Dodaj do ulubionych

EMPIK-porażka!!!!!

08.02.07, 11:31
Sklep internetowy Empik jest podobno jednym z najlepszych, sam doświadczyłem
ze jest zupełnie odwrotnie. Przed świętami (na 9 dni przed) zamówiłem
prezent - zamówienie zostało potwierdzone i ze je kompletują, termin odbioru
oczywiście przed świętami. Tuż przed okazuje sie, pomimo iz deklarowali że
jest to dostępne niestety nie mogą zrealizowac mojego zamówienia. Pomimo że
na 2 dni przed świętami zostałem bez prezentu zrozumiałem - przed świętami
takie rzeczy moga sie zdarzyć. Ale juz w styczniu zamówiem znowu cos na
prezent i sytuacja sie powtarza z tym że ze tym razem na informacje ze nie
mają przedmiotu zamówienia czekałem od 10 stycznia do 7 lutego (po drodze
Empik przesunął termin odbioru i oczywiscie mineły urodziny).
Moja cierpliwość sie skończyła!!! Najgorsze że mydlą ludziom oczy że coś mają
a po miesiącu oświadczają ze niestety!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: EMPIK-porażka!!!!! IP: 195.117.104.* 08.02.07, 22:45
      To nie tylko Empik ,mnie się przydarzyła podobna historia w sklepie
      internetowym Merlin .Nasze sklepy internetowe są nierzetelne .
    • Gość: ciastus Re: EMPIK-porażka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:34
      z empikiem mialem ciekawsza historie, przed swietami oglosili promocje: >jesli zakupisz teraz towar za kwote powyzej 60zl, otrzymasz kod ktory upowazni do 15% rabatu przy kolejnych zakupach<, mialem upatrzona powiesc w czterech tomach i cena dwoch z nich akurat przekraczala te wymagane 60zl, w normalnej sytuacji nie kupilbym tych ksiazek w tym czasie, ale coz, zadzialaly marketingowe sztuczki i zlozylem zamowienie, odebralem je po czym otrzymalem kod ktory wpisalem skladajac nastepne zamowienie, gdy to robilem przy towarze zaznaczona byla "dostawa jeszcze przed swietami", czekalem prawie miesiac az do anulowania mojego zamowienia z powodu braku zamawianego towaru, zadzwonilem na infolinie z pytaniem czy pozostale tomy beda kiedykolwiek w sprzedazy, pan powiedzial ze nie ma bladego pojecia natomiast kod (czyli obiecany rabat) jest jednorazowy i przepadl wraz z niezrealizowanym zamowieniem, pozostalem z dwoma tomami ksiazki, jak na zlosc 3 i 4 ktore mozna bylo dostac w kazdej innej ksiegarni...na szczescie po tygoniu, w cudowny sposob, brakujace tomy znalazly sie w empiku, oczywiscie kupilem je natychmiast nie ogladajac sie na zaden rabat...ciekawe jaka premie dostal ten kto wymyslil taka taktyke:o)
    • iberia.pl Re: EMPIK-porażka!!!!! 23.03.07, 11:54
      niestety ale musze sie z Toba zgodzic, ostatnio w Katowickim przybytku tymze w
      Geant-Real kupowalam kilka ksiazek a 2 zamowilam bo akurat nie mieli, bylo to
      we wtorek, obiecali, ze do poniedzialku na pewno dostana i ktos do mnie
      zadzwoni.W niedziele bylam przez przypadek i pytam czy sa juz ksiazki-nie ,
      jeszcze nie ma, ale na pewno w poniedzialek (12.03) zadzwonimy...i tak sobie
      czekam.Wczoraj tam bylam i pytam dlaczego nikt nie zadzwonil, ale pan
      sprzedawca Grzegorz ograniczyl sie tylko do stwierdzenia: "nie wiem dlaczego
      tak sie stalo", ksiazki sa ale teraz po urlopie juz ich nie potrzebuje.Olewanie
      klienta i tyle.Zeby choc powiedzial, ze sprawdzi, zapyta kogos czemu tak sie
      stalo, ale nie , luz, i koniec.
    • ziuz Re: EMPIK-porażka!!!!! 24.03.07, 21:35
      tez mialam niemila przygode z empikiem.
      zamowilam gre kilka tygodni przed swietami. oczywiscie obiecywano, ze na boze
      narodzenie na pewno bedzie.
      dostalam maila z informacje, ze zamowienie zostalo zrealizowane. czekalam wiec
      na kuriera. dzien, dwa, trzy.. napisalam do empiku z prosba interwencje. zero
      reakcji. pisalam codziennie. po trzech dniach napisalam tego samego maila do
      wszystkich dzialow, kierownikow, marketingow i innych takich. brak reakcji.
      napisalam wiec do empiku, nie wirtualnego, w moim rejonie. doiero tutaj
      uzyskalam pomoc. pani interweniowala w warszawie i w firmie kurierskiej.
      potem w koncu dostalam maile z warszawy. pisano i dzwoniono do mnie srednio co
      dwa dni. zeby sie dowiedziec, czy doszlo, zeby przeprosic itd.
      kurier dotarl dwa dni przed swietami o godzinie 22:30!!!
      mam dosc empiku.
    • Gość: jum Re: EMPIK-porażka!!!!! IP: 57.66.197.* 28.03.07, 11:44
      ja osobiście składałem zamówienie na płytę, którą mieli w ciągu 21 dni
      dostarczyć albo zadzwonić w ciągu tygodnia - oczywiście żadnego odzewu
    • ninotshka Re: EMPIK-porażka!!!!! 24.04.07, 00:50
      ja od wielkanocy z zeszlego roku czekam na zamowiony album do zdjec!!!!!!!!
      mam zdjecia ze slubu i mieli tylko 2 z tej samej serii - tylko inne kolory
      kupilam te 2 tylko dlatego ze baba mi obiecala ze 3 zamowi na przed wielkanoca
      potem jak bylam w poblizu to zachodzilam i sie przypominalam. telefon milczal
      wiec dalam se na luz
      i dupa - mam 1/3 zdjec w reklamowce luzem........ no comments
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka