Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Male ciche-teraz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:31
    Witam serdecznie,
    jest tam po co jechac, w sensie narciarswarkim oczywiscie, chcialem sie w
    koncu wyrwac od jutrado wtorku..
    Na stronie stacji narciarskiej male ciche, twierdza ze bedzie ok...ale patrzac
    na prognoze srednio im wierze:(
    Pozdrowienia
    Obserwuj wątek
      • krumski Re: Male ciche-teraz 02.03.07, 11:20
        Musisz sam podjac deczyje. Sa ludzie ktorzy nie lubia jezdzic na mokrym ciezkim
        sniegu. Sa ludzie ktorym strasznie przeszkadza deszcz itd. Sa ludzie ktorzy
        jezdza w kazdych warunkach i nie narzekaja. Sa tacy, co lubia tylko jak jest -1
        i slonce. Sam musisz zdecydowac co Ci pasuje. Jedno jest pewne, przez nastepny
        tydzien wyciag bedzie chodzil, sztuczny snieg tak szybko nie znika, a nocami
        moze nawet cos dosypie.
        • Gość: gosc Re: Male ciche-teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:16
          No i git,
          wszak twardy jestem ;-) Nurkowanie pod lodem czy rower przy -13 mnie nie
          odstraszyl to jak tylko bedzie snieg to i tu dam rade ;-) Kwestia podejscia ;-)
          Hak tam, JADĘ ;-)
      • czajenka Re: Male ciche-teraz 02.03.07, 19:29
        Ja też jadę, a co tam...
        • adek28 Re: Male ciche-teraz 02.03.07, 21:07
          z obserwacji wydaje mi sie , że lepiej było by na Szymoszkową.
          A z doświadczenia na Pilsko.
      • mqmax4 Re: Male ciche-teraz 02.03.07, 21:24
        nie zapomnijcie o rowerach
        • paulina.ryska Re: Male ciche-teraz 05.03.07, 18:51
          Na Małym Cichym jest śnieg i można spokojnie jeździć. Proponuję oglądać
          prognoze dla narciarzy, a nie zwykłą prognozę pogody, bo z niej wynikało, że my
          powinniśmy faktycznie zabrać rowery, a nie narty ze sobą. Jeździlismy cały
          czas, śnieg lezy wszędzie, chociaż trudno w to uwierzyć jadąc do Zakopanego
          widząc zielone zbocza pagórków:)
          powodzenia
          • mqmax4 Re: rowery 09.03.07, 22:26
            tu nie chodzi o to czy jest śnieg na małym cichym tylko o to , że na małym
            cichym nie ma stoku, na rowerku można podjechac pod górke i z górki, najbliższy
            stok i śnieg na Kasprowym
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka