Gość: tomasz IP: *.aster.pl 24.09.06, 08:35 idzie sezon..... znowu czekaja mnie dopłaty.... czy moze na forum jest jakaś fajna narciarka-singlówa z wawy celem wspólnych wspólnych wyjazdów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 24.09.06, 08:53 zapomniałem podać maila: tomaszwawa@konto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: narciarz-singiel IP: *.dsl.bell.ca 29.09.06, 15:50 Taaak rozumiem. Dzis jechac z kumplem na narty dzielic ta sama kwatere moze byc dyskusyjne i do tego czlowik naraza sie na to, ze ci przylepia etyketke zes postepowy. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singlowa Re: narciarz-singiel IP: *.proxy.aol.com 24.09.06, 17:07 a w jakim wieku jest Tomasz Singiel?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena1 Re: narciarz-singiel IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 24.09.06, 17:54 Singlowa, co sie martFisz, albo bedzie , ze z cORcia , albo, ze z siositroM , albo z partnerkOM na narty. Doplat nie budiet! a to chyba byl cel glowny Tomasza. te doplaty mozecie przebalowac razem...;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: narciarz-singiel 24.09.06, 18:01 Filomena, ja sie martwie, ze bedzie z ...mama! o doplaty sie nie martwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 25.09.06, 08:28 jesteście łobuzy :))))) a to poważna sprawa. mama nie jedzie, gdyby jechala to po co sie martwić od doplaty..... a do tego gwoli wyjasnienia, napisałem na forum narciarskim a nie dam do towarzystwa:))) mail w 2 poscie pozdrawiam złośliwców. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: narciarz-singiel 25.09.06, 11:51 Tomaszku, czytaj uważniej posty na forum :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: narciarz-singiel IP: *.chello.pl 25.09.06, 19:31 a moze grupowy wyjazd? sa takie grupy wsparcia , tylko wtedy zwykle ladujesz w pokoju z obcym facetem, ale dopłat nie ma :), jak chcesz linki na strony takich wyjazdów daj znać, na forum to Ci przysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena1 Re: narciarz-singiel IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 21:10 to juz moze lepiej z obca baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 25.09.06, 23:20 na grupowe wyjazdy to jestem za wygodny.... wielka radocha turlać sie 30 godzin do wloch albo 40 do francji. do filomeny: a dlaczego z obcą? jadąc z nią nie będzie juz obca.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: narciarz-singiel 25.09.06, 23:29 Tomaszu, czy do tego, czego Ci brakuje, narty sa w ogole potrzebne? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: narciarz-singiel 25.09.06, 23:42 Staruch, dobrze wiesz, że te rzeczy można połączyć. Inna sprawa w jakich proporcjach. Jeszcze inna sprawa, że Tomasz chciałby mieć to wszystko bez dopłaty. Qurde, ja to nawet po ślubie muszę jakieś dopłaty robić, bo żaden góral nie chce za darmochę mojej kobity oglądać i skipas też trzeba jej kupić. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: narciarz-singiel 25.09.06, 23:50 no ale mi chodzi o to, ze jak to polaczy z nartami, to doplaty beda calkiem spore. lepiej wybrac jaks inna scenerie. Agroturystyka? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: narciarz-singiel 26.09.06, 00:02 ... ale widać, że narty też lubi i chce połączyć jedno z drugim, ale chce trochę zaoszczędzić. Trzeba zrozumieć, młodym zawsze w kieszeni wiatr hula. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 26.09.06, 07:43 ech, z poważnego tematu podsmiechujki sobie robicie.... nic w kieszeni nie hula, mam rok w rok 20-25 dni zjazdowych, głownie we wloszech. czasem w austrii i w polsce, bo lubie krynice . jestem zdyscyplinowanym narciarzem wstaje o 7, wychodze po 8 a wracam jak zamykaja wyciągi. potem, sauna, laźnia, basen kolacja i lulu. nie doszukujcie sie w postach tego czego nie ma. "oszczędzają bogaci i nam sie opłaci" Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: narciarz-singiel 26.09.06, 08:45 Masz rację, może troszeczkę sobie dworujemy z Twojego podejścia do dopłat i sposobu ich uniknięcia :)) Jesteś widzę prawdziwym narciarzem, tak jak my wszyscy. Dlaczego nie zabierasz swojej dziewczyny ze sobą na narty ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 26.09.06, 16:46 przepraszam "prawdziwa" Filomeno :))) ja tez nic przykrego nie napisałem. jednak tak czy inaczej post okazał sie niewypałem......... Odpowiedz Link Zgłoś
filomena1 Re: narciarz-singiel 26.09.06, 14:35 Gość portalu: filomena1 napisał(a): > to juz moze lepiej z obca baba? prosze zworcic uwage, jest podane proxy i serwer, to nie moj wpis...... wprawdzie nie jest zly, ale nie ladnie podszywac sie pod kogos, oj nie ladnie..... wiadomo, ze jesli ja sie nie loguje to wpis ma koncowke bluewin.ch, to tez moze podrobic moj wpis jaikis sasiad, no, ale..... poodzrwoka wszystkim Filomena prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
iwo207 Re: narciarz-singiel 29.09.06, 11:01 Nie wiem czy ze mnie fajna narciarka - ale jeździć uwielbiam...więc czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelhks Re: narciarz-singiel 29.09.06, 12:21 Moze stworzymy jakas grupe narciarzy bez pary - ja zaczne. Jestem z Krakowa, lat 29, chetnie wyjezdzam na likendy na pobliskie stoki, a w tym roku wybieram sie w Alpy (prawdopodobnie w lutym). Kto nastepny sie przedstawi? Odpowiedz Link Zgłoś
franiicee Re: narciarz-singiel 29.09.06, 16:54 "Moze stworzymy jakas grupe narciarzy bez pary - ja zaczne." No to sie dolaczam:) Uwielbiam narty! Jestem z Gdanska/Dublina, lat 28, tez chetnie wybiore sie w Alpy :) Termin: luty albo marzec! Kto nastepny sie przedstawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf-redo Re: narciarz-singiel IP: *.pools.arcor-ip.net 30.09.06, 22:01 dolaczam tylko, ze do lutego nie wytrzymam, moze w listopadze lodowce w Sölden albo Hintertux a dokladniej 15-19.11 "pod 60-tke jeszcze nie dziadek z Niemiec" Odpowiedz Link Zgłoś
magdii Re: narciarz-singiel 02.10.06, 09:44 Też planuję jechać do Solden 15-19 listopada ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alredo Re: narciarz-singiel 02.10.06, 16:38 Debla nie proponuje /chcialoby sie ale na pierwszy raz hihihihihi/ ilu was bedzie bo ja sam to moge po drodze dolaczyc a w ogole skad startujesz/cie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:45 ja jestem z wawy:))))) i dlatego zawsze pod górke, bo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
franiicee Re: narciarz-singiel 02.10.06, 18:34 e tam pod gorke ;-> pod gorke to ja mam z nad morza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.aster.pl 02.10.06, 18:52 a jednak... cwiczyłem to. kumple ruszyli z gdańska - przez niemcy a reszta z wawy przez czechy. tamci byli pierwsi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdii Re: narciarz-singiel 03.10.06, 08:58 Starujemy z Warszawy, na dzień dzisiejszy chyba w 5 osób, sama podczepiam się jako pasażerka. Byłeś już kiedyś na skicampie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fred Re: narciarz-singiel IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.06, 16:35 Dokad to jedziecie i kiedy dokladnie moze dolacze na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
franiicee Re: narciarz-singiel 03.10.06, 16:52 no wlasnie:) kiedy i gdzie? 2 polowa marca w austrii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: narciarz-singiel IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.06, 19:51 hello chetnie moze byc druga polowa marca i tam gdzie nadchodzacej zimy mnie nie bedzie a gdzie to dowiemy sie oboje zaczynam w listopadzie w Sölden al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: narciarz-singiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:19 miło, ze tamat odżył bo bo usmieszkach :)))) juz prawie spasowałem....... Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Spotkanie 03.10.06, 20:02 Wygląda na to, że to czego nie udalo się osiągnąc <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=42741188" target="_blank">tutaj</a> w tym poscie może się udać Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Spotkanie 03.10.06, 20:03 Trochę przekombinowalem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=42741188 3majcie się witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fred Re: Spotkanie IP: *.pools.arcor-ip.net 03.10.06, 20:48 hi Witek nie szkodzi ma byc na wesolo wlasnie obejzalem filmiki z linku "zarowka" i na zyczenie skomentowalem nie zapisalo sie bo wymagasz loginu i hasla a ja nie mam wiec pozwole sobie tu caly tekst komentarza "hi co do pierwszego filmiku to calkiem przyjemna jazda niedzielna po sobotniej libacji: wozimy tylek w odchylonej pozycji a rece hmmm w pozycji ciagniecia chrustu z lasu... zapowiada sie ciezka zima Ania super, dobrze ze nie za stromo a jakie aktorskie "wykonczenie zwyciezcy" z powaznym usmiechem al Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Spotkanie 03.10.06, 21:12 Gwoli ścislości to fotonarty, a nie żarowka. Jak widzialeś służy to temu aby podzielić się swoimi wspomnieniami. Komentowane przez Ciebie filmy to rzeczy przeslane przez Andrzeja. Nie jest to rzeczywiscie jazda instruktażowa, a chętnie dla kontrastu zawieszę coś Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fred Re: Spotkanie IP: *.pools.arcor-ip.net 04.10.06, 13:02 hi Przepraszam za komentarz - wczoraj wydawal mi sie zabawny /spontanicznie/ - dzis lepiej by go nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: Spotkanie IP: *.cyf-kr.edu.pl 04.10.06, 14:56 > Przepraszam za komentarz > - wczoraj wydawal mi sie zabawny /spontanicznie/ > - dzis lepiej by go nie bylo Dlaczego przepraszasz? Nikogo nie obrazasz, w sumie piszesz w konwencji ironiczno-zartobliwej. Co w tym zlego? Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym chrustem? Ze za bardzo lokcie na zewnatrz? Ogolnie biorac masz racje. Byla to niedziela, byc moze po sobotniej libacji. :) Jechalem dla przyjemnosci, dosc wolno, bez zadnych instruktazowych intencji. Jestem za bardzo odchylony do tylu, bo to dopiero moj drugi raz na slalomkach. Dopiero sie uczylem naciskac przody. Na poczatku wyraznie tez gubie rytm i ucieka mi prawa reka. A Ania jezdzi tez skutecznie na stromych trasach. Mam juz, a scisle ma go syn, dobry aparat do filmowania Canon S1, z 10-krotnym zoomem, ze zmienna ekspozycja i stabilizatorem. W nadchodzacym sezonie, jak zdrowie pozwoli, pofilmuje troche rodzinke. Bo nie ma jak zobaczyc siebie na filmie. Wychodza wszystkie wady. Odpowiedz Link Zgłoś
flyfate Re: narciarz-singiel 04.10.06, 15:35 Z Wawy nie jestem, ale chętnie skontaktuję się z ludźmi ze śląska, którzy w weekendy lub inny dzień, mieliby ochote wyskoczyć, poszaleć i dobrze się pobawić jak już spadnie biały puch... a na dłuższy wyjzad też chętnie się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś