bursztynek86 30.11.04, 20:18 Kto z was jezdzi funcarving albo bodycarving? Jak wam sie to podoba, bo ja chce zaczac?!?! pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rubi Re: Funcarving IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:36 czy nam sie podoba czy nie jak chcesz zaczac to zaczynaj - nie pytaj innych Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Funcarving 01.12.04, 11:52 Ja śmigam funcarve ;) polecam zabawa nie do opisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oley Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:59 Funcarving jest spox zabawą, ale i tak jest to odmiana jazdy carvingowej czyli podstawowej, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaba Re: Funcarving IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 01.12.04, 16:10 a co to jest funcarving ? Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: Funcarving 01.12.04, 20:02 Zacznij jezdzic to sie z pewnoscia dowiesz!! pa powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabba Re: Funcarving IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 20:18 jeżdżę regularnie od 10 lat i się nie dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Funcarving IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 06:58 Nudne dla szpaniarzy moze i dobre a taka to ot kolejna akcja przemyslu co by wcisnac sprzet kolejnym zapalencom bialego szalenstwa. Mnie nie przeszkadza o ile mi nie zajezdzaja drogi mam do tego stosunek obojetny podobnie jak do deski. Cheers Kazio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaba Re: Funcarving IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 03.12.04, 08:41 Czyli coś dla takich co im się wydaje że dobrze jeżdżą a w zasadzie robią z siebie pośmiewisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: Funcarving IP: 217.17.46.* 03.12.04, 10:19 Albo dla takich co jezdza tak, bo sprawia im to frajde. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: Funcarving 03.12.04, 16:05 To nie prada ze funcarving jest tylko dla szpanerow!!! To jest jak kazdy inny styl w narciarstwie (jak naprzyklad jazda klasyczna) A co do posmieliska tez sie z tym nie zgadzam bo przy nauce jazdy na nartach kazdy sie wywraca wiec przy fun nie mozna???!!! a to dlaczego? Wszytskim wolno jezdzic kazdym stylem tylko funcarvingowcom nie mozna? TROCHE TOLERANCJI DLA INNYCH NA STOKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Funcarving 07.12.04, 11:26 Gość portalu: aaba napisał(a): > Czyli coś dla takich co im się wydaje że dobrze jeżdżą a w zasadzie robią z > siebie pośmiewisko Ludzi którzy krytykują carving w takim stylu można sklasyfikować w przedziale IQ naszej komisji śledczej. Gratluję błyskotliwości i niesamowicie otwartego umysłu. Zapraszam na stok... posmiejemy się troszeczkę. Nie wiem tylko kto z kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio. Re: Funcarving IP: *.sympatico.ca 28.12.04, 23:15 Wiesz z tym zaproszenim to uwazaj bo to jak z pojedynkiem. I zalezy kto jaka bron wyciagnie albo jako kto stok ma na mysli. W pelni to pownno byc tak: 1. stok typowo carvingowy 2. muldziasta goryczkowa albo Posredni goryczkowy itp 3. lodoszren z przewinaym gipsem na Rakoniu albo gdziekolwiek gdzie jest w miare stromo i nie przejzdzone od lat no i do dmou daleko. 4. park do akrobacji i skokow narciarskich ... No a potem kto przerwa ten bedzie mialprawo posmiac sie troszeczke. Zdrowka Kazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydzia Re: Funcarving IP: 195.85.209.* 03.12.04, 20:22 wiesz Kazio.... to że z ciebie tradycjonalista i to że jesteś zbyt tępy na nowinki które są 100 razy przyjemniejsze i sprawiające więcej radości nam, to przykro mi..... pewnie też kochasz się raz w miesiącu po ciemku pod kołdrą i na misjonarza.... smutne twoje życie.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:48 A ja lubię nowinki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydzia Re: Funcarving IP: 195.85.209.* 06.12.04, 23:45 a kto ich nie lubi??? znasz takiego??? o chyba, że Kazio...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Funcarving IP: *.sympatico.ca 28.12.04, 23:04 Hej > > smutne twoje życie.... :( Masz racje zwlascza jak musze dyzurowac na przywyciagowych stokach i zwozic takich co im tylko nowinki w glowach. W sezonie na ok 40 dni na sniegu w ok polowy spedzam poza wyciagami niestety czasmi z mam na lbie pasjonatow nowinek co nie kukaja gor i wtedy tez sie robi smutno bo trzeba ich deczko utemperowac. 3masie pasonacie. ps. Prawdzie narty zacynaja sie tam gdzie koncza sie wyciagi. Kazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Funcarving IP: 80.51.230.* 19.12.04, 21:52 CHEERS - A JAK TO SIĘ CZYTA PANIE MR. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:01 Chyba nie dowiedzialas sie za wiele po tych wpisach. Je próbuje jezdzic funcurvingowo - obserwuje lepszych na stoku. Wazne sa narty, musza miec maly promien. Jezdzilem na Elanach SCX 15m i szlo mi srednio. Rozpedzalem sie za szybko i potem ciezko mi bylo robic skrety. Teraz mam Scotty ATZ 10 m! Jeszcze ich nie próbowale i nie moge sie doczekac. Co do szpanerów... To wedlug mnie ci którzy szpanuja sprzetem za 3000 zl i wcale nie potrafia go wykorzystac. Podazaj za tym co uwazasz ze moze byc fajne i BAW SIE DOBRZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: Funcarving 05.12.04, 13:57 Masz racje za duzo sie nie dowiedzialam, ale przynajmniej doszlam do wniosku, ze skoro czesc ludzi nie cierpi funcarvingu to cos mi sie w tym byc. I wlasnie przez to "cos" mysle ze ja go pokocham!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:41 Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: Funcarving IP: 217.17.46.* 06.12.04, 11:20 narty.onet.pl/carving/fun_04.html.php3 Zebys Bursztynku nie narzekala, ze nic się nie dowiedzialas:) Na górze link do probki fun. Moim zdaniem calkiem ciekawy kurs multimedialny. Fun to juz kolejny etap. Warto obejrzec wszystko. Tak przy okazji- rozumiem jak ktos potrafi tak pojechac jak na zdjęciu i powie ,że fun go nie kręci. Większośc krytyków fun nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: Funcarving 06.12.04, 14:25 Dzieki za linka, ale te strony znam juz na pamiec Bo bardzo mu zalezy zeby nauczyc sie fun DLA SIEBIE bardzo mi sie to podoba!!! mam nadzieje ze mi sie uad Pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Funcarving IP: 80.51.230.* 19.12.04, 21:57 oczywiście to są twardogłowi. Ja uważam, że każdy niech robi to co mu się podoba. Dla mnie wszyscy mogą na du..ch jeździć jeżeli im się to podoba. Ja idę w kierunku funcarvu bo bardzo wygląda to czadowo. No i oczywiście dla szpanu też. pzdr jb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb GDZIE SĄ STOKI W NA CARVING ?????????????????? IP: 80.51.230.* 19.12.04, 21:59 NAPISZCIE GDZIE SĄ W POLSCE I NA SłOWACJI STOKI NA CARVING ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielsko Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:46 Witam wszystkich . Juz trzy lata jak poraz pierwszy sprobowalem funcarvingu i musze przyznac ze to niesamowita frajda , wczesniej jezdzilem na tradycyjnych "kredkach" ale teraz stwierdzam ze to byla meczarnia . Polecam wszystkim chetnym ktos kto sprobowal zpewnoscia nie zaluje . Co do stylu przy wywrotce zawsze mozna powiedziec ze bodycarv to jest to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Funcarving IP: *.pai.net.pl 25.12.04, 12:44 Fun swietna zabawa...spora odmiana....ja po tyg jazdy na gigancie jak wsiadlem na pozyczonego funa nie chcialem zsiadac...szybko, nie trzeba az takiej sily jak w gigancie, a do tego blisko sniegu....zabawa przednia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Funcarving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:28 no jak dla mnie wygląda to bardzo fajnie!!! tez mam zamiar zaczac fun :) ale jakos rzadko spotyka sie w polsce funcarving'owcow... Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: Funcarving 29.12.04, 16:56 Ja tez mialam ten problem dopiero udalo mi sie w tym roku!! Znalazlam instruktora (teraz juz kolege) funcarvingu i kupilam narty bo bez nart z wyzszej polki nic nie zrobisz PA POWODZENIA a ludzi od fun szukaj w bialce i na pislku popros czasami zeby ktos ci pokazal i zjechal z toba chociaz raz PROBA NIE STRZELBA NIE WYPALI TO TRUDNO Odpowiedz Link Zgłoś
robertoski Re: Funcarving 29.12.04, 18:19 oprócz Białki warto pojeżdzić w Krynicy na Słotwinach. Jest tam fajna szkółka. pozdr Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Funcarving IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:38 nasz Bursztynek to dopiero Fan - najpiekniejszy.piekniejszy nawet niz Kazio.Kochamy Bursztynka a Kazia nie - Colagen Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Bursztynek 30.12.04, 18:20 Gość portalu: Colagen napisał(a): > nasz Bursztynek to dopiero Fan - najpiekniejszy. Jak juz to fanka - najpiekniejsza hihi Dziewczyny tez jezdza fun a przynajmniej chca i probuja tak jak ja Burszytnek Pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funcarving.pl Re: Funcarving IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:16 jestem maksymalnie zakrecony na punkcie funcarvingu, pomozcie mi tworzyc serwis o fun ... funcarving.....pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Funcarving IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 08:36 ja osobiscie wole funsex - zdrowszy i tyle wrazen i sprzet niedrogii qrna nie musi byc snieg by sobie pofunseksic. Pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś