineło z 5 min. wiec nie było sensu sie wracac.
          A była godzina koło 13
          Gdy juz zamkna kszesełka ludzi pełno na orczykach.
          No i oczywiście pijani Polacy - to normalne
          I nie zwracaja kasy za karnet. Tzn. kupiłeś/aś karnet na pół dnia, odchodzisz
          od kasy a tu sie okazuje że zaczął wiać wiatr na górze i zamknęli krzesełka.
          Pzdr wszystkich
          • Gość: inka Re: CHOPOK IP: *.provider.pl 21.11.04, 12:41
            a masz moze jakies namiary na nocleg w okolicach jasnej? wybieram sie na chopok
            i jeszcze nic nie znalazlam :/
            bylabym bardzo wdzieczna!
            pozdrawiam
        • Gość: www.abus.szm.sk Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI IP: 213.215.81.* 21.11.04, 12:56
          Dzien dobry ,

oferujem vam noclegi v nasom AB pensjonate v gorskej wsi Ludrová na Slowacji /
          70 km od Chyzne v Polski /. Gory tylko 100 m od pensjonatu , atrakcje jak
          gorące źródła wspaniałe o każdej porze roku oraz trasy narciarskie i szlaki
          turystyczne Besenova / 9 km / i Aquapark Tatralandia / 29 km / .
          W odległości 5 km od domku położone jest nowoczesne centrum narciarskie Skipark
          Ruzomberok - Malino Brdo / www.skipark.sk /, gdzie znajduje się 7 wyciągów
          narciarskich o długości od 136 m do 3900 m !!! , oraz 8 osobowa kabinowa
          kolejka linowa o długości 1770 m i 4 osobowa kolejka krzesełkowa o długości
          1300 m. Trasy są sztucznie naśnieżane i oświetlone.
          W odległości 6 km na wschód od miasta położone jest nowoczesne kąpielisko
          termalne Besenova, które jest czynne przez cały rok.

K dispozicii bude apartament pre vas 2 pokoje+lazienka+kuchnia

Tesime sa na navstevu a verim ze sa vam bude bardzo podobac u nas v domku.
          Będę wdzięczna za szybku odpowiedź.
          Cena : 300 Sk/osoba/dobe , dzecka do 12 lat : znižka 50%

Wiecej info i zdjecja pokojow na nasej web :
          www.abus.szm.sk

Vierka Kajuchova
          tel.komurk. 00421 903 97 35 23

P.S. Sylwester už obsadený !!!!!!!!!!!!!!
          • mamafilipka Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI 21.11.04, 17:49
            Fajne miejsce - ta Pani nie kłamie. A skipark w Ruzemberoku jest warty odwiedzenia.
      • mamafilipka Re: prosze o pomoc w temacie SŁOWACJI 21.11.04, 17:48
        Wielka Raca - świetny ośrodek, otworzyli nowe krzesło, tanie noclegi. Szczegóły
        na www.velkaraca.sk
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka