Gość: periczapla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 22:22 Szukam podobnego ośrodka we Francji, który mozna porównać z Livigno? Czy jesteście w stanie mi coś podpowiedzieć? z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adolf Re: Gdzie do Francji? IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.09, 17:13 zobacz tutaj www.kochamnarty.pl/index.php?showtopic=428 Odpowiedz Link Zgłoś
domifil Re: Gdzie do Francji? 31.07.09, 11:54 Ja byłam dwukrotnie w 3 Dolinach i było super. Tylko ta odległość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Gdzie do Francji? IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 13.08.09, 16:49 A czemu do Livigno? Potężnych ośrodków francuskich nie ma co porównywac z Livigno. Jesli już Francja to 3 Doliny. Austria : Nassfeld, Saalbach Włochy : Dolomity. Wszystko lepsze od Livigno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella08 Re: Gdzie do Francji? IP: *.popl.cable.ntl.com 07.09.09, 11:47 Ja polecam Chamonix super trasy i nieziemskie widoki,bylismy juz trzy razy i zastanawiamy sie czy znowu tam niepowrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Gdzie do Francji? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 18:51 Chamonix po Livigno , no proszę. Przeca to extreme max i nie ma co porównywać do "normalnych" tras trzech dolin. Ja polecam Les Arcs - kompletnie nie znane w Polsce a bardzo fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jabol_z_www.kochamnarty.pl Re: Gdzie do Francji? 22.09.09, 21:36 Gość portalu: raf napisał(a): Ja polecam Les Arcs - kompletnie nie znane w > Polsce a bardzo fajne miejsce. zgadzam się że fajne, wręcz b.fajne ale dlaczego nieznane? picasaweb.google.com/janusztatrzanski/LesArcs2006# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Gdzie do Francji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:42 Jeśli nie szuka się super hotelowych standardów, to polecam oferty z UCPA.com - takie francuskie "harcerstwo", można za na prawdę przyzwoitą cenę pojeździć przez tydzień z przewodnikiem (poza trasami) / instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś