Gość: Michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:32 Mam pytanie czy to dobra marka, mają np garnitury 100% wełny za 600 zł, gdy takie same Vistula ma za 1000 i lepiej. Jaka jest jakość tych ubrań i jaki image ma sama marka ? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia1 Re: H & M w Warszawie 08.10.03, 03:13 Niewiem jaka jakosc sprzedaja w Warszawie znam tylko H&M w Niemczech ktore odwiedzilam tylko raz bo takich "szytych goracymi iglami" ciuchow nigdzie indziej nie widzialam. Supermodne ciuchy i tak nie musza trzymac dluzej niz jeden sezon Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline22 Re: H & M w Warszawie 09.10.03, 16:29 jesli chodzi o H&M mozna smialo powiedziec, ze jest sklep dobry, a poza tem tani jak juz zdazyles zauwazyc. ,ja osobiscie mam duzo ciuchow tej marki i jak na razie nie mam powodow do nazekania. pozdrawiam i zycze udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: H & M w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.03, 18:51 Ubrania firmy H&M nie sa najwyzszej jakosci, zreszta jest to mottem tej firmy, dac klientowi modne ubrania za bardzo przystepna cene, z zalozeniem, ze po jednym sezonie sie je wyrzci i kupi nowe. Musisz wiec sobie wykalkulowac, co Ci bardziej sie oplaca, kupic drozszy, ale trwalszy garnitur, czy tanszy i prawie zaraz nie nadaje sie wiecej do noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geri Re: H & M w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:25 Znam H&M z Londynu - cóż ubranka rzeczywiście są ładne i tanie, ale nie długo w nich pochodzisz.Miałam np bluzkę-koszulę materiał rozszedł się po prostu, jakby miał 100 lat; i to po jednokrotnym założeniu, ale firma jest ok- oddali kasę. Co do ubrań męskich to jakość wydaje się być jeszcze gorsza- kilka rzeczy, które kupił sobie w H&M mój chłopak rozciągnęło się niemiłosiernie.Jeżeli bardzo chcesz sobie tam coś kupić wybierz raczej jakiś modny dodatek a nie garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: H & M w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 17:19 Jeżeli chodzi o ciuchy z polskiego H&M, to noszę je zbyt krótko by coś o nich powiedzieć. Jednak mam kilka ubrań, które kupiłam w Berlinie jakieś 2 lata temu, nadal w nich chodzę i jestem zadowolona, nawet bardzo zadowolona. Kwestją jest nie tylko marka ale osobisty rozsądek. Niektóre ciuchy, obojętnie z jakiego sklepu pochodzą, są poprostu bublami i to widać od razu. Ja osobiście zawsze sprawdzam dokładnie ubranie zanim je kupię, a przede wszystkim zwracam uwagę na skład materiału. Jeżeli chodzi o garnitury, to jakość materiału, jeżeli jest wykonany w 100% z wełny zależy od tzw. współczynnika skręcenia włókien, im jest on wyższy tym materiał jest lepszy, tzn. mniej się mnie. Wiem z doświadczenia, że Vistula ma garnitury w 100% z wełny, o różnych współczynnikach skręcenia włókien i co za tym idzie w różnych cenach. Wiem jedno niezawodne są garnitury z mieszanek, czyli materiał składa się w różnym stopniu z miesznki np. wełny i poliestru lub tym podobne. Tak więc radzę spytać się sprzedawcy o ten współczynnik, jeżeli nie będzie wiedział, to w najzwyklejszy sposób radzę złapać np. rękaw marynarki tego garnituru i scisnąć mocno na jakieś 5-10 sekund i się okaże czy sie mnie. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: H & M w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.11.03, 19:30 H&M znam z Berlina, bo byl to jeden z moich ulubionych sklepow (niedrogich a ubrania bardzo dobre i fajne). Mimo to nie otwarto u nas jeszcze innego tyou H&M a mianowicie z samą bielizną i dodatkami (jak na przykład w małm sklepie ze śmieszną sprzedawczynia na Kudammie). Sklep jest swietny i ciesze sie ze jest ich coraz wiecej w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś