wilchelmina 08.01.06, 09:02 Witam mam do sprzedania kurtki zimowe najczęściej firmy nike.adidas,puma.Więcej informacji i zdjęcia na meila klauduniaa@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: Sprzedam kurtki dla mężczyzn IP: *.fornfyndet.se 08.01.06, 09:31 Witaj Klaudniu, Mozesz blizej scharakteryzowac te kurtki,co to za rodzaj,piszesz ze sa one zimowe to zapewnie wiesz ze nadaja sie tyklko do spacerowania a nie do jazdy na nartach.tak miedzy nami to raz mozna zjechac nawet i bez kurtki lub w kazdej ale przebywac caly dzien i intensywnie jezdzic na stoku to niestety musi byc kurtka juz specjalistyczna.Podaj te najwazniejsze dane tych Twoich zimowych kurtek.Chetnie poczytamny i zwiekszymy swoja wiedze w temacie odzierzy narciarskiej.Wyglad nas nie interesuje ,tylko krotka informacja charakteryzujaca odziez. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
wilchelmina Re: Sprzedam kurtki dla mężczyzn 08.01.06, 10:04 Witam niektóre kurtki mają ciepły polarek i materiał w środku.Rozmiary są duże ale mam też małe. Są to firmowe kurtki zdjecia mam na meila.Prosze podać jaki rozmiar to podam na meila jakie mam z takiego rozmiaru i jeszce meila prosze podac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś