30.11.10, 11:06
to chyba dzisiaj, nie?
czy tylko ja czarno widzę?

czy jest na sali jakaś wróżka?
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: wróżymy 30.11.10, 11:10
      :-D)

ludziom odwala...
      michal-komorowski-czm.blog.onet.pl/Wrozenie-z-fusow,2,ID32865237,n
      jak ułożyć sobie z fusów DRABINĘ?
    • Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 11:26
      Nie znam żadnego Andrzeja abstynenta ;)
      • ewa9717 Re: wróżymy 30.11.10, 18:55
        Gość portalu: ;) napisał(a):

> Nie znam żadnego Andrzeja abstynenta ;)
        Chyba znamy tych samych Andrzejów ;)
    • mnop2 Re: wróżymy 30.11.10, 17:06
      a jaaaa...
      będę sobie dzisiaaaaaj...
      lala wosk
      • Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 17:52
        forum.gazeta.pl/forum/w,16182,118552435,118572609,Re_alternatywa_dla_wrozb_andrzejkowych.html
        ;)
        • lustroo Re: wróżymy 30.11.10, 18:38
          Wróży się w wigilię Andrzeja, czyli 29.11.
          Ja sobie wróżyłam 27.11 :) Przecież to zabawa :)
          • drzejms-buond Re: wróżymy 01.12.10, 09:38
            noooo, nie wiem, nie wiem, za każdo wróżbo czai się satan!
            • mnop2 Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 09:45
              wyszedł mi
              słoń jak żywy
              nosorożec jak żywy
              trochę owieczki
              • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 13:00
                Obstawiam stan błogosławiony, beczenie przyjdzie z czasem ;P
                I odstaw te wino, Tobie nie wolno w takim stanie! Daj je Dżejmsu abo mi.
                • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:16

Daj je Dżejmsu abo mi.

Wiedziałam, żeś stróżem brata swego.

A teraz się grzecznie przyznaj, żeś mmpmem. Ktoś musi.
                  • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 14:41
                    mnop2 napisała:

> Wiedziałam, żeś stróżem brata swego.

Przeceniasz męską solidarność, ale to prawda, dbam o wszystkie duszyczki z tego forum.

> A teraz się grzecznie przyznaj, żeś mmpmem. Ktoś musi.

Twierdze takie jak ja albo bierze się szturmem, albo bezskutecznie oblega latami.
                    Nołej, nie musi - i nigdy tego nie zrobi! (bos in lingua) :)))
                    • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:51

>
                      > Twierdze takie jak ja albo bierze się szturmem, albo bezskutecznie oblega latam
                      > i.
                      Nic nie rozumięęę z tej kobiecej części psychiki Twej!
                      > (bos in lingua) - o! o! właśnie po tym poznaję
                      • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 15:08
                        O to loto, prosiłaś o grzeczny akt kapitulacji, przyznania się, a ja bez walki na ubitej ziemi się nie poddawam, tylko stawam z otwartą przyłbicą i ni szagu nazad - to takie niemęskie:)))))

Zboczyliśmy z tematu wróżb, skłamałabyś chociaż, że nie masz żalu o tę interpretację, a nie tak. Bo ja mogę przeprosić:))

--
                        Trochi chómoru seksizdowskiego

• Gość: mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: 89.74.62.* 01.12.10, 17:25
                          a ja bez walki
                          > na ubitej ziemi się nie poddawam, tylko stawam z otwartą przyłbicą i ni szagu n
                          > azad -
                          forum.gazeta.pl/forum/w,384,117329535,119288696,Re_puszczacie_baki_przy_mezu_zonie_partnerze_.html

to takie niemęskie:)))))

nie mam żalu do nikogo, sama sobie krzywdę zrobię. zawsze możesz przeprosić na tzw. zaśśśś
                          • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 20:22
                            W tem względzie nic się nie zmieniło, to nie ja pisałem cyt. "nie masz ducha walki w narodzie...", bo widzisz, dobry strateg wie kiedy zmienić defensywę na bardziej otwarte starcie a kiedy nie, ale jeśli masz sobie przeze mnie rany jakoweś zadawać to przepraszam - ątycypując na zaś:)

I nie szantażuj, bo się potem winny czuję ;P
                            (cut! - wiarygodnie wyszło, czy robimy dubel?)
                            • Gość: mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:35
                              szantaż i manipulacja to przedmioty niezbędne na forumie!

bo widzisz, dobry strateg wie kiedy zmienić defensywę na ba
                              > rdziej otwarte starcie a kiedy nie

yyyyy
                              eee
                              widzę

;)
                              • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 18:46
                                https://www.freesmileys.org/smileys/smiley-rolleyes005.gif
                                • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 02.12.10, 18:51
                                  niestety niedowidzę, którym palcem machasz
                                  a przecie od tego zależy moja odp

:D
                                  • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 19:01
                                    Naciśnij ctrl i kółeczkiem myszki w górę, a potem stań tyłem i zobacz która łapka.
                                    P.S. Przyznaj się, że Ty założyłaś ten wątek o opinii nt. kobiet, obiecuję nie być złośliwy:)
                                    • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 02.12.10, 19:12
                                      że za nic ma duże litery? że dynamic.chello?
                                      nie, watsonie, ja bym raczej załozyła wątas jak zostać rentierem/i lub/terierem w 3 dni..

może to sąsiadka, którą spotykam codziennie w warzywniaku? złośliwości przekażę :)
                                      • Gość: ;) Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 19:22
                                        No dooobra, wierzę Ci... Pa :)
                                        • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 02.12.10, 19:23
                                          hie hie
                    • Gość: kalka Re: Proszę szanowne cialo? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.12.10, 15:31
                      o swieci panscy.
                      to dopieroz komedia ludzka w misiu cuzamen do kupy:
                      opiekun dziala nie pod swoim imieniem, a daje do zrozumienia, ze jakies ma i kiedys sie moze przedstawi.zgodnie wiec z zasadami polskiej dyplomacji i urzedowania
                      pozostaje teraz czekac, oswieceni lamaniem po polsku zasad by np nowy minister edukacji zdecyduje pozostac anonimowym. oczywiscie dla dobra wszystkich polskich popilow.
                      by the way; nawet gabinet cieni zawsze Introduced jest.
                      nawet jesli w (King) Kongo.
                      pap
              • drzejms-buond Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:21
                mnop2 napisała:

> wyszedł mi
                > słoń jak żywy
                > nosorożec jak żywy
                > trochę owieczki

jeśli owieczka "jak żywa" to dostaniesz pracę w zoo
                jeśli nie- w mięsnym
                • mnop2 Re: Proszę szanowne wino-grono o interpretację 01.12.10, 14:53
                  w takim razie kwitną bazie i wszystko gra - pracuję w adekwatnym miejscu :)
            • Gość: ;) Re: wróżymy IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 09:50
              ewa9717 napisała:

> Chyba znamy tych samych Andrzejów ;)

Taka karma:)))

drzejms-buond napisał:

> noooo, nie wiem, nie wiem, za każdo wróżbo czai się satan!

Synu marnotrawny, radujmy się bracia i siostry, bo powrócił na słuszną drogę brat nasz.
              Hellalujah!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka