Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyprzedaż sprzetu

07.04.06, 09:42
    www.austria-holiday.pl

Wyprzedaż sprzętu sportowego:

Hervis Sports Zell am See organizuje w dniach 07.04.- 29.04.06 wyprzedaż
    sprzętu sportowego. Nartki każdego gatunku, buty do nich, ciuchy do tego itd.
    Zniżki aż do 70 % !!!

Podobna wyprzedaż odbędzie się w pobliskim Saalfelden w sklepie Kliko Sport w
    dniach od 10.04. – 15.04.06. Tourenski, Freeriderski, Telemarkski do 70 %
    taniej !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kasia Re: Wyprzedaż sprzetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:07
        Nie wierzcie - stary numer
        • siejest Re: Wyprzedaż sprzetu / wierzcie 07.04.06, 14:23
          Jak " nie wierzcie " , jestem tu to wiem.
          • maczores Re: Wyprzedaż sprzetu / wierzcie 07.04.06, 20:04
            Tak jest trzeba sie targowac.Ja kupilem swoje Salomony Crosmaxx V12 (cena
            katalogowa 860 e) za 400 e juz w poczatku marca na dlugo przed rozpoczeciem
            wyprzedazy, ale wkrecilem sympatycznego sprzedawce z Zell am See na
            obnizke.Pozwiedzialem ze ma 10 par tych nart a sezon potrwa jescze miesiac wiec
            i tak ich wszystkich nie sprzeda a potem bedzie wyprzedawal za bezcen a ja mu
            oferuje od reki 400 e. Przyznal racje.Pogadalismy troche a jak sie dowiedzial
            ile w Polsce trzeba pracowac na narty za 860 euro to juz sie nie opieral.I tak
            sie stalem posiadaczem moich wymarzonych crosmaxxow, ktore wszystkim polecam. To
            jest zaleta malych sklepow, tu sie ma doczynienia z zywym sprzedawaca a nie z
            cennikiem z centrali.jak sie dobrze zagada to mozna urwac znacznie wiecej niz w
            wielkich sieciach.pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka