Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trendy w modzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:27
    Te wszystkie duperelowate bajery są może dobre dla wczasowiczów i turystów,
    którzy się wożą na nartach, bo dobrze i aktywnie jeżdżący zawodnik nigdy nie
    będzie robił ze siebie pajaca na stoku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: arek Re: Trendy w modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:45
        cos w tym jest, co napisałeś ;-)
      • mqmax4 Re: Trendy w modzie 10.12.06, 22:53
        dlatego ja lubie na stoku panienki w sroju do opalania
        • Gość: FTJ Re: Trendy w modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:28
          najlepiej bez ;)

a co do tych trendów w modzie zimowej to macie racje
          • ae_iwona Re: Trendy w modzie 12.12.06, 13:04
            Trendy w modzie = masło maślane ...beznadziejny tytuł
      • Gość: Jozzo Re: Trendy w modzie IP: *.dsl.bell.ca 12.12.06, 14:45
        Przeciez to bicie piany.
      • Gość: smiglostopy Re: Trendy w modzie IP: *.dyn.optonline.net 12.12.06, 16:48
        > Te wszystkie duperelowate bajery są może dobre dla wczasowiczów i turystów

czyli pewnie dla 90% ludzi na stokach i wiekszosci zagladajacych na forum...

> dobrze i aktywnie jeżdżący zawodnik nigdy nie
        > będzie robił ze siebie pajaca na stoku.

nigdy...a prawdziwy mezczyzna nigdy nie zgoli wasow...a jesli juz to tylko
        brzytwa.
      • Gość: calineczka Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 12:12
        Popieram, nienawiedzę badziewiarstwa i snobów na stoku. Jezeli ktoś lubi się
        lansować to powinien chodziś na jakieś snobistyczne imprezki, a nie wbijać się
        w kombinezon i wychodzić na stok. Nie potrzebuję super drogich ciuchów, zeby
        sobie pojeździć, kupiłam tanio rzeczy 4 funa i dla mnie liczy się to, że
        spełniają dobrze swoją rolę, a nie to, że mają metki i wszywki drogich firm -
        TOTALNA BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!!!!!
        • smiglostopy Re: Trendy w modzie 29.12.06, 17:54
          > kupiłam tanio rzeczy 4 funa i dla mnie liczy się to, że
          > spełniają dobrze swoją rolę, a nie to, że mają metki i wszywki drogich firm

calineczko, jedno nie wyklucza drugiego.

myslisz, ze ludzie majacy drogi sprzet "sie lansuja"? niektorych po prostu stac
          na lepsze ciuchy, a jesli do tego taki rossignol robi lepsze rzeczy od 4fun to
          dlaczego nie wybrac wlasnie drozszego sprzetu?

to cale gadanie i niestworzone historie, o chodzeniu po krupowkach z
          najdrozszymi nartami, siedzeniu caly dzien w barze w najlepszych kurtkach jest
          dla mnie troche naciagane. ja sam mam "markowy" sprzet, ale ani razu przez mysl
          mi nie przeszlo, ze nim szpanuje...ale chyba jest inaczej skoro coraz wiecej
          osob mysli podobnie do ciebie.

czy masz podobne uczucie jak ktos mija cie lepszym samochodem?

jeszcze nie tak dawno jesli ktos wyjezdzal w alpy byl niezlym szpanerem. na
          szczescie spoleczenstwo sie troche bogaci i moze powoli nie bedziemy zwracali
          uwagi na metki ubran bo to zaczyna byc smieszne...
          • Gość: Skyddad Re: Trendy w modzie IP: *.fornfyndet.se 29.12.06, 18:27
            To jest normalka wszyscy chca zýc i wyciagnac ile sie da i to trzeba wmowic
            potecjalnemu odbiorcy (narciarzowi)ze jest niezbedne.
            W zeszlym roku nasza gazeta zrobila zestaw ile kosztuje aby goscia ubrac
            trendowo i co z< najwyzszej polki.Nie starczylo 40 000sek a wygladal jak pajac.
            Jest w kazdym kraju grupa ludzi co kupuje wszystko z najwyzszej polki i na
            nartach nie jezdzi czasami sie z nimi przechadza i glownie urzeduje w
            restauracji i sie nie konczy na opowiesciach.
            Pzdr.Sky.
          • Gość: calineczka Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:01
            Drogi śmiglostopy,
            Drogi nie zawsze niestety idzie w parze z lepszy. Poniewaz juz sie kiedys o tym
            przekonalam np.bardzo lubilam kiedys firme nike i kilka razy kupilam ich buty,
            ale nie dalo sie w nich niestety za dlugo chodzic, bo sie rozwalaly. mialam
            jeszcze kilka takich przypadkow z firmowymi rzeczami wiec nikt mi nie powie,ze
            droga firma gwarantuje sprawnosc i jakosc. Czesto te tansze i mniej
            rozreklamowane firmy sa duzo lepsze, ale oczywiscie nie zawsze. A co do
            lansowania to jest roznie, niektorzy kupuja drogie ciuchy bo ich stac, a
            niektorzy bo chca sie poprostu lansowac.
            Pozdrawiam
            • smiglostopy Re: Trendy w modzie 02.01.07, 18:31
              > Drogi nie zawsze niestety idzie w parze z lepszy. Poniewaz juz sie kiedys o
              > tym przekonalam np.bardzo lubilam kiedys firme nike i kilka razy kupilam ich
              > buty, ale nie dalo sie w nich niestety za dlugo chodzic, bo sie rozwalaly.
              > mialam jeszcze kilka takich przypadkow z firmowymi rzeczami wiec nikt mi nie
              > powie,ze droga firma gwarantuje sprawnosc i jakosc.

ja mam zupelnie odwrotnie. kilka razy skusilem sie na "no name" i zawsze byl to
              niewypal...oczywiscie droga firma nie zawsze gwarantuje najwyzsza jakosc, ale
              szanse sa duzo wieksze.

> Czesto te tansze i mniej
              > rozreklamowane firmy sa duzo lepsze, ale oczywiscie nie zawsze.

prawde mowiac nie znam zadnego przypadku gdzie malo znane firmy robilyby duzo
              lepszy sprzet od "markowego".

> A co do
              > lansowania to jest roznie, niektorzy kupuja drogie ciuchy bo ich stac, a
              > niektorzy bo chca sie poprostu lansowac.

ci co kupuja drogie ciuchy, w wiekszosci przypadkow robia to dlatego, ze sa one
              po prostu dobre. dajmy spokoj lanserom. ja nie znam zadnej takiej osoby. kraza
              po necie anegdoty o milionerach w topowym sprzecie, ale (jesli prawdziwe) sa to
              marginalne przypadki.

• Gość: Bob Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:01
          Czlineczko, ja też mam stroj narciarski 4 funa i sie lansuje :-)) ha ha a co?
          Ale tak na serio to dla mnie też jest najważniejsze ciepło i wygoda.
          Pozdrawiam wszystkich snobów!!!! :-)
        • Gość: rodzio Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:14
          A kto powiedział że w ubraniach 4f nie można się lansować ja tam się lansuję w
          ich rzeczach, może firma nie jest bardzo znana ale w ich ubraniach jest pewien
          stajl!
        • Gość: madziol Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:46
          no rzezcy 4f na pewno nie sa snobistyczne, minimalistyczne, tanie i
          przedewszystkim dobre, dewiza firmy to chyba tanio i dobrze :-)
      • Gość: trombczanin białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:58
        ludzie jak dla mnie to możecie jeździć nawet nago po stoku (szczególnie panie),
        ale nie kupujcie białych kurtek, bo możecie kiedys nawet przypadkiem trafić w
        Alpach na trasę dla zaawansowanych gdzie niektórzy jeżdzą bardzo szybko, a jeśli
        do tego będzie jeszcze mgła to może się to dla was skończyć przynajmniej
        kalectwem, tak samo zamiast inwestować w czapki kaptury itd. lepiej kupcie kask
        nie dość że chroni to jeszcze lepiej zabezpiecza przed zimnem
        • Gość: Natalka Re: białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:26
          Co racja to racja, w bialej kurtce na stoku to samobojstwo!!!!
          Szczegolnie jak pada snieg, to osoba ubrana na bialo staje sie zupelnie nie
          widoczna, brrrr az mi dreszcze przeszly jak pomyslalam co dalej.
          Ja na szczescie kupilam sobie bardzo widoczna kurteczke 4 fun Lisa, jest czarno-
          bezowo-pomaranczowa, fajna, przedewszystkim bardzo widoczna :-))
          BIALYM KURTKOM MOWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!!
          • Gość: Kret Re: białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:16
            Ja tez jestem przeciwny bialym kurtka, ludzie nie narazajcie sie, bo noszac
            biala kurtke sami sie wystawiacie!!!!
            • Gość: basia Re: białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.crowley.pl 09.02.07, 14:37
              a gdzie można kupić kurtki 4 Fun poza netem ?

pozdr
              Basia
              • Gość: sylwka Re: białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:15
                ja kupilam swoja kurtke w ubieglym roku w sklepie w Bielsko Białej na ul. 11
                listopada. Jestem z niej bardzo zadowolona, w prawdzie nie jezdze na nartach,
                ale duzo chdze po gorach i swietnie sie sprawdza.
                Moze na ich stronie zobacz gdzie sprzedaja swoje kurtki www.4f.com.pl.
                • o_andrzej Re: białym kurtkom mówimy nie!!! 13.02.07, 08:41
                  Gość portalu: sylwka napisał(a):

> Jestem z niej bardzo zadowolona, w prawdzie nie jezdze na nartach,
                  > ale duzo chdze po gorach i swietnie sie sprawdza.

A jestes zadowolona/y z pracy w firmie? Bo od pewnego czasu naiwnie i glupawo ja
                  tutaj reklamujesz (lub antyreklamujesz) uzywajac najroznieszych ksywek.
                  • Gość: smiglostopy Re: domoroslym handlowcom mówimy nie!!! IP: *.dyn.optonline.net 13.02.07, 16:58
                    firma wydaje sie byc dosc solidna. wyczytalem, ze byli nawet reprezentowani na
                    ostatnich targach narciarskich w monachium. wielka szkoda, ze szargaja sobie
                    opinie przez wpisy niekompetentnych osob.
                    • o_andrzej Re: domoroslym handlowcom mówimy nie!!! 13.02.07, 18:02
                      > firma wydaje sie byc dosc solidna. wyczytalem, ze byli nawet reprezentowani na
                      > ostatnich targach narciarskich w monachium. wielka szkoda, ze szargaja sobie
                      > opinie przez wpisy niekompetentnych osob.

Nie mam nic przeciwko samej firmie. A te niekompetentne osoby to najpewniej
                      jedna i ta sama pod roznymi ksywami. Ten sam adres, ten sam styl, te same bledy
                      i ta sama naiwnosc, ze inni to "kupia".
                      • smiglostopy Re: domoroslym handlowcom mówimy nie!!! 13.02.07, 20:45
                        o tym, ze dzialalnosc ta jest nader wnerwiajaca i uskuteczniana przez ta sama
                        osobe nie musisz mnie przekonywac;)
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=54918803&a=54918803
                        moze ktos (admin) pokusi sie o napisania e-maila do firmy z prosba o
                        interwencje (ja nie chce robic za kapusia;)?
          • Gość: Kama Re: białym kurtkom mówimy nie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:15
            O tak, Lisa 4F bardzo ładna i kobieca kurtka.Wiem bo sama ją mam, hi!
        • marekatlanta71 Re: białym kurtkom mówimy nie!!! 13.02.07, 03:27
          Kurcze, corce wlasnie biala Roxy kupilem. Ale spodnie ma rozowe, to moze ja
          bedzie widac.
          • marek.przybylski Re: białym kurtkom NIE mówimy nie!!! :-) 13.02.07, 10:45
            No z ty mi bialymi kurtkami to bym sie nie rozpędzał :) Nie wyobrażam sobie że
            jakis oszolom wpada na kobiete w bialej kurtce i mowi
            - o kurcze nie zauwazylem cie bo mialas bialą kurtkę. Przy okazji na pewno -
            białą czapkę, rekawiczki, spodnie, buty i narty - co za pech, do tego ta
            widocznosc na 3 metry bo jest sniezyca, a ja sie po prsotu nie spodziewalem i
            pomykalem 160 km/h

Ja osobiście jeżdzę szybko, ale jeśli nagle w poprzek stoku zupelnie
            niespodziewanie przejechalby np pociag pospieszny a ja bym w niego uderzyl - i
            tak poczuwalbym sie do winy. Im szybciej jezdzisz tym wiecej musisz przewidziec
            i tym wieksze marginesy bezpieczenstwa na bledy innych przyjmowac.
            I TYLE :-)
      • marek.przybylski Re: Trendy w modzie 13.02.07, 11:58
        Gość portalu: Jano napisał(a):

> Te wszystkie duperelowate bajery są może dobre dla wczasowiczów i turystów,
        > którzy się wożą na nartach, bo dobrze i aktywnie jeżdżący zawodnik nigdy nie
        > będzie robił ze siebie pajaca na stoku.

A kto poczuwa sie do rozdzielania bajerow na duperelowate i nie duperelowate?

Czy
        - kieszonka na skipass w przedramieniu - to duperel czy nie?
        - a "Recco" wszywka antylawinowa - duperel czy nie?
        - gumowa wycieraczka do gogli na kciuku rekawiczek - duperel czy nie?
        - słuchawki bluetooth wmontowane w kask snowboardowy Burtona - duperel czy nie?
        - chip zmieniajacy charakterystyke nart Heada - duperel czy nie?
        - kask - duperel czy nie?
        - gogle z filtrem polaryzujacym - duperel czy nie?
        - spodnie z rozpinana wentylacja i luzne i z dodatkowymi kieszeniami - duperel
        czy nie?
        - przełącznik ski-walk w butach narciarskich - duperel czy nie?
        - plecak typu camelback - pozwalajacy pic bez zdejmowania rekawiczek i
        wyjmowania czegokolwiek z kieszeni (rurka z zaworkiem na ramieniu) - duperel
        czy nie?

Ktoś pokusi sie o AUTORYTATYWNE podzielenie tych wszystkich zbędnych lub nie
        gadzetow na duperele ktore zrobia z Ciebie pajaca? i na te jedynie godne
        prawdziwego narciarza?

Nie radzę :) Ilu nas - tyle wyjdzie podziałów.

Jest jedna zasada - wolności twojej piesci ograniczaja prawa mojego nosa - wiec
        dopoki chec wyroznienia sie innych nie bije bezposrednio we mnie - prosze
        bardzo. Ale jesli ktos bedzie chcial zaszpanowac hamujac obsypujac pioropuszem
        sninegu zatrzymujac sie POWYZEJ ludzi stojacych w kolejce - zatluke bo na drugi
        raz wlasnie tam trafi na lod a w kolejce moze stac moj 5 letni syn. Zatluke
        wiec na chlodno - w ramach PREWENCJI a nie gniewu.
        A DUPEREL czy NIE - LUDZISKA toż to zwyczajne DUPERELE.
        • ortodox Re: Trendy w modzie 13.02.07, 17:24
          Widzę, że się rozkręcasz Marku, po dłuższej "abstynencji". Najpierw jednak
          przeczytaj komentowany artykuł, bo zaczynasz pleść bzdury i chyba nie odróżniasz
          futerkowej lamówki od gogli, haftów od kasku, a naszywanych ornamentów od
          kieszeni na skipas??? Rzucasz się z pięściami na kogoś kto opryska Cię śniegiem?
          Wyluzuj chłopie, albo jedź narty, to Ci dobrze zrobi ;)
          pozdro.
          p.s. rzucając się z pięściami na innych, można też czasem oberwać ;)
          • Gość: alien_ski Re: Trendy w modzie IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.07, 20:47
            A ja osobiscie uwazam, ze wpis marka.przybylski jest najbardziej trafna
            odpowiedzia na powyzszy artykul z tych tu wszystkich przytoczonych i podpisuje
            sie pod nim obiema recamy :)
          • marek.przybylski Re: Trendy w modzie 14.02.07, 12:01
            Drogi ortodoxie :) popatrz na "kropeczki" lub jak wolisz "zakładki" - ja nie
            komentuje artykulu ktory mnie nie interesuje, choc oczywiscie przeczytalem,
            podobnie zreszta jak moda narciarska (chociaz zmysl estetyki mam jak sądzę),
            tylko wypowiedz forumowicza. Podobnie jak Ty - odniosłes sie w swojej
            wypowiedzi do mojego komentarza - i tu niespodzianka - TAK WŁASNIE funkconuje
            forum ;)
            Co do wyluzowania :) Jestem też snowboardzistą (nie tylko w niedziele) - zdania
            wsrod snowboardzistow na temat wyloozowania narciarzy nie chcialbys znac - w
            naszej (snowboardowej) opinii, narciarze wiecznie łapią jakies cisnienia, a to
            ktos usiadl, gdzie nie trzeba, a to ze niszczy snieg (a on przeciez taki
            delikatny i padal specjalnie dla narciarzy), a to ze w kolejce kijek, narta,
            krzywe spojrzenie przeszkadzaja. Nie mow mi więc o wyluzowaniu :) Wyluzowanie -
            9 ;-), agresywnośc - 0 ;-)
            Jednak skoro poruszamy temat "opryskania sniegiem"...
            Lubię ryzyko, ba - uwielbiam. Ujście dla niego znalazlem na snowparkach i off-
            piste'ach - tam ryzykuje SWOJE (tylko) zycie i zdrowie. Ktos kto "opryskuje
            sniegiem" ludzi w kolejce zatrzymujac sie skretem STOP lub jego namiastka,
            przed kolejka do wyciagu - nic nie ryzykuje, bo jesli sie poslizgnie, to bedzie
            sunal nartami i pancernymi butami jak plug sniezny podcinajac ludzi w kolejce
            nie robiac sobie specjalnej krzywdy. A kolejkowicze - efekty z moich
            doswiadczen:
            - rzucanie "qrwami" przez kolejkowiczow na lezacego pomiedzy nimi delikwenta
            (najlzejszy przypadek)
            - kilka złamanych kijkow narciarskich (zwyczajny przypadek)
            - kolano pani (ktora prawdopodobnie nie lubila ryzyka, tylko ze gosciu
            zapomnial zapytac ja o zdanie zanim w nia wjechal) wzbogacone co prawda o
            mozliwosc odwodzenia i przywodzenia w plaszczyznie czolowej, ale za to
            pozbawione wiezadel pobocznych no i przede wszystkim takie nieprzyjemne dla
            ucha porykiwanie z bolu, ktore burzylo moje poczucie wewnetrznej równowagi.

Wiec nie posadzaj mnie o rzucanie sie z piesciami :-) powiedzialem przeciez ze
            zatluke, zero agresji, specjalnie dla Ciebie moge to zrobic nawet z uśmiechem
            na twarzy.

Ach i jeszcze to : :-)
            "chyba nie odróżniasz z futerkowej lamówki od gogli, haftów od kasku, a
            naszywanych ornamentów od kieszeni na skipas"

Ortodox - kwestionując moją zdolnośc percepcji na TAK podstawowym poziomie
            stawiasz sie w bardzo niezręcznej pozycji na okolicznosc ewentualnosci dalszej
            polemiki akurat w tym temacie. Ale jesli taka wola - chcesz o tym
            porozmawiac? :-)

pozdro
            • ortodox Re: Trendy w modzie 14.02.07, 14:12
              .. rozróżniam "kropeczki", "zakładki" ... i doskonale widzę gdzie umieszczony
              jest Twój post. Właśnie międzyinnymi dlatego odezwałem się, że twój komentarz
              odnosi się bardziej do innej wypowiedzi, raczej zgodnej z moimi zdaniem na
              temat tego artykułu. Masz generalnie rację, że często trudno jest oddzielić
              duperele od przydatnych drobiazgów ... ale nie w tym artykule, który zamiast o
              tak praktycznych i przydatnych "drobiazgach" jak gogle, kask, kieszenie w
              kurtce ... kładzie nacisk raczej na nieistotne dodatki typu hafty, naszywki,
              futerka. Lista wymienionych przez Ciebie przydatnych i potrzebnych (niekiedy)
              drobiazgów ma się nijak zarówno do artykułu, a tym samym do komentowanej
              wypowiedzi. Choć większość z nich to duperele ;)
              Co do wyluzowania, to sama przynależność do "parapeciarzy" jeszcze niczego nie
              gwarantuje i nie przesadza, co widać po Tobie. Tak jak i pozostawanie poza tym
              środowiskiem także. Jak widać luz, to względna sprawa i może oznacza np.
              prewencyjne zatłuczenie kogoś . Bez AGRESJI, tak dla rozluźnienia się
              oczywiście, a może tylko dla jaj. . Nawet nie za to co zrobił, ale za to, co
              może kiedyś potencjalnie być może zrobi. Tego rodzaju zachowanie, stawia
              Ciebie w miejscu, które cywilizowani ludzi opuścili parę tysięcy lat temu.
              Mamam nadzieję, że pierwszy którego będziesz chciał za opryskanie śniegiem dla
              prewencji zatłuc, prewncyjnie zatłucze Ciebie. To zdaje się, dla społeczeństwa
              będzie lepszym rozwiązaniem ;)
              Acha i jeszcze jedno. To nie ja kwestionuję Twoją zdolność percepcji, sam to
              robisz swoimi komentarzami jak te 2 powyższe, co mnie nieco dziwi, bo pamiętam
              inne Twoje teksty.
              Pozdro.
              • zolviu Re: Trendy w modzie 14.02.07, 14:25
                Kolego Ortodox i Przybylski! Nie bądźcie natrętni ! O, mam!

" Natrętny forumowicz - a gdyby tu wasz pięcioletni synek z grupą stuosobową w
                tej kolejce do kolejki stał, i każdy z rodziców chciałby kogoś prewencyjnie
                stłuc lub obsypać śniegiem ... to jaki był by tłok sie zrobił i harmider ...
                sami widzicie, i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć
                możecie !!! (sprawdzić czy nie ksiądz)"

;)

pzdr
                zolv
        • Gość: o_andrzej Re: Trendy w modzie IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 13:15
          > Czy
          > - kieszonka na skipass w przedramieniu - to duperel czy nie?

Duperel.

> - a "Recco" wszywka antylawinowa - duperel czy nie?

Dla mnie tak, bo nie jezdze off piste

> - gumowa wycieraczka do gogli na kciuku rekawiczek - duperel czy nie?

Duperel, wyrwalem, uzywam starej husteczki do nosa

> - słuchawki bluetooth wmontowane w kask snowboardowy Burtona - duperel czy nie?

Nie jezdze snowboardem i nie uzywam kasku, wiec nie wiem. Ale po co konu jakies
          sluchawki na nartach/snowboardzie?

> - chip zmieniajacy charakterystyke nart Heada - duperel czy nie?

Duperel - jak sadze, a wiec nie jestem pewien

> - kask - duperel czy nie?

Nie, choc nie uzywam

> - gogle z filtrem polaryzujacym - duperel czy nie?

Duperel

> - spodnie z rozpinana wentylacja i luzne i z dodatkowymi kieszeniami - duperel
          > czy nie?

Na nartach duperel, no prawie, bo rozpinana wentylacje przy kolanach raz rozpialem

> - przełącznik ski-walk w butach narciarskich - duperel czy nie?

Duperel, a najlepiej kupowac buty bez, unikamy dodatkowych klopotow

> - plecak typu camelback - pozwalajacy pic bez zdejmowania rekawiczek i
          > wyjmowania czegokolwiek z kieszeni (rurka z zaworkiem na ramieniu) - duperel
          > czy nie?

Duperel, choc nie na rowerze

To wszystko oczywiscie pol zartem pol serio. :)
      • Gość: Paweł Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:46
        Dokładnie, ja nigdy nie miałe parcia na gadżeciarstwo. ez bicia się nawet mogę
        przyznać, że i odzież kupuję tanio, co nie znaczy gorszą, bo firma 4f przecież
        jest jedną z wiodących firm, które produkują odzież sportową.
        P.
        • Gość: zytras Re: Trendy w modzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:36
          taaaaa gadzety sa dobre dla lanserow co jezdzic nie umieja - dla kogos kto nie
          ma kaski a chce posmigac na stoku to wystarcza zwykle ciuchy, wystraczy aby
          spelnialy podstawowe parametry.
          Duzo mowicie tu 4F - zerknalem na ich stronke - troche maly wybor - ale fakt ze
          juz po sezonie - ceny OK - jakosc podstawowa - ale wystarczy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka