Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ?????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:01
    WITAM WSZYSTKICH, MAM TYLKO TYDZIEŃ NA MAŁY WYPAD NA NARTY W TYM SEZONIE I
    NIE CHCĘ GO ZMARNOWAĆ. WIELE POZYTYWNEGO SŁYSZAŁEM O SŁOWACJI ALE NIE MAM
    POJĘCIA GZIE NAJLEPIEJ SIĘ WYBRAĆ . PROSZĘ O JAKIEŚ SENSOWNE PODPOWIEDZI W
    WYBORZE REGIONU LUB JAKIEŚ EXTRA MIEJSCA(NAJLEPIEJ Z JAKIMŚ NAMIAREM) GODNE
    POLECENIA. Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
    TOMANEK23
    Obserwuj wątek
      • Gość: serec Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.jmdi.pl 23.01.06, 22:03
        Polecam wyszukiwarke, a potem konkretne pytania.

serec
      • Gość: Romek Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:39
        To zależy czy jedziesz z czyjąś żoną czy nie?
      • Gość: murowany Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:19
        Jak lubisz stoki sredniej dlugosci, strome i wolisz posiedziec na kanapie niz na orczyku czy tatrapomie to moge polecic Velka Race. Fajnych widokow tam nie uswiadczysz ale jest ok. Mapka tras na www.velkaraca.sk
        • Gość: murowany Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:24
          Tu masz moje wrazenia z ostatniego wypadu tam oraz linka do paru zdjec:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=35816568&a=35816568
      • Gość: No Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 03:10
        Słowację należy przejechać i pojechać dalej ;)
      • Gość: Magda Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 15:08
        Na Słowacji zdecydowanie Chopok.
        • Gość: Magda Re: GDZIE NAJLEPIEJ JECHAĆ NA SŁOWACJĘ????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.06, 15:21
          Acha, dodam jeszcze kilka informacji....
          Po pierwsze, jest tam, jak na Słowację, sporo tras o zróżnicowanych stopniach
          trudności, więc znajdziesz na pewno coś dla siebie...
          Noclegu szukać możesz w Liptowskim Mikulaszu, który oddalony jest od centrum
          narciarskiego Jasna jakieś kilkanaście kilometrów, ale warto poszukać czegoś
          bliżej, bo w samej Jasnej znajdują się zarówno droższe jak i tańsze hotele oraz
          kwatery.
          Co do samego narciarstwa, to ja byłam zawsze zadowolona z tego miejsca, bo i
          tanio i trasy naprawdę przyzwoite. Całkiem nieźle przygotowane, obsługiwane
          przez nowoczesne wyciągi itd. Przy ładnej, słonecznej pogodzie, ze szczytu
          Chopoka piekny widok na Tatry Wysokie. Niestety, podczas wietrznej pogody wiart
          zwiewa śnieg z górnych tras, które stają się bardzo oblodzone.
          Reasumując polecam to miejsce. Wprawdzie w porównaniu z alpejskimi kurortami
          wypada blado, ale i tak warto się tam udać...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka