Gość: Colagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:58 Olu mam pytanie- za jaka sume mozna juz kupic w Dolomitach pensjonat? oczywiscie rozumiem ze wartosc jest wzgledna i orietacyjna . Dzieki za odpowiedż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessa Re: pensjonat 26.08.05, 10:33 Pensjonat to prawie nie do kupienia przez obcokrajowca , w każdym razie w okolicach Falcade - chyba, że kupuje w Twoim imieniu osoba miejscowa. Pozatym górale wolą raczej oddać w dzierżawę niż sprzedać, a i o to jest trudne, ja już myślę o tym od 3 lat i do tej pory nie było okazji - ceny wysokie . Jeśli chodzi o apartamenty to trzeba liczyć średnio za metr 1.000 € Jest jeden budynek do sprzedania w Falcade (naszego przyjaciela) w dobrym punkcie - 3 apartamenty + mansarda czyli strych do zrobienia, piwnica, garaż i kawałek ziemi cena 350.000 Euro Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: pensjonat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:34 Dzieki Olu - mozesz cos wiecej o tym budynku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś