Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do sillian samochodem(dziecko)ile godzin

IP: *.pai.net.pl 27.12.04, 11:17
    Mam zamiar wybrać się do sillian samochodem z małym dzieckiem ile godzin
    jazdy mnie czeka i czy lepiej jest wyjechać na noc czy rano-na dwa dni
    Obserwuj wątek
      • Gość: dennis Re: do sillian samochodem(dziecko)ile godzin IP: 212.160.172.* 27.12.04, 11:52
        mysle, ze od granicy (Cieszyn) droga do Salzbulgerlandu, bez specjanych
        szalenstw na drodze, powinna Ci zając około 10-11 godzin. Wszystko zależy od
        tego z, którego miejsca w Polsce startujesz - jesli w miare sprawnie mozesz
        dojechac do granicy - to spokojnie mozesz dojechać w 1 dzien. Ja najbardziej
        lubie wyjechac około 5 rano - startuje z Katowic - i przed wieczorem jestem na
        miejscu. inna sprawa, ze z małym dzieckiem chyba lepiej jechac w nocy...;-)
        pozdrawiam,
        dennis
        • Gość: Skyddad Re: do sillian samochodem(dziecko)ile godzin IP: *.fornfyndet.se 27.12.04, 13:03
          Witaj Lokiju.
          www.de.map24.com/
          wstaw "siljan" pozniej trase dokladnie otzrymasz ile to kilometrow uwzglednij
          miejsca gorace(zakorkowane) oblicz srednia na 60km/h do 80km/h pozniej na
          autostradach szybciej.Zalezy ile osob prowadzi.Jezeli Ty sam to wyjedz
          wypoczety o godzinie 24.00 i powoli posuwaj sie w kierunku granicy i tak
          pierwsze trzy godziny ,potem15minut odpoczynku nawet troche sie poruszac
          nazewnatrz auta.Pozniej wykonac przerwe po dwoch godzinach na 20minut.Potem co
          godzina na 10minut.Tak kolo 8.00 bedziesz mial widno i i sen odejdzie napij sie
          kawy zjedz cos i pozniej spokojnie rob przerwy co 2 godziny na tyle ile
          bedziesz potrzebowal,ale rob.Zobaczysz dojedziesz na koniec i nie bedziesz
          wykonczony.
          Najniebespieczniesza jest jazda pod koniec,gdyz jest mozliwosc zasniecia i
          wtedy rob przerwy po godzinie jazdy 10 minut przerwy lub wiecej w zaleznosci od
          potrzeb.
          Male dzieci na ogol spia,dziecko wyczowa rodzicow nastroj,jezeli bedziesz
          spokojny i nie bedziesz mial (reise fiber) strach przed podroza to sie wszystko
          uda.Sluchaj sie zony,kiedy Ona prosi stan to zrob to,pamietaj nie bijesz
          rekordu swiata miedzy domem a Alpami.Dzieci male lubia spkojna muzyke,lub radio
          wlaczone.
          Nie siadaj za kierownice na poczatku po obfitym jedzeniu,zrob to na godzine
          przed odjazdem.
          Zycze szerokiej drogi, gumowych drzew i metra sniegu pod nartami.Skyddad.
          • Gość: Colagen Re: do sillian samochodem(dziecko)ile godzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:28
            Jak juz chcesz miec dziecko na nartach to zrób sobie drugie juz tam na miejscu -
            nie bedzie klopotow z dojazdem. Psu na bude Colagen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka