Gość: Teodorra IP: *.rev.netart.pl 27.08.14, 20:44 Co sądzicie o kolagenie naturalnym? Czy komuś pomógł w pozbyciu się zmarszczek? W moim przypadku żadne kremy przeciwzmarszczkowe nie sprawdziły się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halinnam Re: kolagen naturalny 27.08.14, 21:44 Moja mama dostała kolagen naturalny z Noble Medica na 45 urodziny. Po kilku miesiącach stosowania widać efekty. Sama jest bardzo zadowolona i mówi, że zniknęły jej przebarwienia na skórze. Twierdzi, że nawet kurze łapki stały się płytsze, czyli musi coś w tym być. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia573 Re: kolagen naturalny 08.12.14, 12:32 Moje drogie, Mam do oddania kupon rabatowy na 30% zniżkę na produkty z kolagenu w sklepie internetowym. Ja niedawno kupiłam kilka produktów i nie zdążę go wykorzystać. Zainteresowaną osobę proszę o kontakt na kinia573@o2.pl pozdrawiam Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: kolagen naturalny IP: *.centertel.pl 10.01.15, 19:26 Zapraszam do sklepu z najlepszym kolagenem w Polsce u mnie zniżka 40% od ceny katalogowej. Zapraszam do rejestracji a potem do sklepu krzaczek_w.perfect-coll.pl/register.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: kolagen naturalny IP: *.centertel.pl 10.01.15, 19:28 UZapraszam do sklepu z najlepszym kolagenem w Polsce u mnie zniżka 40% od ceny katalogowej. Zapraszam do rejestracji a potem do sklepu krzaczek_w.perfect-coll.pl/register.html. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolagenova Re: kolagen naturalny IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.05.15, 12:07 a ja polecam sklep, gdzie kupuję od dawna kolagen z 30% rabatem: zaloguj.colwayinternational.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia 573 Re: kolagen naturalny IP: *.static.chello.pl 14.05.15, 15:53 Witam, Ja polecam zakupy ze zniżką do 40% w sklepie: centrum_kolagenu.colwayinternational.com/shop.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia 573 Re: kolagen naturalny IP: *.static.chello.pl 14.05.15, 15:56 Witam, Stosowanie kolagenu naturalnego daj super efekty. Polecam zakupy w sklepie: centrum_kolagenu.colwayinternational.com/shop.html Można otrzymać zniżkę nawet do 40% pozdrawiam Kinia Odpowiedz Link Zgłoś