Dodaj do ulubionych

Diverse ma w dupie Klienta!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 13:23
Byłem klientem od długiego czasu tej marki ale w ostatnim czasie robiąc zakupy
albo chcąc zrobić zakupy wpienili mnie kilka razy i miarka się przebrała.
Irytuje mnie polityka firmy w stosunku do klienta, nie wiem po co jest karta
"stałego klienta" skoro nie można jej użyć? nie zrozumiałe jest wystawianie
Vouczerów niby z rabatem skoro w sklepach 90% towaru jest przecenione o więcej
niż otrzymany rabat? a najbardziej irytujące jest robienie promocji jak ZAWYŻA
SIĘ CENĘ WYJŚCIOWĄ to już wg mnie jest całkowita porażka.Jeszcze jednym
minusem jest tylko 5 dniowy okres zwrotu zakupionego towaru!!! gdzie w
normalnych firmach jak ESPRIT czy ZARA ten okres wynosi 30 dni. Wiele do
życzenia pozostawia też obsługa klienta w Diversie w Galerii Krakowskiej bo
tam mi przyszło ostatnio odwiedzić tą fimę i dziwie się że ludzie tam dalej
kupują - mam na mysli punkt w Galerii Krakowskiej. Z mojej strony UWAŻAJCIE
robiąc tam zakupy, UWAŻAJCIE na zmieniane ceny ( kiedyś chciałem kupić kurtkę,
która była w cenie 399zł, nagle zniknęły z salonów wszystkie sztuki a po
tygodniu jak się pojawiły były już droższe o 100zł!!)
Obserwuj wątek
    • Gość: bonio Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.hstl3.put.poznan.pl 09.02.10, 14:35
      Zgadzam się z opinią kolegi. Mnie też denerwuje ten sklep!
      • Gość: marcin m Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.chello.pl 11.02.10, 17:54
        Co do obsługi to zależy na kogo trafisz. Grubszy koleś jest mega niesympatyczny,
        zjebał kobietę bo się spytała czy z wystawy sprzedają, ale kobietki całkiem do
        rzeczy tam są i sympatyczne :)
        • Gość: co do diversa... Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:14
          - buty mają do dupy
          - koszulki i torby niezłe i w atrakcyjnych cenach
          - czapki i okulary wporzo ale lepiej polować na wyprzedaże, bo drogie to cholerstwo

Z Housa, Croppa i tak Diverse jest najlepszy!
      • Gość: Kinga Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.elektron.com.pl 29.05.16, 15:07
        DIVERSE to banda oszusztów ...reklamuje już od 2 miesięcy towar za 499zł ,miałam tylko dzień na sobie i już puszczją szwy...oddałam ja z myślą naprawy miałam jeszcze czas na zwrot gotówki,mija 2 miesiąc towar nie naprawiony...kasy też już nie oddadzą...bo towar był reklamowany...beznadzieja..nie polecam!!!Więcej już tam zakupów nie zrobię...sklep w galerii OLYMPIA BEŁCHATÓW
    • Gość: rere Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: 217.113.146.* 20.03.10, 10:30
      Ja uważam,że okres 30 dni na zwrot to totalna przesada. Pomyśl sobie,że kupujesz
      koszulke w której ktoś wcześniej chodził przez miesiąc. Jak chcesz chodzić w
      rzeczach uzywanych to do lumpeksu!!!!!!!!
      • Gość: Marta Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 17:35
        Mi w diversie w Krakowskiej pobrali sobie z uslugi cashback 50 zl
        jak placilam karta, czyli faktycznie maja w dupie klientów :D nie
        polecam tego sklepu
    • Gość: bob Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: 213.136.224.* 06.04.10, 11:27
      To ze mozesz zwrocic towar jest wylacznie dobra wola danego skleu, Nie ma
      takiego obowiazku ale ludziom we lbach sie poprzewracalao i chcieliby chodzic w
      ciuchach a jak sie im znudza to oddac i wziac nowe. Wogole nie powinno byc
      mozliwosci zwrotu. jest pzrymierzalnia, mozna zmierzyc i zdecydowac czy towar
      odpowiada czy nie
      • Gość: kris Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: 213.136.224.* 06.04.10, 11:31
        wlasnie
        wizytówki firmowe
    • Gość: ela Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.40.31.194.mediatelekom.pl 08.11.13, 14:27
      Jeżeli masz reklamację w Diverse, weż tabletki uspokajające, to sa moje ostatnie zakupy, szczęsliwi Ci co nie mają z nimi doczynienia.
      Zastanów się przed zakupem.
      • Gość: menka36 Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.220.klient.avitointernet.pl 07.02.18, 13:12
        zgadzam sie w 100%
    • Gość: madzia Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.infoplus.com.pl 06.12.16, 11:50
      pierwszy i ostatni raz kupiłem towar w diverse, chłam i brak szacunku dla klienta, powinni sie przyjrzec temu Rzecznik Praw Konsumenta... kurtka kupiona za niemałe pieniadze zimowa,,,, dwa dni i puszcza na szwie ,,, reklamuje trwa to dwa tyg odmowa kurtki nie ma wraca nienaprawiona w miedyzczasie musiałem kupis nowa ..... a tą w diverse musiałem naprawic sama ,,, beznadzieja nie wiem jak oni dziłąja ale mysle ze szyja u chionczyków koszt kurtki 10 zł wie c 500 procent marzy i maja w dupie gwarancje ,,,, chłam masakra
      • marzenagrzybowska Re: Diverse ma w dupie Klienta! 03.01.17, 23:52
        Zgadzam się. Ja kupiłam kurtkę 12.12.16r. W dniu 22.12.16r. zamek wciągnął materiał i ubezwłasnowolnił mnie skutecznie. I żeby uwolnić się z własnej kurtki musiałam na siłę mocować się z suwakiem. Dodam tylko, że było to w pracy i zależało mi na czasie. Oczywiście po dwóch tygodniach chodzenia w starej kurtce (z trzyletnim zamkiem) otrzymałam informację z Diverse, że reklamacja została rozpatrzona negatywnie. Poszukam pomocy u Rzecznika ...
      • Gość: dasdasdasdsad Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.03.17, 20:32
        Zapraszam do dzielenia się swoimi doświadczeniami na FB:
        www.facebook.com/DiverseSystem/?fref=ts
      • Gość: menka36 Re: Diverse ma w dupie Klienta! IP: *.220.klient.avitointernet.pl 07.02.18, 13:11
        ja kupilam spodnie dzinsowe dla męża i po 1nym razie spodnie rwaly sie jak papier,nawet sprzedawczyni sama byla zdziwiona tym jak łatwo można je rwać palcami,i niestaty po 4 niach zakupu jak je zaniosłam to reklamacja została negatywnie rozpatrzona.jutro ide do nich-zobaczeco moge zrobic.Szok -spodnie jednorazowki!!!!!!
        • lilomilo Re: Diverse ma w dupie Klienta! 01.03.18, 11:36
          Kupiłam u nich kilka rzeczy, ale na szczęście żadna się nie popsuła. Może na przestrzeni ostatnich lat popsuła się jakosć, stąd tak duże niezadowolenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka