Gość: on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 11:48 dostałem ostatnio karte na kwote 100 złotych nazywa sie paysafecard ale nie moge znaleźć sklepu gdzie moge coś za to kupić..... Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 30.03.10, 15:11 Paysafecard to karta prepaidowa do płacenia w sieci, czyli placisz nią prawie za wszystko w necie np. zakupy internetowe albo za usługi telefoniczne ala skype. Ja korzystam z niej do płacenia za gry internetowe. Siostra mnie przekonała do takiej formy płacenia, jest fanką robienia zakupȯw w necie, więc paysafecard to dla niej dobre rozwiązanie. Ja nie wiesz dokładnie, za co i gdzie można nią płacić, to sobie zajrzyj na stronke, tam masz wszystko wyszczegȯlnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.messagelabs.net 07.04.10, 09:55 czy moja wiadomosc sie wogole ukazala? Zapytalam, czy moge placic ta karta podobnie jak place na freecall? Znacie ten program? A jezeli tak, to gdzie konkretnie mozna ta paysafecard kupic? Tez przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 08.04.10, 09:03 Tego programu freecall nie znam, więc nie mogę powiedzieć czy to to samo, paysafecard to karta prepaidowa do płacenia w sieci, kupujesz ją np. za 50 zl, i pózniej masz tą cała kwotę do wykorzystania na swoje płatności w necie, przy czym, jak przy każdej karcie prepaidowej nie podajesz żadnych danych, aby zapłacić wpisujesz jedynie 16 cyfrowy kod z karty. Jeśli nie wiesz, gdzie ją kupić, zajrzyj sobie na strone, tam masz lokalizator punktów sprzedaży w twoim pobliżu Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 09.04.10, 16:22 już zajrzałam, ale co mi z tego, jak ja nie przepadam za grami komputerowymi? Wolałabym mieć możliwość płacenia za coś innego tą karta paysafecard a na razie nie mogę. No niby ze skypu mogę też korzystać, to jest super. Ale powinni zrobić też możliwość płacenia za inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 10.04.10, 08:21 Pewnie masz racje, sposób płacenia z paysafecard jest na tyle prosty i wygodny, że fajnie by było gdyby można było płacić w ten sposób też za inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 19.04.10, 19:56 no, bo tyle jest ludzi, ktorzy nie mają czasu na chodzenie po sklepach i zamawiają w internecie, a płacenie tą kartą jest niby bezpieczniejsze...ja bym napewno z niej korzystała, jakbym mogła płacić za książki czy ciuchy :-) ale wy faceci raczej wolicie grać, co? A propos gry: spojrz sobie na strone paysafecard, oni organizuja teraz jakiś konkurs, jak znasz gre Last Chaos, to możesz coś niby wygrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 20.04.10, 10:53 Nie tylko faceci grają w gry internetowe, znam pare dziewczyn, ktȯre się tym też interesują, a o tym konkursie też słyszalem tzn nie do końca bo myslalem, ze chodzi o karos online, to jest to samo, czy to są dwie odrębne gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 24.04.10, 16:50 Chyba dwie odrębne gry, ale nie wiem tego na sto prozent, bo nie jestem graczem. Poczytaj sobie to najlepiej na stronie paysafecard, tam to napewno można wyczytać...ale sądze w sumie, że to nie mogą być te same gry, jak sie inaczej nazywają...czy co miałas konkretnie na mysli??? Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 25.04.10, 14:25 Nieno bezsensu zadaje takie pytanie, napewno chodzi o dwie odrebne gry. Jak bede miec chwile czasu, to sobie faktycznie zajrze na strone paysafecard, tam napewno znajde wiecej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.09.15, 17:21 tak! na przykład w google play lub windows store bo tego tam bardzo brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.cust.tele2.at 29.04.10, 10:22 Masz mozliwosc przez paysafecard rowniez zakupy za granica. Jesli w polsce w wiekszosci za gry mozna placic, morzesz sobie obejrzec strone www.amazone.de, tam jest naprawde (prawie ;) ) wszystko, wydaje mi sie ze bedziesz wtedy z prezentu zadowolony. A od kogo dostales ta karte? Pozdrawiam serdecznie PS.: Kursy walut mozna sobie obliczyc na strone tej karty, calkiem praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.cust.tele2.at 29.04.10, 10:23 sorry, na stronie www.amazon.de, pomylilem sie. Jedno E za duzo wszesniej napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 30.04.10, 10:34 Zgadzam się na amazon można kupić prawie wszystko, no może z wyjątkiem jedzenia. Ja tam swego czasu zaopatrywałem się w książki. I rzeczywiście paysafecard to jedna z form płatności. Więc jak cos chce się kupić, i płacić za to prepaidem, to najlepiej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.10, 19:43 no nie wiem, czy ktokolwiek by mogł wogole przyjść na taki pomysł, żeby kupować jedzenie w internecie?? No chociaż są ludzie, ktorzy kupują buty bez przymierzania, co dla mnie jest rzeczą niemożliwą...ale zależy od ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 03.05.10, 08:49 Do jedzenia też chyba bym się nie przekonał, wole iść do najbliższego jarzywniaka i wybrać sobie to, co przynajmniej wygląda na wmiare swieże i zdrowe. Ale co do tych ubrań, to w zasadzie czemu nie, przecież i tak masz zawsze jakiś określony czas, zeby w razie czego mȯc odeslać, przynajmniej na amazon tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.05.10, 22:10 Chyba miałaś na myśli warzywniak, a nie jarzywniak...bo ja takiego słowa nie znam :-) A co do kupowania ubrania online, to prawda, że można oddać przez określony czas, ale szczerze powiedziawszy ide wtedy lepiej od razu do sklepu, bo to jest szybciej, niż jak latam caly czas z tą paczką...dlatego ja najchętniej kupuje online rzeczy, ktorych nie musze zwracać: jak na przykład perfumy, płyty, książki...ale tego jeszcze nie można płacić paysafecard... Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 04.05.10, 09:56 Rȯżnie to bywa, niektȯrzy wolą sobie zamowić do domy i na spokojnie przemierzyć niż latać po sklepach i się denerwować w kolejkach. Ja przynajmniej tak mam, wiem, że kobietą sprawia przyjemność buszowanie po sklepach, ale ja wole ten czas poświęcić czemuś innemu. A co perfum, ksiażek to moze doczekamy się czasȯw, że też będzie można za nie płacić z paysafecard, wkoncu ta metoda staje sie coraz popularniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa_nudziara Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 04.05.10, 20:45 no właśnie też mi sie tak wydaje...wprawdzie jest dużo ludzi, ktorzy nie są tą kartą zainteresowani, ale myśle, że tak zawsze jest z rzeczami, ktorych nie znasz i sie dlatego troche boisz...tak samo było napewno z komorką, czy też z iPodem..też sie ludzie bali, ale z czasem sie człowiek do wszystkiego przyzwyczaja, zwłaszcza, jak zobaczy, że ta paysafecard jest bardzo praktyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 05.05.10, 09:34 Aż takim nowum paysafecard nie jest, przecież to wkońcu zwykła karta prepaidowa, taka sama jakiej się używa do telefonowania, jedyna rȯżnica polega na tym ze paysafecard służy do płacenia w internecie, przypuszczam z czasem będzie coraz więcej chętnych do robienia płatności w ten sposȯb Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w SPAM rocky-1 - nowa_nudziara 06.05.10, 18:06 Pomijając typowo spamerskie nieudolne teksty, tak "was" temat zainteresował że prowadzicie identyczną "dyskusję" na 3 forach równocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: SPAM rocky-1 - nowa_nudziara 07.05.10, 09:29 Rzeczywiście pisanie na trzech wątkach na jeden i ten sam temat może wyglądać na spam, i powinienem był się ograniczyć do jednego, ale zwrȯć uwage, że na każdym wątku jest inny temat,-choc w sumie wszystko sprowadza sie do jednego-, ale pewnie masz ze przesadziłem i wyglada to podejrzanie, w przyszłości, (moge mȯwić tylko za siebie), jeśli bedę sobie chciał pogadać o paysafecard, postaram się ograniczyć do jednego tematu, sory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa_nudziara Re: SPAM rocky-1 - nowa_nudziara IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.05.10, 18:48 ja oczywiście też nie chciałam być podejżana o spam, tylko miałam nadzieje, że wreszcie ktoś coś ciekawego odpowie...zresztą ja tych tematow nie zaczęłam, one już istniały, tylko prowadziłam rozmowę, bo mnie to naprawde zainteresowało i też dlatego że sie chciałam coś nwego dowiedzieć...ale tak naprawde to nie mam potrzeby już o tym gadać...to piszcie o czymś ciekawym, wtedy się chętnie dołącze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amkasalamka Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.ennet.pl 05.09.16, 23:41 Czli mozna płacić na amazon pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.jmdi.pl 23.06.14, 21:02 PAYSAFECARD to taka ściema dla szczeniaków Powazne sklepy tego nie akceptują tak jak tego gufna o nazwie PAyPal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 20:06 Nie kupujcie tego gów...., strasznie oszukują, nie można wycofać środków, robią ogromne problemy, nie mają biura w Polsce i nic nie można załatwić, obsługa telefoniczna skandaliczna, wymijające odpowiedzi, udają że nie otrzymali maili. Wprost powiedzieli, że nie muszą zwracać niewykorzystanych środków, nie mają takiego obowiązku, to ich dobra wola. Absolutnie nie polecam tej śmiesznej i oszukańczej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.14, 17:17 niestety ja się wpakowałem, zablokowali mi konto, że niby niewłasciwe hasło wprowadziłem, odkręcanie tego to jakiś kabaret, trwa i trwa, wydaje mi sie, że oni ściemniaja aby łyknac kase którą kupiłem, jakość obsługi to normlanie prl, nie polecam absolutnie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.dynamic-ra-11.vectranet.pl 12.11.16, 11:19 Możesz kupić coś na internecie . Odpowiedz Link Zgłoś
crushdown Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 29.10.18, 11:39 mi czasem wpadają kody psc i wymieniam je na zotówki tu zarabiam.com/Temat-wymiana-skrill-paypal-psc-157182?pid=1791273#pid1791273 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? IP: *.box3.pl 03.11.18, 21:52 a ja dostałam nowiuśką karte mastercard debit wraz z nowym kontem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
derlla Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 04.11.18, 10:43 O jakim koncie mówisz, który bank wybrałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
rumijanek Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 10.11.18, 23:41 z nazwy to optymalne . Dostałam apke i kartę własnie, nie płacę za prowadzanie ,ani za wypłaty . Bgż Odpowiedz Link Zgłoś
derlla Re: gdzie można zrobić zakupy kartą paysafecard ? 16.11.18, 11:04 Apka działa na każdym systemie w telefonie ? Nic się nie zawiesza ? Odpowiedz Link Zgłoś