drzejms-buond 30.11.10, 11:06 to chyba dzisiaj, nie? czy tylko ja czarno widzę? czy jest na sali jakaś wróżka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: wróżymy 30.11.10, 11:10 :-D) ludziom odwala... michal-komorowski-czm.blog.onet.pl/Wrozenie-z-fusow,2,ID32865237,n jak ułożyć sobie z fusów DRABINĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 11:26 Nie znam żadnego Andrzeja abstynenta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: wróżymy 30.11.10, 18:55 Gość portalu: ;) napisał(a): > Nie znam żadnego Andrzeja abstynenta ;) Chyba znamy tych samych Andrzejów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: wróżymy 30.11.10, 17:06 a jaaaa... będę sobie dzisiaaaaaj... lala wosk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 17:52 forum.gazeta.pl/forum/w,16182,118552435,118572609,Re_alternatywa_dla_wrozb_andrzejkowych.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: wróżymy 30.11.10, 18:38 Wróży się w wigilię Andrzeja, czyli 29.11. Ja sobie wróżyłam 27.11 :) Przecież to zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: wróżymy 01.12.10, 09:38 noooo, nie wiem, nie wiem, za każdo wróżbo czai się satan! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 09:45 wyszedł mi słoń jak żywy nosorożec jak żywy trochę owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 13:00 Obstawiam stan błogosławiony, beczenie przyjdzie z czasem ;P I odstaw te wino, Tobie nie wolno w takim stanie! Daj je Dżejmsu abo mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:16 Gość portalu: ;) napisał(a): Daj je Dżejmsu abo mi. Wiedziałam, żeś stróżem brata swego. A teraz się grzecznie przyznaj, żeś mmpmem. Ktoś musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 14:41 mnop2 napisała: > Wiedziałam, żeś stróżem brata swego. Przeceniasz męską solidarność, ale to prawda, dbam o wszystkie duszyczki z tego forum. > A teraz się grzecznie przyznaj, żeś mmpmem. Ktoś musi. Twierdze takie jak ja albo bierze się szturmem, albo bezskutecznie oblega latami. Nołej, nie musi - i nigdy tego nie zrobi! (bos in lingua) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:51 Gość portalu: ;) napisał(a): > > Twierdze takie jak ja albo bierze się szturmem, albo bezskutecznie oblega latam > i. Nic nie rozumięęę z tej kobiecej części psychiki Twej! > (bos in lingua) - o! o! właśnie po tym poznaję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 15:08 O to loto, prosiłaś o grzeczny akt kapitulacji, przyznania się, a ja bez walki na ubitej ziemi się nie poddawam, tylko stawam z otwartą przyłbicą i ni szagu nazad - to takie niemęskie:))))) Zboczyliśmy z tematu wróżb, skłamałabyś chociaż, że nie masz żalu o tę interpretację, a nie tak. Bo ja mogę przeprosić:)) -- Trochi chómoru seksizdowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: 89.74.62.* 01.12.10, 17:25 a ja bez walki > na ubitej ziemi się nie poddawam, tylko stawam z otwartą przyłbicą i ni szagu n > azad - forum.gazeta.pl/forum/w,384,117329535,119288696,Re_puszczacie_baki_przy_mezu_zonie_partnerze_.html to takie niemęskie:))))) nie mam żalu do nikogo, sama sobie krzywdę zrobię. zawsze możesz przeprosić na tzw. zaśśśś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 20:22 W tem względzie nic się nie zmieniło, to nie ja pisałem cyt. "nie masz ducha walki w narodzie...", bo widzisz, dobry strateg wie kiedy zmienić defensywę na bardziej otwarte starcie a kiedy nie, ale jeśli masz sobie przeze mnie rany jakoweś zadawać to przepraszam - ątycypując na zaś:) I nie szantażuj, bo się potem winny czuję ;P (cut! - wiarygodnie wyszło, czy robimy dubel?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:35 szantaż i manipulacja to przedmioty niezbędne na forumie! bo widzisz, dobry strateg wie kiedy zmienić defensywę na ba > rdziej otwarte starcie a kiedy nie yyyyy eee widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 02.12.10, 18:51 niestety niedowidzę, którym palcem machasz a przecie od tego zależy moja odp :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 19:01 Naciśnij ctrl i kółeczkiem myszki w górę, a potem stań tyłem i zobacz która łapka. P.S. Przyznaj się, że Ty założyłaś ten wątek o opinii nt. kobiet, obiecuję nie być złośliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 02.12.10, 19:12 że za nic ma duże litery? że dynamic.chello? nie, watsonie, ja bym raczej załozyła wątas jak zostać rentierem/i lub/terierem w 3 dni.. może to sąsiadka, którą spotykam codziennie w warzywniaku? złośliwości przekażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 19:22 No dooobra, wierzę Ci... Pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Proszę szanowne cialo? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.12.10, 15:31 o swieci panscy. to dopieroz komedia ludzka w misiu cuzamen do kupy: opiekun dziala nie pod swoim imieniem, a daje do zrozumienia, ze jakies ma i kiedys sie moze przedstawi.zgodnie wiec z zasadami polskiej dyplomacji i urzedowania pozostaje teraz czekac, oswieceni lamaniem po polsku zasad by np nowy minister edukacji zdecyduje pozostac anonimowym. oczywiscie dla dobra wszystkich polskich popilow. by the way; nawet gabinet cieni zawsze Introduced jest. nawet jesli w (King) Kongo. pap Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:21 mnop2 napisała: > wyszedł mi > słoń jak żywy > nosorożec jak żywy > trochę owieczki jeśli owieczka "jak żywa" to dostaniesz pracę w zoo jeśli nie- w mięsnym Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:53 w takim razie kwitną bazie i wszystko gra - pracuję w adekwatnym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 09:50 ewa9717 napisała: > Chyba znamy tych samych Andrzejów ;) Taka karma:))) drzejms-buond napisał: > noooo, nie wiem, nie wiem, za każdo wróżbo czai się satan! Synu marnotrawny, radujmy się bracia i siostry, bo powrócił na słuszną drogę brat nasz. Hellalujah! Odpowiedz Link Zgłoś