Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

10 tydzien - Zillertal

IP: *.eranet.pl 27.02.07, 20:57
    Witam, do znawcow pogodowych - warto wtedy jechac?:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ss Re: 10 tydzien - Zillertal IP: *.miasto.gdynia.pl 28.02.07, 13:32
        W Zillertal pada deszcz i z prognozy wynika, że popada jeszcze parę dni. Zjazdy
        do doliny pozamykane (brak śniegu). Trochę mnie to martwi, bo wybieram się w
        tygodniu 11.
        W razie czego, to zawsze jest Tux, ale będę mieszkać w Fugen, to jest na
        początku doliny, więc na lodowiec trochę daleko :-(
        • Gość: krystian Re: 10 tydzien - Zillertal IP: *.dzi.vectranet.pl 28.02.07, 13:38
          Deszcz pada w dolinie.W górach pada snieg.wystarczy wjechać gondolą w górę i
          inny świat.Po co Ci zjazdy do doliny.To co jest w górze jest wystarczające na
          cały tydzień.
      • Gość: snipes Re: 10 tydzien - Zillertal IP: *.axelspringer.pl 28.02.07, 19:03
        ja tez jade na 10 tydzien. prognozy niestety kiepskie ale w tym roku juz raz
        odpusiclem wyjazd ze wzgledu na zapowiadana odwilz a potem zalowalem. bedzie dobrze
        • daffiduck Re: 10 tydzien - Zillertal 28.02.07, 21:00
          I jest czego zalowac... ja wrocilam z Zillertal trzy dni temu i spedzilam tam
          cudowny tydzien na nartach. Pogoda byla sliczna, swiecilo cudowne slonko a
          sniegu w gorach wystarczyloby jeszcze na miesiac badz dwa. Nawet trasy
          prowadzace na dol doliny ( z Ahorn i Stefan Eherharter) byly super
          przygotowane.
          Zdjecia mamy przesliczne! Nie zaluje ze pojechalam wlasnie wtedy.
        • Gość: Przemek Re: 10 tydzien - Zillertal IP: 57.90.33.* 01.03.07, 16:35
          Gdzie nocujesz?My też jedziemy w 10 tygodniu - może się spotkamy na stoku. Śpimy
          w Fugen u Ebsterów.
          pozdrawiam
          Przemek
          • Gość: ... Re: 10 tydzien - Zillertal IP: *.acn.waw.pl 04.03.07, 15:52
            Ja wróciłem wczoraj. Mistrzostwo świata... W dolinie 6-8stopni, faktycznie troche deszczu, ale po wjezdzie pierwszą gondolką w każdym ośrodku znajdujesz się w innym świecie...
            Jazdy na tydzień spokojnie wystarczy...
            Na górze sypał śnieg, czasem świeciło słonko...ludzi nie było za dużo, nie stałem w kolejkach wcale, a jeżeli już to nie dlużej niż 3 minuty....
            R E W E L A C J A...

tylko podróż troche się wydłużyła przez kiepską pogode...

ale szczerze polecam
            ;)
            www.zillertalinfo.pl rządzi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka