Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do kogos kto byl w Marillevie 1400

IP: 212.160.172.* 15.03.07, 23:03
    Witam. Mam pytanie do bywalcow dolomitowych stoków. Jak w Val di Sole jest ze
    skibusami? Czy z Marillevy 1400 moge jakos sie dostac skibusem do lodowca
    Tonale, czy czesto one kursuja? Czy tak srednio? Bede tam w tygodniu Free Ski
    24-31.03 Czy duzo ludzi podrozuje tymi skibusami?
    Obserwuj wątek
      • Gość: krystian Re: Pytanie do kogos kto byl w Marillevie 1400 IP: *.dzi.vectranet.pl 15.03.07, 23:26
        Z Marilevy1400 nie wiem.chyba nie zabardzo.ALe z Marilevy900 napewno.Musisz
        zjechać w dół na 900 i tam juz masz Ski busy zaraz po wyjściu z gondoli.Z
        Marilevy900 na Tonale wyrusza Skibus ( w tamtym roku ) o 8.48 ,a w Tonale był o
        9.32.Później był o 10.20 , 14.39 , 16.15.Z Tonale do Marilevy900 był o 15.30 ,
        i dojezdzal do Marilevy900 o 16.13.Póżniej był jeszcze o 17.00 ,ale w
        Mailevie900 o 17.43.A to juz chyba za pozno ,aby sie dostac na 1400.
        Godziny ktore podaje są ulotki o skibusach w Valdisole z tamtego sezonu.
        Warto pojechać do tonale.Ale ni ena lodowiec tylko stoki po drugiej stronie
        drogi.W Tonale jest połączenie z Ponte di Legno.Fajne miejsce.
        • Gość: abes Re: Pytanie do kogos kto byl w Marillevie 1400 IP: 212.160.172.* 15.03.07, 23:50
          Wielkie dzieki za info. A tak z ciekawosci nie ma jakiejs stronki w necie z
          rozkladami tych skibusow, bo szukalem na www.valdisole.net i na
          www.valdisole.it i jakos niestety sie nie doszukalem, ale bede dalej
          probowac :) A Tam w Ponte di Legno to sa polnocne stoki czy poludniowe?
          Pozdrawiam
          • Gość: Maciej Skibusy -Rozkład jazdy IP: *.icpnet.pl 16.03.07, 00:07
            www.valdisole.net/ing/inv/Welcome.html
            • Gość: Maciej Re: Skibusy -Rozkład jazdy IP: *.icpnet.pl 16.03.07, 00:09
              www.valdisole.net/ing/inv/Welcome.html
              Po lewej na samym dole masz podswietlone (migajace) skibus - klikasz na to i
              masz cały rozkład
      • Gość: abes Re: Pytanie do kogos kto byl w Marillevie 1400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:27
        Dzieki, i mam jeszcze jedno pytanie, moze wydac sie glupie, ale zawsze jezdzilem
        autem na narty a teraz pierwszy raz wybieramy sie autobusem i w zwiazku z tym
        mam pytanie czy do skibusa mozna wejsc juz w ubranych butach narciarskich czy
        trzeba miec ubrane zwykle buty a narciarskie np. w plecaku?
        I ile kosztuje podroz takim skibusem? Bo jak bede miec skipass to pewnie za
        darmo ( w sensie w cenie skipassu :)
        Pozdrawiam
        • maleme wczoraj wróciłam 18.03.07, 22:50
          skibusy są darmowe, ubierasz się jak chcesz.
          Tylko o nartach to będziesz mógł zapomnieć - wszędzie oprócz passo Tonale
          warunki z każdym dniem coraz gorsze, nie przejedziesz już np z marillevy do
          Madonny nartostradą, z dnia na dzień zamykają kolejne trasy.
          Na free ski zostanie pewnie już tylko passo Tonale, jeśli w ogóle cokolwiek
          • Gość: greenwood Re: wczoraj wróciłam IP: *.catv.net.pl 26.03.07, 19:22
            Bez przesady. ja wróciłam wczoraj z Val di Sole i warunk isą bardzo dobre.
            Wszystkie wyciagi otwarte (z pojedynczymi wyjątkami) w Marillevie, Madonnie i
            Passo Tonale. W poprzednią środę spadł śnieg i jest ok. Polecam.
            • Gość: guma Re: wczoraj wróciłam IP: 212.160.138.* 27.03.07, 10:43
              potwierdzam :) też dopiero co wróciliśmy i warunki są OK. do tego całą sobotę i
              niedzielę chyba sypało.
              • Gość: Skyddad Re: wczoraj wróciłam IP: *.fornfyndet.se 27.03.07, 12:26
                Zobacz Pejo ,sniegu po uszy: temperatury jeszcze ujemne;
                www.ski.it/cms-01.00/articolo.asp?IDcms=6053&s=568&l=IT
                pzdr.sky.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka