Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dzisiaj w Cortinie

15.04.05, 11:28
    Cortina d'Ampezzo, jako jeden z nielicznych osrdokow w Dolomiatch nadal
    (czesciowo) czynna. Na Falorii mozna swietnie pojezdzic do niedzieli. warunki
    super, pogoda, pelno sniegu. tylko ludzi nie ma.
    Jak by sie tam teleportowac?

www.dolomiti.org/dengl/cortina/skipass/viewpoint/cam/cam6.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: S'kyddad. Re: dzisiaj w Cortinie IP: *.fornfyndet.se 15.04.05, 11:59
        Witaj Staruch,
        ludzie sa po prostu juz zmeczeni zima i nartami.Nasza mala gorka juz byla pusta
        w Swieta Wielkanocy,choc sniegu bylo 60cm i temperatura noca do -4C wdzien
        troche powyzej zera.Tak to juz jest ,spokojnie juz cug dostana w maju i beda
        sie teleportowac na lodowce.Pzdr.Sky.
        • staruch5 Re: dzisiaj w Cortinie 15.04.05, 13:03
          ja tam wcale nie mam dosyc. Moge natychmaist ubrac buty i wskoczyc w narty!
          Pozdrowienia Skyddadzie.
          • Gość: Colagen Re: dzisiaj w Cortinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:49
            Staruch - kobieta 70 letnia to tez kobieta ale czy przyjemnie z nia isc do
            lozka?
            • staruch5 Re: dzisiaj w Cortinie 18.04.05, 12:32
              no i wczoraj zakonczyli sezon. byly super warunki i swietna pogoda. cala
              Faloria jeszcze chodzila.
              I dzisiaj mial byc koniec, ale widze w kamerce, ze jednak puscicli ratrak
              (spaldo sporo swiezego sniegu, nawet w samej Cortinie!) i jacys ludzie jezdza
              samym orczykiem.
              www.dolomiti.org/dengl/cortina/skipass/viewpoint/cam/cam6.html
              • staruch5 Re: dzisiaj w Cortinie 18.04.05, 16:44
                alez ta przyroda lubi platac sobie (i nam) figle. W polowie marca byla juz
                nedza sniegowa i temperaturowa w Dolomitach. Scianka na Cristallo byla na gorze
                zamknieta z powodu braku sniegu,a teraz tak dosypalo, ze to chyba najwieksza
                pokrywa sniezna w tym sezonie. No, ale to juz jest niestety, po sezonie :-(((
                www.dolomiti.org/dengl/cortina/skipass/viewpoint/cam/cam9.html
                do Colagena:
                masz racje, ale teraz ta 70latka odmlodniala o dobre 30lat!
                • Gość: Colagen Re: dzisiaj w Cortinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:55
                  moze po operacjach plastycznych ale zawsze bedzie miala 70 lat
                  • Gość: Skyddad Re: dzisiaj w Kronplatz IP: *.fornfyndet.se 18.04.05, 20:16
                    Zobacz przedluzyli do 24.04.

Kuppelbare Kabinebahn Kronplatz I Geöffnet bis / fino 24.04.05
                    " Kronplatz 2 Geöffnet bis / fino 24.04.05
                    " Kronplatz 2000 Geschlossen
                    " Belvedere Geschlossen
                    Kuppelbarer Sessellift Sonne Geschlossen
                    Skilift Korer Geschlossen
                    Kuppelbarer Sessellift Marchner Geschlossen
                    Kuppelbare Kabinebahn Gipfelbahn Geöffnet bis / fino 24.04.05
                    Pzdr.Sky.
                    • staruch5 Re: dzisiaj w Kronplatz 19.04.05, 07:39
                      tak, zauwazylem i bardzo mnie to zaskakuje. Ciagle jestem zdania, ze Kropnplatz
                      to Szymoszkowa, ale pewnie jestem w bledzie.
                      Pzdr.
                      • Gość: Skyddad Re: dzisiaj w Kronplatz IP: *.fornfyndet.se 19.04.05, 11:01
                        Nie tak nie jest.Akurat to co jest otwarte to zdaje sie ta czarna 3km
                        oczywiscie dla koneserow.Jest fajna trasa prawie caly czas w lesie takze snieg
                        to tam polezy do czerwca.
                        Pzdr.Sky.
                        P.S Staruch wybierz sie do Canady na narty,to co opisuje Moped to wszystko
                        przezylem na wlasnej skorze,nawet te zimnice co serce przyrasta do
                        zeber,powiedzialbym ze jeszcze bardzie zimne niz nasze szwedzkie zimno.
                        • staruch5 Re: dzisiaj w Kronplatz 20.04.05, 15:37
                          a propos PSa:
                          to jest moje marzenie od dzecinstwa (London, Carwood). Zyje w przeswiadczeniu,
                          ze nie miesci sie to w moim budzecie i ze ...chyba dopiero w przyszlym zyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka