Gość: ad IP: *.futuro.pl 12.11.04, 23:36 Czy ktos jezdzil na takich nartkach i ma porownanie z typowymi nartami carvingowymi?A moze dodatkowo ktos ma rozeznanie wsrod nart 99cm(fun)-ktorych nie warto kupic/ktore warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: snowblade 13.11.04, 11:00 Oj Oj AD. taki duzy jak Ty to nie wejdzie do kolejki. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: snowblade IP: *.futuro.pl 13.11.04, 14:09 jaki ja duzy.Ani duzy ani maly.A nawet gdybym mial nie wejsc do kolejki to w snowblade`ach bedzie latwiej. Nadal nie wiem :kupic/nie kupic.:( A wyjazd sie zbliza Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: snowblade 13.11.04, 16:35 Witaj AD, teraz dopiero zobaczylem,ze tam bylo faktycznie 99cm.Myslalem zes napisal 199cm,dlatego taka byla moja odpowiedz.Przepraszam. Troche krotkie ale bedziesz mial ucieche.na wzrost mniejwiecej 170cm to 120cm sa akurat.Przymierz w sklepie zobacz,albo na gieldzie.To maja byc prawdziwe fun- carv.Nauczysz sie bedziesz mial duzo radfosci i uciechy.Pamietaj mimo ze sa krotkie ale niesamowicie szybkie. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: snowblade IP: *.futuro.pl 13.11.04, 19:03 Supcio! Narty typu Snowblady sa w standardowej dlugosci 90 i 99cm.Zamierzam kupic 99 cm.Zastanawiam sie pomiedzy modelami nart. Na pierwszy rzut oka nie roznia sie niczym.Czy minimalna roznica w taliowaniu bedzie odczuwalna na stoku, czy raczej to jest gadzet za ktory nie warto doplacac 250 zeta? dziekuje za doradztwo Ad Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: snowblade 13.11.04, 19:11 Witaj, Tak taliowanie ulatwi skrety na wiekszej predkosci,zreszta na tak krotkich to naprawde nie bedzie problemu.Powiem szczerze nigdy na takim czyms nie stalem. Pzdr.Skyddad P.S Stary supciem to nie jestem,ale sie spieszylem i czytalem po lebkach i stad te nie porozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: snowblade IP: *.futuro.pl 14.11.04, 15:42 dziek za informacje carvingowo-techniczne.Mam nadzieje ze bedzie sie dobrze jezdzilo na takich bazkijkowych malych nartkach.Tylko nadal nie bardzo wiem w jaki sposob kierowac sie przy kupnie nart.Roznica cenowa miedzy najtanszym producentem nart a najdrozszym jest 350 zeta.(wiazania takie same,dlugosc taka sama, roznica w taliowaniu dostrzegalne tylko z centymetrem w reku). Odpowiedz Link Zgłoś