Dodaj do ulubionych

kolagen naturalny

IP: *.rev.netart.pl 27.08.14, 20:44

Co sądzicie o kolagenie naturalnym? Czy komuś pomógł w pozbyciu się zmarszczek? W moim przypadku żadne kremy przeciwzmarszczkowe nie sprawdziły się.
Obserwuj wątek
    • halinnam Re: kolagen naturalny 27.08.14, 21:44
      Moja mama dostała kolagen naturalny z Noble Medica na 45 urodziny. Po kilku miesiącach stosowania widać efekty. Sama jest bardzo zadowolona i mówi, że zniknęły jej przebarwienia na skórze. Twierdzi, że nawet kurze łapki stały się płytsze, czyli musi coś w tym być. Pozdrawiam.
    • kinia573 Re: kolagen naturalny 08.12.14, 12:32
      Moje drogie,
      Mam do oddania kupon rabatowy na 30% zniżkę na produkty z kolagenu w sklepie internetowym.
      Ja niedawno kupiłam kilka produktów i nie zdążę go wykorzystać.

Zainteresowaną osobę proszę o kontakt na kinia573@o2.pl

pozdrawiam
      Kinia
      • Gość: Violetta Re: kolagen naturalny IP: *.centertel.pl 10.01.15, 19:26
        Zapraszam do sklepu z najlepszym kolagenem w Polsce u mnie zniżka 40% od ceny katalogowej.
        Zapraszam do rejestracji a potem do sklepu
        krzaczek_w.perfect-coll.pl/register.htmlPozdrawiam
      • Gość: Violetta Re: kolagen naturalny IP: *.centertel.pl 10.01.15, 19:28
        UZapraszam do sklepu z najlepszym kolagenem w Polsce u mnie zniżka 40% od ceny katalogowej.
        Zapraszam do rejestracji a potem do sklepu
        krzaczek_w.perfect-coll.pl/register.html.
        Pozdrawiam
      • Gość: kolagenova Re: kolagen naturalny IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.05.15, 12:07
        a ja polecam sklep, gdzie kupuję od dawna kolagen z 30% rabatem: zaloguj.colwayinternational.com/
        • Gość: kinia 573 Re: kolagen naturalny IP: *.static.chello.pl 14.05.15, 15:53
          Witam,
          Ja polecam zakupy ze zniżką do 40% w sklepie: centrum_kolagenu.colwayinternational.com/shop.html

pozdrawiam
    • Gość: kinia 573 Re: kolagen naturalny IP: *.static.chello.pl 14.05.15, 15:56
      Witam,
      Stosowanie kolagenu naturalnego daj super efekty.
      Polecam zakupy w sklepie: centrum_kolagenu.colwayinternational.com/shop.html
      Można otrzymać zniżkę nawet do 40%

pozdrawiam
      Kinia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka