Gość: vika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:15 Czy ktoś byl w Pozza di Fassa w Dolomitach? jak tam jest i ile mniej wiecej kosztuje zakwaterowanie na tydzien + karnety dla 2 osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
for_look Re: Pozza di Fassa Dolomity 30.01.07, 17:26 Ja byłem. Jest tam fajnie. Zakwaterowanie na tydzień wychodzi taniej niż w Canazei. Ale karnety tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwyn Re: Pozza di Fassa Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:40 byłem i jadę... apartamenty za 370pln za tydzień za łóżko + ubezpieczenie 100pln skipas ~800pln za 6 dni do zobaczenia w marcu :) pozdr gwyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa Re: Pozza di Fassa Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:36 a ile moze kosztowac wypozyczenie nart? zatsanwiam się czy wziac (wypozyczyc) z polski czy tam wypozyczyc . slyszalam że ceny podobne. a moze macie jakas stonke fajna o tej miejscowosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwyn Re: Pozza di Fassa Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:15 wszystkiego sie dowiesz: www.dolomitisuperski.com www.fassa.com pozdr gwyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Pozza di Fassa Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 08:15 dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś